ίσως να έχει μια λογική αυτό, το wallpaper θα σου δεσμεύει μονίμως μνήμη ram, ενώ το multitasking έχει να κάνει περισσότερο με τις εφαρμογές που έχεις ανοιχτές στο background και την μνήμη ram που σου δεσμεύουν. λογικά ως τώρα δεν πρέπει να υπάρχει εφαρμογή που να σου δεσμεύει ram μέσω multitasking μιας και σχεδόν καμία δεν έχει υποστήριξη αυτού (πχ, ως τώρα δυνατότητες multitasking πρέπει να διαθέτει μόνο το pandora που δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό appstore). γιαυτό ίσως βλέπεις τέτοια διαφορά.Τραγικό αλλα applικο !!
Δοκίμασα λοιπόν στο 3G να περάσω 2 φορες την καθαρή έκδοση του iOS 4 στην μια έκανα jailbreak και ενεργοποίησα μονο το multitasking και στην δεύτερη έκανα jailbreak και ενεργοποίησα μονο το sprinboard wallpaper, αποτέλεσμα ?
Με το multitasking παρατήρησα πολύ λίγη διαφορα από την καθαρή έκδοση, ενώ με την ενεργοποίηση του wallpaper παρατήρησα τεραστια καθυστέρηση στο κινητό και μάλιστα μεγάλο spike κατά την διάρκεια εξόδου από μια εφαρμογή !!
iOS 4 Released
Δημοσίευση 22/06/2010 - 15:21
Ad
Δημοσίευση 22/06/2010 - 15:39
Πρεπει να ειναι κλειστο το iTunes πρωτου κανεις αυτη την διαδικασια.
Πηαγινε εναρξη/πινακας ελεγχου/συστημα/διαχειριση συσκευων/ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου και κανε update τους drivers.
Τους κάνω κανονικά απο το C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support και λέει πως δεν τους βρίσκει
Δημοσίευση 22/06/2010 - 15:55
Δημοσίευση 22/06/2010 - 15:56
Δημοσίευση 22/06/2010 - 15:59
νομίζω ότι δεν πρέπει να εγκαταστήσεις το itunes 9.2 και μετά να τρέξεις το spirit αν δεν το έχεις κάνει ήδη. η διαφορά του από το blackrain που έχεις είναι ότι δεν σου ζητάει κάθε φορά που κλείνει το κινητό σου, tethered jb. με λίγα λόγια, τρέχεις το spirit μια φορά και δεν ξανασχολήσε. αν όμως εγκαταστήσεις την 9.2 πριν τρέξεις το spirit, τότε δεν πετυχαίνει η διαδικασία. στην περίπτωσή σου, αν δεν σε ενδιαφέρει η ios 4 προς το παρόν, κάτσε όπως είσαι και μην κουνιέσαι. αν θες να έχεις untethered jb (δηλαδή να ανοιγοκλείνεις το κινητό σου χωρίς να χρειάζεσαι μετά καλώδιο), τρέξε το spirit όσο είσαι στην 3.1.2 και μετά αναβάθμισε σε itunes 9.2 ελπίζω να έγινα κατανοητός.Να ρωτησω και εγω κατι που εχω να ασχοληθω με jailbreak εδω και καιροοοο.. Οταν ειχε βγει ενα version του iTunes, αν θυμαμαι καλα(πολυ πιθανον να ειμαι λαθος) για καποιο λογο δεν εκανα update αλλα δεν θυμαμαι γιατι, δεν ξερω αν ηταν γιατι δεν θα αφηνε να κανω jailbreak ή κατι.. Τελοσπαντων, ολα καλα να κατεβασω το τελευταιο version του iTunes, σωστα? Επισης, αν δεν κανω λαθος, ειμαι στην 3.1.2 νομιζω, το ειχα κανει jailbreak με το blackra1n.. Δεν θα κανω update στο iOS 4 αν δεν βγει jailbreak πρωτα.. Οποτε τι νεα εχουμε??
Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:03
εχω 3gs jbked αν αναβαθμισω στην 4.0 και μετανιωσω δεν μπορω να ξαναγυρισω στην 3.1.3?
Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:04
Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:20
Εαν εχεις κρατησει τα SHSH αρχεια στον server του saurik θα μπορεσεις να ξανακατεβεις.
οκ τα ειχα κρατησει δεν ξερω τον τροπο να το κανω ομως.
Κανω τοτε την αναβαθμιση κι αν χρειαστει να ξαναγυρισω πισω θα το ψαξω.
Ευχαριστω για ολα..
Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:24
οκ τα ειχα κρατησει δεν ξερω τον τροπο να το κανω ομως.
Κανω τοτε την αναβαθμιση κι αν χρειαστει να ξαναγυρισω πισω θα το ψαξω.
Ευχαριστω για ολα..
http://www.iphonehel...ότερο-os-pcmac/
Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:29
Δειχνει οτι εχει σημα 3G αλλα δεν συνδεεται ... τι στο καλο.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:30
Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:39
Αφου το δοκιμασα ολο το βραδυ, τωρα ξαφνικα δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα.
Εχω και καιρο να κανω τις ρυθμισεις, τι ακριβως να κοιταξω ?
Τωρα που το θυμηθηκα, καθε φορα που το συνεδεα με το itunes , μου ελεγε οτι υποαρχουν νεα settings απο τον παροχο, και καθε φορα το εκανα.
Μου το ζηταγε συνεχως.
Τωρα δυστυχως ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να το συνδεσω παλι...
Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 22/06/2010 - 16:42
Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:41
Δημοσίευση 22/06/2010 - 17:12
φιλε μου ακου και κανε την εξης διαδικασια:Eνω και σε μενα ολα πηγαν καλα, εδω και ωρες δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω σε προγραμμα που αφορα internet (μαιλ, καιρος κλπ).
Δειχνει οτι εχει σημα 3G αλλα δεν συνδεεται ... τι στο καλο.
Κανoυμε back up του iphone μας,στο i-tunes ετσι ωστε να κρατηθουν τα αρχεια μας,εφαρμογες κτλ.
κανουμε restore και μολις τελειωσει το αφηνουμε συνδεδεμενο στο itunes μεχρι να μας εμφανιστει το μηνυμα iphone activated(κινητο ενεργοποιηθηκε).
Μετα πηγαινουμε ρυθμισεις δικτυο και περιμενουμε 10-20 δευτερολεπτα μεχρι να μας εμφανιστει μηνυμα απο την cosmote οτι υπαρχουν νεες ρυθμισεις φορεα.
Μολις τις κανεις και θα πας ρυθμισεις γενικα και θα δεισ οτι πλεομ φορας cosmote 7.1 και οχι 7.0,και τελος για να αποθηκευτουν οι καινουργιες ρυθμισεις τιw cosmote θα πρεπει να το επιλεξεις ως
set as a new iphone στο itunes.
φυσικα και μπορεις μετα να κανεις sunc οτι αρχειο εχεισ κανει back up.
αυτα για την cosmote.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 17:24
(αν έχει ειπωθει sorry αλλα εψαξα και δεν βρήκα τιποτα!)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες