Με jb...όπως αναφέρθηκε έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα betas...Ψάξε είτε στο φόρουμ είτε στο Google και θα έχεις αποτέλεσμα...Πως εβαλες το multitasking?
Τελευταία επεξεργασία από: miltosvl, 22/06/2010 - 03:15
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:14
Με jb...όπως αναφέρθηκε έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα betas...Ψάξε είτε στο φόρουμ είτε στο Google και θα έχεις αποτέλεσμα...Πως εβαλες το multitasking?
Τελευταία επεξεργασία από: miltosvl, 22/06/2010 - 03:15
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:15
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:16
Με jb...όπως αναφέρθηκε έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα betas...Ψάξε είτε στο φόρουμ είτε στο Google και θα έχεις αποτέλεσμα...
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:16
εγω τωρα οσο αναφορα το τηλεφωνο ναι καλο χρυσο το μηλο αλλα...Κοίτα και 'γω στην ίδια κατηγορία είμαι περίπου...
Έχω το 3GS αλλά γνωρίζω ότι οι χρήστες που ανήκουν στην ίδια ομάδα με μένα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα συμβατότητας στο μέλλον...και ακόμα χειρότερα για τα παλαιότερα μοντέλα...
Όσων Αφορά τους Η/Υ από τότε που πήρα το "μηλόφωνο" θέλω έναν άλλα η τιμή είναι απαγορευτική προς το παρόν...
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 22/06/2010 - 03:55
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:17
Από ότι βλέπεις είμαι σχετικά νέος και χαίρομαι να βοηθάω...τι να πω βρε παιδια στο μακ μου ωρες ατελειωτες προσπαθουσα και κολουσε. δεν ξερω μηπως εφτεγε οτι ειχα κανει χρηση της gm και στις δυο συσκευες μου και μετα γυρισα στην 3.1.3. μπορει να φταει και αυτο? αλλα στο pc windows ολα καλα. παντως ευχαριστω για την αμεση απαντηση καλη ημερα να εχεται και συγνωμη αν σας ταλαιπωρησα με τα δικα μου.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:20
Φίλε μου δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά...πάντως από ότι έχω καταλάβει όλα είναι αναστρέψιμα με ένα restore...και γιατί να μην δοκιμάσεις άμα είναι φρέσκο το τηλέφωνο σου και δεν χάσεις πολλά αρχεία??Ναι αλλα εγω εβαλα την 4αρα.Λες να δουλεψει το jb απο τα μπετα?
Τελευταία επεξεργασία από: miltosvl, 22/06/2010 - 03:20
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:23
Κοίτα είναι ευρέως διαδεδομένο ότι η Apple έχει παράξενη πολιτική... εγώ θα την χαρακτηρίσω "προοδευτική"...Γιατί είναι άδικο για τον χρήστη να αχρηστεύεται η συσκευή του σε 2 χρόνια αλλά είναι κάλο για την κοινότητα να αναπτύσσεται κατ'αυτόν τον τρόπο...εγω τωρα οσο αναφορα το τηλεφωνο ναι καλο χρυσο το μηλο αλλα...
δε ξερω ρε φιλε μαλλον για μαλακες μας περναει ο στηβ και τα κανει αυτα
για υπολογιστη ειμαι σε φαση να παρω ενα macmini ετσι για το μεταβατικο σταδιο αλλα μαυτες τις χαζαμαρες δε ξερω
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:25
ναι ειναι μια συζητηση διχως τελοςΚοίτα είναι ευρέως διαδεδομένο ότι η Apple έχει παράξενη πολιτική... εγώ θα την χαρακτηρίσω "προοδευτική"...Γιατί είναι άδικο για τον χρήστη να αχρηστεύεται η συσκευή του σε 2 χρόνια αλλά είναι κάλο για την κοινότητα να αναπτύσσεται κατ'αυτόν τον τρόπο...
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:29
Δεν αναφέρομαι στη μετάβαση από τη δεύτερη στη τρίτη γενιά...αυτή δεν ήταν καν μετάβαση...απλώς μια ανακύκλωση...αναφέρομαι στο τελευταίο μοντέλο το οποίο είναι ανατρεπτικό σε σχέση με το 3GS...απλά η εταιρία διακινδυνεύει την σχετικά καλή σχέση που έχει χτίσει με τους χρήστες της...σε αυξανόμενο βαθμό όσο περνάει ο καιρόςναι ειναι μια συζητηση διχως τελος
αιγουρα ειναι καλη η αναπτυξη αλλα φιλε μου τι ειδους αναπτυξη εχει το 3g που παιρνω 600 ευρω και μετα απο 1 χρονο βγαινει το 3gs το οποιο ειναι οπτικα ιδιο και μετα απο χακαρισμα ειναι σχεδον το ιδιο με το προηγουμενο
εγω αυτο δε το λεω αναπτυξη
anyway ααμενουμε το επισημο jb
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:34
ετσι ναιΔεν αναφέρομαι στη μετάβαση από τη δεύτερη στη τρίτη γενιά...αυτή δεν ήταν καν μετάβαση...απλώς μια ανακύκλωση...αναφέρομαι στο τελευταίο μοντέλο το οποίο είναι ανατρεπτικό σε σχέση με το 3GS...απλά η εταιρία διακινδυνεύει την σχετικά καλή σχέση που έχει χτίσει με τους χρήστες της...σε αυξανόμενο βαθμό όσο περνάει ο καιρός
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:36
Δίκιο έχεις και συμμερίζομαι απόλυτα τις απόψεις σου...σε καταλαβαίνω...οι περισσότεροι έτσι αισθάνονται!!ετσι ναι
το 3gs με το 4 σαφως και εχουν τεραστιες διαφορες
αν και εχω ερχισει να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα hardware αλλα λογισμικου(δηλαδη τα παντα σπανε)
οσο αναφορα τους χρηστες-πελατες της apple εχω καταλαβει οτι εν μερη γιαυτους το μηλο ειναι ιδεα και παραλληλα εργαλειο δουλειας.φανταζομαι με ποιανεις.αλλα φιλε μου θα μας κηνυγησουν με τοσο σπαμ εδω μεσα
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:37
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:38
με jb αν δε κανω λαθος κατι θα γινειΕμείς με 3G δεν γίνεται με κανέναν τροπο να έχουμε το multitasking?
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:45
Τελευταία επεξεργασία από: miltosvl, 22/06/2010 - 03:50
Δημοσίευση 22/06/2010 - 03:47
Μόλις πόσταρα 2 λινκ ανάλογα με το λειτουργικό για jb... Χρησιμοποίησε το υπεύθυνα αφού είναι δοκιμαστική έκδοσηΕμείς με 3G δεν γίνεται με κανέναν τροπο να έχουμε το multitasking?
Τελευταία επεξεργασία από: miltosvl, 22/06/2010 - 03:47
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες