Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 4 Released

• Please log in to reply
1126 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Twitter:@mythrandeer
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:einsteinick

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:31

καλησπερα και απο εμενα..... επιτελους ιοs 4 αλλα περιμενοντας jb....

η πολιτικη της apple πιστευω σε αυτον τον τομεα οπως και σε πολλους αλλους πιστευω οτι ειναι παρα πολυ σωστη....

αρκετο καιρο κρατησε και ακομα βγαζει αναβαθμισεις για το 3g κατι που αλλες εταιριες σταματαν να βγαζουν μετα απο καποιο καιρο η ακομα και καθολου για την ελλαδα δειτε καποια μοντελα samsung κ.α

ναί ρε φίλε ... (καλησπέρα αν και καλημέρα πρέπει να αρχίσουμε να λέμε σιγά σιγά :P)
αυτό είπα και στον φίλο μας απο εδώ ...
πιο σωστό πράγμα δεν υπάρχει υποστηρίζει 100% την πρόοδο, και για αυτό και αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας ένα iPhone όλοι εδω πέρα ...

αυτό που λέω, είναι οτι όσο καλό και να κάνει αυτό, σε φαρμακώνει λίγο να έχεις ένα κινητό 2 χρόνων ίσα ίσα και φεύγει τόσο γρήγορα το support ...
κατα τα άλλα εγώ είμαι υπέρ του χαντακόματος που κάνει η άππλε στο όνομα της εξέλιξης

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:34

Με την iOS 4.0 μπορεις να βαλεις wallpaper εαν εχεις το 3GS ενω αν εχεις το 3G πρεπει να ειναι jb για να μπορεσεις να το κανεις επειδη οfficial δεν υποστηριζεται.Το ιδιο ισχυει και για το multitasking.

ακριβώς ... τι σχέση έχει όμως το iFile και το SSH με το wallpaper? και καλά να περάσει τις εικόνες που θέλει στο κάμερα roll και μετά χρησιμοποιώντας το user wallpaper να βάλει wallpaper? ουσιαστικά το βασικό που χρειαζόμαστε είναι το winterboards... και όχι τρεχάματα με ssh και τέτοια ... το παλικάρι λέει είναι καινούργιος και ψιλάσχετος ... ένα email με attached την φωτό είναι πολύ πιο απλό ... ;)

#468   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

όχι βέβαια ... αυτό δεν θα ηταν multitasking ... αλλά πού......tasking :P

Μετα ομως πως βγαινεις απ' ολες τις multitasking εφαρμογες?

#469   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

θα μπορουσες φιλε σε παρακαλω να μου στειλεις εσυ μια γιατι τετοια ωρα δεν βρισκω κανεναν και εχω τρελαθει?

ναί βεβαίως ... στείλε μου τον αριθμό σου σε ένα pm ...

#470   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:35

τις κλείνεις ξεχωριστά μια μια (αναλόγως ποιά θες να κλείσει και ποιά όχι ...

#471   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:36

To GM τι ειναι ? εχω μεινει λιγο πισω....

sorry για το off topic :P

#472   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:37

Gold Master.

#473   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:38

πως μπορω να δω αν ινε 3g ειμαι λιγο ασχετος δηλαδη πολυ αλλα λογικα το 3g εχω ρε φιλε δεν εχει ουτε 7 μηνες που το πηρα απο ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη apple

Θα πας στα settings, και άμα σου έχει A1288 model ατύχησες ... αν πάλι σου έχει model A1318 τότε είσαι τυχερός ... αλλά για να μην μπορείς να βάλει wallpaper μάλλον το πρώτο έχεις ... μην σκας πάντως... μόλις βγεί jailbreak ... οτι θες θα το'χεις ;)

#474   ligizos

ligizos

iPH User

• 137 μηνύματα

ναί βεβαίως ... στείλε μου τον αριθμό σου σε ένα pm ...

πως σου στελνω πμ φιλε?κανε και εσυ μια δοκιμη που θα σου πω!!στειλε μια φωτο στο δικο σου νουμερο!!να δεισ πως θα σου ερθει!!εμενα στο παραθυρο του μνματος ενω ι εικονα που δειχνει οτι εστειλα φαινετε μια χαρα, ακριβως απο κατω που μου ειρθε ειναι θολη!!!!!!

#475   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

διπλό κλικ home button και μόλις ανοίξει το multitask πάτα παρατεταμένα πάνω σε κάποιο απο τα εικονίδια και θα εμφανιστεί ένα κόκκινο συμβολο πάνω απο κάθε εικονίδιο το οποίο το πατάς και κλείνεις όποιο app θες ;)

#476   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:39

Gold Master.

χα0χ0α0 άκου gold master ... όποιος είχε την α-τυχία να παίξει ποτέ ή να δεί κάποιον που παίζει Lineage II τότε ξέρει τι είναι GM ... χα0χ0α0χα0
(dedicated humor :P)

#477   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:40

διπλό κλικ home button και μόλις ανοίξει το multitask πάτα παρατεταμένα πάνω σε κάποιο απο τα εικονίδια και θα εμφανιστεί ένα κόκκινο συμβολο πάνω απο κάθε εικονίδιο το οποίο το πατάς και κλείνεις όποιο app θες ;)

ααα δηλ. ειχα 11 εφαρμογες ανοιχτες...χαχα.και δεν κολαγε..ευχαριστω εσενα και τον πιο πανω που με βοηθησατε!!! :huh:

#478   paokaras45

paokaras45

iPH newbie

• 3 μηνύματα

καλησπέρα σας!!!

εχω το 3G/3.1.3JB με baseband 5.12.01

Εαν κανω update μεσω itunes ξερω οτι χανω το JB. Η baseband θα αλλαξει?
Αν κανω shit+restore και δοσω το αρχειο που κατεβασα απο το επισημο site θα εχω τα ίδια?
Με ενοχλει καπου αν αναβαθμιστει η baseband?
Βασικα θελω να ξερω αν μπορώ να βάλω την 4 τωρα (JB θα περιμένω να βγεί κατι καλο) αλλα να έχω την δυνατότητα να γυρίσω στην 3,1,3 για λογους συμβατότας καποιων εφαρμογών

Ευχαριστώ

#479   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

ααα δηλ. ειχα 11 εφαρμογες ανοιχτες...χαχα.και δεν κολαγε..ευχαριστω εσενα και τον πιο πανω που με βοηθησατε!!! :huh:

Τίποτα να 'σαι καλά :)

#480   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:41

πως σου στελνω πμ φιλε?κανε και εσυ μια δοκιμη που θα σου πω!!στειλε μια φωτο στο δικο σου νουμερο!!να δεισ πως θα σου ερθει!!εμενα στο παραθυρο του μνματος ενω ι εικονα που δειχνει οτι εστειλα φαινετε μια χαρα, ακριβως απο κατω που μου ειρθε ειναι θολη!!!!!!

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ... το δοκίμασα ... (πάντως αφού εσένα έχει τέτοιο πρόβλημα το πρόβλημα είναι στην αποδοχή, και όχι απ' αυτόν που την στέλνει ... στην περίπτωση σου, που αποδοχές και στάλτης είναι ο ίδιος (δλδ η φωτό αλλάζει κατα την αποστολή, μάλλον πρόκειται για κάποιο bug ... για κάνε ένα sync πάλι μπάς και έχει γίνει κανένα μπέρδεμα στον κώδικα και φτιαχτεί ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες