Παιδια εγω προέρχομαι απο ενα htc touch (280 ευρώ) τηλεφωνακι με windows πανω.
Αυτη τη στιγμή εχω δώσει 570 ευρώ για ενα τηλεφωνο που
1.Για να κρατήσεις ατζεντα πρεπει να κανεις πανω απο 4 clicks για να κλείσεις ενα ραντεβου(Αναγκάστηκα να αγοράσω το informant το οποιο δεν κανει τη δουλεια οπως το θελω αλλα ειναι καλυτερο). Φυσικα δεν μπορεις να το χαρακτηρίσεις επαγγελματικό το τηλέφωνο...εκτός αν εχεις πολυ χρόνο για να ασχολείσαι μαζι του....
2.Για να περασεις έγραφα απο το ενα Pc στο αλλο πρεπει να εισαι μαστορας....Το ....Συνδέω και drag and drop ξεχνα το και γενικώς ξέχνα οτι εχεις 16GB στη διαθεση σου τα οποια δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις απο οποιονδήποτε υπολογιστη.
3.Εχει GPS αλλα ....δεν ειναι ακριβώς Gps....με προγραμματα navigon ktl πολυ πολυ πισω για να κανεις τη δουλεια σου (βλέπε το αθλιο γραφικα destinator που σε παει παντου...χωρις αγχος)
4.Τωρα στην 4.0 εχεις Multitasking...το οποιο δεν ειναι ακριβώς Multitasking....γιατι αλλιώς θα μπορούσε να κρατήσει ενα skype ανοιχτο χωρις να κανει loading καθε φορά που το επαναφέρεις... αλλα το μηλο ανακάλυψε αντι για τον τροχό...το μισοφέγγαρο και μας το παρουσιάζει για τροχό
5.Για να περάσεις μουσική θα πρέπει να το εχεις συνδέσει με ενα και μοναδικο υπολογιστη γιατι αλλιως δεν θα ξερεις τι εχεις και που το εχεις.
6.Το ιδιο και για τις επαφες σου
7.Για να διαβαζεις αρχεια office πρεπει να πληρωσεις...η να ψάξεις...
8.Για να διαβαζεις pdf πρεπει να πληρώσεις...ή να ψάξεις...
9.Για να ανταλλάξεις αρχεία με bluetooth....απλα δεν μπορείς...
9.Για να βαλεις ενα ringtone πρέπει να διαβασεις....γιαυτο και ολοι οι βλαχοι εχουν το ιδιο ringtone και καθε φορα που χτυπάει ο ιδιος ηλιθιος ήχος βλέπεις 5-6 ατομα να ψάχνονται.
10.Φυσικα θα πρέπει να μαθεις πως να κανεις jailbrake για να περασεις προγραμμα να απενεργοποιησεις το κουμπι του τηλεφωνητή σου καθως αφενός δεν το χρησιμοποιείς αλλα το πατας συνέχεια και χρεώνεσαι αφετερου δεν εχει μια απλη επιλογη να controlαρεις το τηλεφωνο σου και τον τρόπο λειτουργίας του.
11.Εχεις φωτογραφική μηχανή αλλα δεν εχεις φλας (μέχρι το 3GS) τουλάχιστον στο οποιο και το μηλο ανακάλυψε το video recording.και εχω αλλα τοσα να πω για το τηλεφωνακι που καποιοι μας το εβαλαν στο μυαλο σαν τηλεφωναρα!!!
και μετα απο ολα αυτά ερχεσε να διαβάσεις "ποσο μαματη ειναι 4.0" και τι ωραία γραφικα και τι ωραιο το Multitasking...Τεσπα Αλλη χρηση αλλος χρήστης. Πάντως το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν ειναι εργαλείο δουλειάς οσο και αν θελουν να μας το παρουσιαζουν. Και σιγουρα δεν ειναι ευχρηστο για ανθρώπους που θέλουν το τηλεφωνο τους να κανει 10 πραγματα παραπάνω απλα γρηγορα χωρις να χανει τον χρόνο του κοιτάζοντας την ομολογουμένως όμορφη και καθαρη οθόνη του.
Τέλος ναι το τηλεφωνο ειναι σταθερο χωρίς προβλήματα αλλα δεν κανει απολύτως τιποτα...(τι να την κανω την ferari αμα μου την δίνεις να τρέχω στο χωματοδρομο και μονο με 1η?)Αλλα προσωπικα δεν θυμάμαι ουτε το φτωχο μου touch να μου ειχε φαει κωλύματα το οποιο ομως το ειχα με το μαστιγιο. Το μονο πολύ καλο στην 4.0 ειναι ο φωνητικός ελεγχος που δουλευει πολυ καλα ....αλλα και παλι δεν σου δίνει καν επιλογές για το τι θελεις να ακουει στο φωνητικό έλεγχο και τι οχι.
Μια φορά επεσα και εγώ θύμα μαρκετινγκ γιατι δεν την εψαξα και νιώθω σαν καποιος να μου έκανε ενα ακριβό....αστείο...
Sorry ρε μαγκες σας καταλαβαίνω οτι ειστε γκ@βλωμενοι με το iphone αλλα αν το δείτε αντικειμενικά αυτη η εταιρία πραγματικα σας εχει στραβώσει τα μυαλά.Να μην ξεχνάμε ποσο πουλάνε τη συσκευή και το τι παίρνουμε/
Τελευταία επεξεργασία από: thedentist, 26/06/2010 - 00:17