Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 4 Released

• Please log in to reply
1126 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/06/2010 - 02:16

ολα καλα απο μενα στο 3g μου εκανα και το jailbreak μου και ηρεμησα..εβαλα και το multitasking...η 4.0 ειναι πιο σφαιρατη απο την GM αλλα με αρκετες στοιχεια να απουσιαζουν τωρα πλεον στην 4.0

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 22/06/2010 - 02:26

Πως γινεται να μην μένουν ολες οι εφαρμογες ανοιχτες μεχρι να πατησω διπλο κλικ και να τις κλήσω ολες ? Αν έστω οτι ανοιγω 10 εφαρμογες καθε φορα και δε θελω ντε και καλα multitasking, πρεπει να τις κλεινω χειροκινητα και τις 10 ????

#603   fteo

fteo

iPH Enthousiast

• 558 μηνύματα
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 22/06/2010 - 02:27

Πως γινεται να μην μένουν ολες οι εφαρμογες ανοιχτες μεχρι να πατησω διπλο κλικ και να τις κλήσω ολες ? Αν έστω οτι ανοιγω 10 εφαρμογες καθε φορα και δε θελω ντε και καλα multitasking, πρεπει να τις κλεινω χειροκινητα και τις 10 ????

Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό.

#604   nikos278

nikos278

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/06/2010 - 02:28

ολα καλα απο μενα στο 3g μου εκανα και το jailbreak μου και ηρεμησα..εβαλα και το multitasking...η 4.0 ειναι πιο σφαιρατη απο την GM αλλα με αρκετες στοιχεια να απουσιαζουν τωρα πλεον στην 4.0

ειναι δυσκολο να πεις πως το εκανες jb στη 4.0 γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να περιμενουμε λιγο μεχρι να το βγαλουν

#605   aridaias

aridaias

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 02:34

Όλα καλά... Μου άρεσε αρκετά το περιβάλλον και ειδικά τα νέα features στο άνοιγμα/κλείσιμο εφαρμογών, άσχετα φυσικά από το multitasking... Όλα good λοιπόν, οπότε περιμένουμε το αγαπημένο μας jailbreak. Καλό βράδυ σε όλους παιδιά...!!!

#606   miltosvl

miltosvl

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Twitter:@mvlachaquito
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:miltosvl

Δημοσίευση 22/06/2010 - 02:50

ειναι δυσκολο να πεις πως το εκανες jb στη 4.0 γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να περιμενουμε λιγο μεχρι να το βγαλουν

Εδώ έχεις άδικο...
Έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα betas με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν jbroken συσκευές από την πρώτη μέρα...
Ελπίζω να βοήθησα

#607   nikos278

nikos278

iPH Member

• 226 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 02:55

Εδώ έχεις άδικο...
Έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα betas με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν jbroken συσκευές από την πρώτη μέρα...
Ελπίζω να βοήθησα

τι να βοηθησεις εχω πελαγωσει :( . δε φταις εσυ βεβαια
αλλιως το περιμενα σε 3g αλλιως ειναι
beta jb εννοεις?????

#608   gardaland

gardaland

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:00

Καλημερα παιδια. Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα βασανιζομαι εδω και πολλες ωρες να περασω στο 3g αλλα και στο 3gs μου το λογισμικο το αντιστοιχο και καπου στην μεση της μπαρας απο το itunes κολαει. εχω δοκιμασει τα παντα. μηπως ξερεται κατι παραπανω. και επανακινηση εκανα. και σε dfu το εβαλα. δεν ξερω εχω απελπιστει και ολα αυτα σε μακ. τωρα δοκιμαζω και σε pc windows. μηπως και εχω καλητερη τυχη.

Τελευταία επεξεργασία από: gardaland, 22/06/2010 - 03:03.

#609   miltosvl

miltosvl

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:01

τι να βοηθησεις εχω πελαγωσει :( . δε φταις εσυ βεβαια
αλλιως το περιμενα σε 3g αλλιως ειναι
beta jb εννοεις?????

Ακριβώς... είναι δοκιμαστικές εκδόσεις ανοιχτές στο κοινό...
Όσων αφορά το 3 "τζι"(αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ θα καταλάβεις για το όλο αστείο θέμα) είναι πραγματικά απογοητευτική η εικόνα... ελάχιστα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά...

#610   miltosvl

miltosvl

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:03

Καλημερα παιδια. Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα βασανιζομαι εδω και πολλες ωρες να περασω στο 3g αλλα και στο 3gs μου το λογισμικο το αντιστοιχο και καπου στην μεση της μπαρας απο το itunes κολαει. εχω δοκιμασει τα παντα. μηπως ξερεται κατι παραπανω.

Τι ακριβώς εννοείς?
Αν είχαν και οι 2 συσκευές σου 3.1.x firmware τότε με ένα απλό update δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα

#611   gardaland

gardaland

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:05

τελικα σε pc εγινε η εγκατασταση. μαλλον θα πρεπει να υπαρχει προβλημα σε μακ. τι να πω.

#612   nikos278

nikos278

iPH Member

• 226 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:07

Ακριβώς... είναι δοκιμαστικές εκδόσεις ανοιχτές στο κοινό...
Όσων αφορά το 3 "τζι"(αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ θα καταλάβεις για το όλο αστείο θέμα) είναι πραγματικά απογοητευτική η εικόνα... ελάχιστα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά...

ναι ρε γαμωτο . η πληρης απαξιωση δηλαδη
εχεις ουσιαστικα ενα προηγουμενο μοντελο το οποιο ναι μεν προηγουμενο αλλα δεν ειναι παλιο και δεν εχει πληρωθει και λιγο
και σε αναγκαζει εμεσως να παρεις το καινουριο

κριμα και ειμαι σε μεταβατικο σταδιο γενικα τωρα που μπαινω στην οικογενεια του μηλου και στους υπολογιστες και εχω χαλαστει

#613   miltosvl

miltosvl

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:08

τελικα σε pc εγινε η εγκατασταση. μαλλον θα πρεπει να υπαρχει προβλημα σε μακ. τι να πω.

Για mac δεν έχω ακούσει κάτι ως τώρα...
Άλλα ναι ντεμπούτο έκανε η εφαρμογή λογικό είναι να υπάρχουν bugs και προβλήματα στην εγκατάσταση...

#614   Gkikas

Gkikas

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:10

Πως εβαλες το multitasking? :mellow:

#615   miltosvl

miltosvl

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:12

ναι ρε γαμωτο . η πληρης απαξιωση δηλαδη
εχεις ουσιαστικα ενα προηγουμενο μοντελο το οποιο ναι μεν προηγουμενο αλλα δεν ειναι παλιο και δεν εχει πληρωθει και λιγο
και σε αναγκαζει εμεσως να παρεις το καινουριο

κριμα και ειμαι σε μεταβατικο σταδιο γενικα τωρα που μπαινω στην οικογενεια του μηλου και στους υπολογιστες και εχω χαλαστει

Κοίτα και 'γω στην ίδια κατηγορία είμαι περίπου...
Έχω το 3GS αλλά γνωρίζω ότι οι χρήστες που ανήκουν στην ίδια ομάδα με μένα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα συμβατότητας στο μέλλον...και ακόμα χειρότερα για τα παλαιότερα μοντέλα...
Όσων Αφορά τους Η/Υ από τότε που πήρα το "μηλόφωνο" θέλω έναν άλλα η τιμή είναι απαγορευτική προς το παρόν...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες