Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 4 Released

• Please log in to reply
1126 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Twitter:@mythrandeer
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:einsteinick

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:22

και μεσα απο τα μνμτα που τιν παταγα και μεγαλονε μια χαρα αλλα και αφοθ τιν αποθηκευσω μου τιν βγαζει παλυ θολη!

μήπως είναι όντως θολή η φωτογραφία που σου στέλνουν? έχεις δοκιμάσει με κάποια φωτό που να την έχεις δεί πως φαίνεται σε άλλο κινητό?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:23

Δεν εννοω αφου βγαλουμε τις φωτογραφιες αλλα πριν τραβηξουμε μια φωτογραφια!!

Επισης πως κλεινουμε τα multitasking?

ααα τρελάθηκα τώρα ... είδα οτι είσαι μέλος και αρκετό καιρό, και λέω πάμε καλά? λοιπόν, κανονικά πρέπει να σου βγάζει μια μπάρα στο Camera.app πάνω απ'το σημείο που πατάς για να βγάλεις την φωτό ...

#453   agggelos19

agggelos19

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:23

συγγνωμη αν σας επριξα αλλα ακομα δεν μπορω να βαλω στο αιποντ μου εικονα στο μπακγραουντ βοηθεια!!

#454   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:24

συγγνωμη αν σας επριξα αλλα ακομα δεν μπορω να βαλω στο αιποντ μου εικονα στο μπακγραουντ βοηθεια!!

θεωρητικά δεν έχεις το καινούργιο μοντέλο (3ης γενιάς και άνω) οπότε δεν υποστηρίζει background wallpaper

#455   ligizos

ligizos

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:25

μήπως είναι όντως θολή η φωτογραφία που σου στέλνουν? έχεις δοκιμάσει με κάποια φωτό που να την έχεις δεί πως φαίνεται σε άλλο κινητό?

ναι φιλε!φωτογραφια τραβηγμενη απο iphone!!moy εχου στιλει πολλες πριν την αναβαθμηση και ητανε μια χαρα!!τωρα μου εστειλαν 3 και ειναι ολεσ θολες!

#456   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:25

Στο 3G κανονικά έχει..τσεκαρε αν είναι το 3G το iPod σου..

Διαφορετικά περιμένεις για Jailbreak Tool να το ενεργοποιήσεις μέσω SSH ή iFile.

#457   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:27

ναι φιλε!φωτογραφια τραβηγμενη απο iphone!!moy εχου στιλει πολλες πριν την αναβαθμηση και ητανε μια χαρα!!τωρα μου εστειλαν 3 και ειναι ολεσ θολες!

πέρασε την στο κάμερα άλμπουμ κανονικά (έτσι όπως είναι θολή δεν πειράζει) και πέρασε την στον υπολογιστή να δοκιμάσεις να την δείς ... αν και εκεί σου εμφανίζεται θολή, τότε πάμε να κοιτάξουμε άμα έχουμε κανα πρόβλημα στις ρυθμίσεις και τέτοια ... αν πάλι δεν εμφανίζεται θολή στο πισί σου, τότε είναι κάποιο bug ... (πράγμα πολύ αναμενόμενο καθώς είναι σούπερ φρέσκια η iOS 4 ... δοκίμασε και εδώ είμαι ;)

#458   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Παιδιά Cool!! δεν συμβαίνει μόνο σε 'σας απ' οτι φαίνεται οπότε είναι bug..

#459   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

ααα τρελάθηκα τώρα ... είδα οτι είσαι μέλος και αρκετό καιρό, και λέω πάμε καλά? λοιπόν, κανονικά πρέπει να σου βγάζει μια μπάρα στο Camera.app πάνω απ'το σημείο που πατάς για να βγάλεις την φωτό ...

ααα, δεν εβγαινε στην αρχη..τωρα το ειδα(εκανα κλικ πανω στην οθονη)...Οταν βγεις απο μια εφαρμογη(με ενα πατημα στο home), ενω λειτουργουν αρκετες μαζι τοτε, βγαινεις απ' ολες τις εφαρμογες? :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: Jason13, 22/06/2010 - 00:28.

#460   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:28

Στο 3G κανονικά έχει..τσεκαρε αν είναι το 3G το iPod σου..

