και μεσα απο τα μνμτα που τιν παταγα και μεγαλονε μια χαρα αλλα και αφοθ τιν αποθηκευσω μου τιν βγαζει παλυ θολη!
μήπως είναι όντως θολή η φωτογραφία που σου στέλνουν? έχεις δοκιμάσει με κάποια φωτό που να την έχεις δεί πως φαίνεται σε άλλο κινητό?
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:22
και μεσα απο τα μνμτα που τιν παταγα και μεγαλονε μια χαρα αλλα και αφοθ τιν αποθηκευσω μου τιν βγαζει παλυ θολη!
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:23
Δεν εννοω αφου βγαλουμε τις φωτογραφιες αλλα πριν τραβηξουμε μια φωτογραφια!!
Επισης πως κλεινουμε τα multitasking?
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:23
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:24
συγγνωμη αν σας επριξα αλλα ακομα δεν μπορω να βαλω στο αιποντ μου εικονα στο μπακγραουντ βοηθεια!!
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:25
ναι φιλε!φωτογραφια τραβηγμενη απο iphone!!moy εχου στιλει πολλες πριν την αναβαθμηση και ητανε μια χαρα!!τωρα μου εστειλαν 3 και ειναι ολεσ θολες!μήπως είναι όντως θολή η φωτογραφία που σου στέλνουν? έχεις δοκιμάσει με κάποια φωτό που να την έχεις δεί πως φαίνεται σε άλλο κινητό?
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:25
Στο 3G κανονικά έχει..τσεκαρε αν είναι το 3G το iPod σου..συγγνωμη αν σας επριξα αλλα ακομα δεν μπορω να βαλω στο αιποντ μου εικονα στο μπακγραουντ βοηθεια!!
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:27
ναι φιλε!φωτογραφια τραβηγμενη απο iphone!!moy εχου στιλει πολλες πριν την αναβαθμηση και ητανε μια χαρα!!τωρα μου εστειλαν 3 και ειναι ολεσ θολες!
Παιδιά Cool!! δεν συμβαίνει μόνο σε 'σας απ' οτι φαίνεται οπότε είναι bug..ναι φιλε!φωτογραφια τραβηγμενη απο iphone!!moy εχου στιλει πολλες πριν την αναβαθμηση και ητανε μια χαρα!!τωρα μου εστειλαν 3 και ειναι ολεσ θολες!
ααα τρελάθηκα τώρα ... είδα οτι είσαι μέλος και αρκετό καιρό, και λέω πάμε καλά? λοιπόν, κανονικά πρέπει να σου βγάζει μια μπάρα στο Camera.app πάνω απ'το σημείο που πατάς για να βγάλεις την φωτό ...
Τελευταία επεξεργασία από: Jason13, 22/06/2010 - 00:28
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:28
Στο 3G κανονικά έχει..τσεκαρε αν είναι το 3G το iPod σου..
Διαφορετικά περιμένεις για Jailbreak Tool να το ενεργοποιήσεις μέσω SSH ή iFile.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:29
φίλε μου δυστυχώς, η apple είχε ήδη πεί οτι τα περισσότερα το 3G δεν θα τα περιέχει ... δυστυχώς είναι πολλά "τα περισσότερα" ... όσο για την επίδοση του τηλεφώνου που λέει, το μόνο που μπορώ να πώ (χωρίς να το'χω δοκιμάσει η κάτι τέτοιο σε 3G είναι οτι είτε είναι κάποιο πιθανό bug ή η apple εφαρμόζει την πολιτική που έχει τόσα χρόνια (και πρόσφατα ανακαλύψατε οι καινούργιοι με το flash ...)
ποιά είναι αυτή?
όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω στο όνομα της προόδου ... μας αρέσει ή όχι, δυστυχώς αυτό αποδίδει, και για αυτό η apple είναι πάντα ένα βήμα μπροστά απ'τον ανταγωνισμό ... δεν δένεται σε καταστάσεις και τεχνολογίες/ικά επιτεύγματα ...
ααα, δεν εβγαινε στην αρχη..τωρα το ειδα(εκανα κλικ πανω στην οθονη)...Οταν βγεις απο μια εφαρμογη(με ενα πατημα στο home), ενω λειτουργουν αρκετες μαζι τοτε, βγαινεις απ' ολες τις εφαρμογες?
θα μπορουσες φιλε σε παρακαλω να μου στειλεις εσυ μια γιατι τετοια ωρα δεν βρισκω κανεναν και εχω τρελαθει?πέρασε την στο κάμερα άλμπουμ κανονικά (έτσι όπως είναι θολή δεν πειράζει) και πέρασε την στον υπολογιστή να δοκιμάσεις να την δείς ... αν και εκεί σου εμφανίζεται θολή, τότε πάμε να κοιτάξουμε άμα έχουμε κανα πρόβλημα στις ρυθμίσεις και τέτοια ... αν πάλι δεν εμφανίζεται θολή στο πισί σου, τότε είναι κάποιο bug ... (πράγμα πολύ αναμενόμενο καθώς είναι σούπερ φρέσκια η iOS 4 ... δοκίμασε και εδώ είμαι
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:30
Με την iOS 4.0 μπορεις να βαλεις wallpaper εαν εχεις το 3GS ενω αν εχεις το 3G πρεπει να ειναι jb για να μπορεσεις να το κανεις επειδη οfficial δεν υποστηριζεται.Το ιδιο ισχυει και για το multitasking.τι να ενεργοποιήσει με SSH/iFile? Wallpaper στο background θέλει :S ...
μόνο με το winterboard βάζεις wallpaper :/ :/ ...
μου διαφεύγει κάτι ρε μάστορα? ή για άλλο λέμε πάλι?
Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:30
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες