Τι χωρητικότητα έχει; iPod Touch 3G θεωρούνται μόνο τα 32GB και 64GB μοντέλα. Αν έχεις το 8άρι είναι 2G. Εγώ με το που έκανα update πάντως μου έβγαλε τη φωτό της Lockscreen και στο springboard από μόνο του.πως μπορω να δω αν ινε 3g ειμαι λιγο ασχετος δηλαδη πολυ αλλα λογικα το 3g εχω ρε φιλε δεν εχει ουτε 7 μηνες που το πηρα απο ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη apple
Χαίρομαι που δε χρειάστηκε να κάνω restore Και κράτησε ότι είχα στη userland. ΘΑ έπρεπε να κάνω υπομονή 1,5 μέρα μέρα μέχρι να γίνουν encode όλα τα τραγούδια που του έχω φορτώσει! Πάντως πολύ ωραία η έκδοση 4. Τα Location services δουλεύουν τέλεια τώρα σε σχέση με 3.1.x και δεδομένου ότι έχω μόνο wifi με βρίσκουν με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Κατέβασα και μερικά βιβλία στο iBooks έτσι για να το δω. Από 11+ σελίδες springboard πήγα στις 4. Φοβερά animations και eye-candy (η Apple είναι γάτα σε αυτά). To SBS settings το αντικατέστησα έχοντας μόνιμα ανοιχτές τις ρυθμίσεις στη σελίδα του wifi. Η εφαρμογή για αναπαραγωγή μουσικής, τώρα με τη δυνατότητα να κάνεις editing στις playlists σου στο δρόμο απλά έγινε τέλεια. Δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω Jailbreak. Αυτή τη στιγμή το iPod μου μού δίνει ότι χρειάζομαι.
Μοναδικό μείον που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι ότι είναι λίγο φασαρία να κλείσεις τα ανοιχτά apps. Δηλαδή είτε πατήσω με μονό tap, είτε με διπλό tap στο Home button η εφαρμογή μένει ανοιχτή και για να την κλείσεις πρέπει να μπεις στο menu του multitasking και να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο της παρατεταμένα μέχρι να βγει το "απαγορευτικό" badge. Αλλά δεν είναι και κάτι σοβαρό εδώ που τα λέμε...