Διαφορετικά περιμένεις για Jailbreak Tool να το ενεργοποιήσεις μέσω SSH ή iFile.

τι να ενεργοποιήσει με SSH/iFile? Wallpaper στο background θέλει :S ...
μόνο με το winterboard βάζεις wallpaper :/ :/ ...

μου διαφεύγει κάτι ρε μάστορα? ή για άλλο λέμε πάλι? :P

#461   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:29

φίλε μου δυστυχώς, η apple είχε ήδη πεί οτι τα περισσότερα το 3G δεν θα τα περιέχει ... δυστυχώς είναι πολλά "τα περισσότερα" ... όσο για την επίδοση του τηλεφώνου που λέει, το μόνο που μπορώ να πώ (χωρίς να το'χω δοκιμάσει η κάτι τέτοιο σε 3G είναι οτι είτε είναι κάποιο πιθανό bug ή η apple εφαρμόζει την πολιτική που έχει τόσα χρόνια (και πρόσφατα ανακαλύψατε οι καινούργιοι με το flash ...)

ποιά είναι αυτή?
όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω στο όνομα της προόδου ... μας αρέσει ή όχι, δυστυχώς αυτό αποδίδει, και για αυτό η apple είναι πάντα ένα βήμα μπροστά απ'τον ανταγωνισμό ... δεν δένεται σε καταστάσεις και τεχνολογίες/ικά επιτεύγματα ...

καλησπερα και απο εμενα..... επιτελους ιοs 4 αλλα περιμενοντας jb....

η πολιτικη της apple πιστευω σε αυτον τον τομεα οπως και σε πολλους αλλους πιστευω οτι ειναι παρα πολυ σωστη....

αρκετο καιρο κρατησε και ακομα βγαζει αναβαθμισεις για το 3g κατι που αλλες εταιριες σταματαν να βγαζουν μετα απο καποιο καιρο η ακομα και καθολου για την ελλαδα δειτε καποια μοντελα samsung κ.α

#462   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

ααα, δεν εβγαινε στην αρχη..τωρα το ειδα(εκανα κλικ πανω στην οθονη)...Οταν βγεις απο μια εφαρμογη(με ενα πατημα στο home), ενω λειτουργουν αρκετες μαζι τοτε, βγαινεις απ' ολες τις εφαρμογες? :blush:

όχι βέβαια ... αυτό δεν θα ηταν multitasking ... αλλά πού......tasking :P

#463   ligizos

ligizos

iPH User

• 137 μηνύματα

πέρασε την στο κάμερα άλμπουμ κανονικά (έτσι όπως είναι θολή δεν πειράζει) και πέρασε την στον υπολογιστή να δοκιμάσεις να την δείς ... αν και εκεί σου εμφανίζεται θολή, τότε πάμε να κοιτάξουμε άμα έχουμε κανα πρόβλημα στις ρυθμίσεις και τέτοια ... αν πάλι δεν εμφανίζεται θολή στο πισί σου, τότε είναι κάποιο bug ... (πράγμα πολύ αναμενόμενο καθώς είναι σούπερ φρέσκια η iOS 4 ... δοκίμασε και εδώ είμαι ;)

θα μπορουσες φιλε σε παρακαλω να μου στειλεις εσυ μια γιατι τετοια ωρα δεν βρισκω κανεναν και εχω τρελαθει?

#464   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:30

τι να ενεργοποιήσει με SSH/iFile? Wallpaper στο background θέλει :S ...
μόνο με το winterboard βάζεις wallpaper :/ :/ ...

μου διαφεύγει κάτι ρε μάστορα? ή για άλλο λέμε πάλι? :P

Με την iOS 4.0 μπορεις να βαλεις wallpaper εαν εχεις το 3GS ενω αν εχεις το 3G πρεπει να ειναι jb για να μπορεσεις να το κανεις επειδη οfficial δεν υποστηριζεται.Το ιδιο ισχυει και για το multitasking.

#465   agggelos19

agggelos19

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:30

πως μπορω να δω αν ινε 3g ειμαι λιγο ασχετος δηλαδη πολυ αλλα λογικα το 3g εχω ρε φιλε δεν εχει ουτε 7 μηνες που το πηρα απο ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη apple

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες