iOS 4 Released
Δημοσίευση 22/06/2010 - 17:32
Ad
Δημοσίευση 22/06/2010 - 17:33
Επειδή το έκανε και σε μένα αυτό βγαλε την κάρτα και βάλτο σε άλλο κινητό απενεργοποιησε το pin να ανοίγει δηλαδή χωρίς pin και θα είναι εντάξει.Το κάνω αυτό και τίποτα πάλι η ίδια εικόνα.
Μαλλον επειδή δεν βρίσκει τους drv για να συνδεθεί με το pc δεν μπορώ να το συνδέσω με το iTunes.
Υπάρχουν πουθενά για να τους κατεβάσω ? ή είναι μεσα στο iTunes?
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:01
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:03
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:05
νομίζω ότι δεν πρέπει να εγκαταστήσεις το itunes 9.2 και μετά να τρέξεις το spirit αν δεν το έχεις κάνει ήδη. η διαφορά του από το blackrain που έχεις είναι ότι δεν σου ζητάει κάθε φορά που κλείνει το κινητό σου, tethered jb. με λίγα λόγια, τρέχεις το spirit μια φορά και δεν ξανασχολήσε. αν όμως εγκαταστήσεις την 9.2 πριν τρέξεις το spirit, τότε δεν πετυχαίνει η διαδικασία. στην περίπτωσή σου, αν δεν σε ενδιαφέρει η ios 4 προς το παρόν, κάτσε όπως είσαι και μην κουνιέσαι. αν θες να έχεις untethered jb (δηλαδή να ανοιγοκλείνεις το κινητό σου χωρίς να χρειάζεσαι μετά καλώδιο), τρέξε το spirit όσο είσαι στην 3.1.2 και μετά αναβάθμισε σε itunes 9.2 ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Απο τα πρωτα iPhone 3GS εχω εγω, δεν χρειαζεται να κανω jailbreak καθε φορα που κλεινει το κινητο Θα παω στην iOS 4 οταν βγει jailbreak(ή εχει βγει ηδη ).. Τον GeoHot περιμενω κατακριβεια αλλα αν εχει βγει απο καποιον αλλο θα του ριξω μια ματια.. Με το iTunes τι παιζει ακριβως? Δεν θυμαμαι για πιο λογο δεν εκανα update..
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:05
Τελικά οι φωτογραφίες είναι μέσα στην συσκευή αλλά είναι στο φάκελο /private/var/mobile/Media/DCIMΈκανες restore για να βάλεις την 4.0 οπότε χάθηκαν...εκτός αν κράτησες back up στο itunes..αν έκανες set as new δυστυχώς δεν μπορείς να τις επαναφέρεις
και από ότι διάβασα σε ξένο φόρουμ το ios4 τις αποθηκεύει αλλού και γι αυτό δεν τις βλέπει τις παλιές.
όποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω ας βοηθήσει
ευχαριστώ
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:10
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:12
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:12
νομίζω ότι δεν πρέπει να εγκαταστήσεις το itunes 9.2 και μετά να τρέξεις το spirit αν δεν το έχεις κάνει ήδη. η διαφορά του από το blackrain που έχεις είναι ότι δεν σου ζητάει κάθε φορά που κλείνει το κινητό σου, tethered jb. με λίγα λόγια, τρέχεις το spirit μια φορά και δεν ξανασχολήσε. αν όμως εγκαταστήσεις την 9.2 πριν τρέξεις το spirit, τότε δεν πετυχαίνει η διαδικασία. στην περίπτωσή σου, αν δεν σε ενδιαφέρει η ios 4 προς το παρόν, κάτσε όπως είσαι και μην κουνιέσαι. αν θες να έχεις untethered jb (δηλαδή να ανοιγοκλείνεις το κινητό σου χωρίς να χρειάζεσαι μετά καλώδιο), τρέξε το spirit όσο είσαι στην 3.1.2 και μετά αναβάθμισε σε itunes 9.2 ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Επειδη ειμαι κι εγω στην ιδια ακριβως θεση με τον ApoelAndreas, εχω παλιο itunes,iphone 3gs 3.1.2 jailbroken με blackrain (untethered) και αναρωτιεμαι αν μπορω να κανω αφοβα την αναβαθμιση σε 9.2... τι σχεση εχει το spirit??? εφοσον ειναι ηδη untethered jb , το ανοιγω και το κλεινω οποτε θελω, δεν μου χρειαζεται σε κατι το spirit αυτη τη στιγμη, οποτε μπορω να κανω την αναβαθμιση , σωστα?
κ επειδη καποια στιγμη, οταν με το καλο βγει κ το jb, για την iOS 4 θα χρειαστει να αναβαθμισουμε το itunes ετσι κ αλλιως για να την περασουμε... Γινεται αφοβα, ή να περιμενουμε για το jb της 4??
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:13
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:13
O Geohot έχει χαθεί...δεν πολυακούγεται πια για jb... αναβάθμισε σε 9.2 γιατί θα σου χρειαστεί(δεν θα έχεις πρόβλημα με το jb)...και περίμενε για περισσότερα νέα σχετικά με το jb...Απο τα πρωτα iPhone 3GS εχω εγω, δεν χρειαζεται να κανω jailbreak καθε φορα που κλεινει το κινητο Θα παω στην iOS 4 οταν βγει jailbreak(ή εχει βγει ηδη ).. Τον GeoHot περιμενω κατακριβεια αλλα αν εχει βγει απο καποιον αλλο θα του ριξω μια ματια.. Με το iTunes τι παιζει ακριβως? Δεν θυμαμαι για πιο λογο δεν εκανα update..
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:24
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:28
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:28
1)Κατ'ευθειαν update και δεν χανεις τιποτε παρα μονο τα του jb και
2)Κανεις restore και μετα την ενεργοποιηση του κινητου επιλεγεις restore from back up.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 18:31
Εχεις δυο επιλογες.
1)Κατ'ευθειαν update και δεν χανεις τιποτε παρα μονο τα του jb και
2)Κανεις restore και μετα την ενεργοποιηση του κινητου επιλεγεις restore from back up.
η εφαρμογη pkg backup δεν βοηθαει εδω?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες