iOS 4 και προβλήματα
Δημοσίευση 22/06/2010 - 08:34
Παρακαλουθω αρκετο καιρο το forum και με βοηθησατε για την αγορα
του iphone 3gs και σας ευχαριστω για αυτο
Τωρα το προβλημα που παρατηρησα ειναι οτι μετα την αναβαθμιση σε iOS 4 (το iphone δεν ηταν jailbreak)
ολες οι φωτογραφιες μου , που εχω κανει sync απο το Pc μου εχουν χαμηλη αναλυση ειναι πια θολες και εχουν καπως περιεργα "ξεπλιμενα χρωματα" πριν φενονταν κανονικα . Ομως οσες φωτογραφιες εχω τραβηξει με το iphone ειναι ΟΚ!!!!!!
Δεν ξερω αν καποιος απο σας το εχει παρατηρησει.
Ad
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:01
ολες οι φωτογραφιες μου , που εχω κανει sync απο το Pc μου εχουν χαμηλη αναλυση ειναι πια θολες και εχουν καπως περιεργα "ξεπλιμενα χρωματα" πριν φενονταν κανονικα . Ομως οσες φωτογραφιες εχω τραβηξει με το iphone ειναι ΟΚ!!!!!!
Ισχύει το παρατήρησα και εγω και δεν εχει να κανει με το j/b γιατι τις εικονες τις ειχα βαλει καθαρα με iTunes. Βεβαια σημερα ή αυριο γιατι δε το βλεπω σημερα θα δοκιμασω να τις ξαναπερασω να δω απο περιεργεια τι παιζει...
Αλλο που παρατηρησα επισης ειναι οτι ΔΕΝ έχει ή δε μπορω να μπορω να βρω το menu που σου ελεγε ποση ωρα εχεις σερφαρει στο internet.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:06
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:09
ενα μικρο προβληματακι στις επαφες που ειχαν φωτο(τις εδειχνε λες και ειχαν zoom αλλα με το που τις ξανα επελεξα ολα οκ)ξανα πηγα στις εικονες και εκανα προσθηκη στις επαφες ξανα δλδ!και ολα good!
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:18
Το ίδιο έκανε και σε μένα, αλλά όταν έκανα restore και καθαρή εγκατάσταση όλα επανήρθαν στο φυσιολογικό τους..
Βασικα αν κανεις restore δε νομιζω να μενει και καμια "δικη" σου photo μεσα... τελικα βρηκα γιατι δεν εβλεπα το Cellurat Data. ειχανε σβηστει οι ρυθμισεις APN,user&pass. Τωρα ολα οκ.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:26
αν κανω restore επειδη τα τραγουδια τα βαζω manual και οχι με sync δεν θα τα χασω ?Το ίδιο έκανε και σε μένα, αλλά όταν έκανα restore και καθαρή εγκατάσταση όλα επανήρθαν στο φυσιολογικό τους..
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:35
Βασικα αν κανεις restore δε νομιζω να μενει και καμια "δικη" σου photo μεσα... τελικα βρηκα γιατι δεν εβλεπα το Cellurat Data. ειχανε σβηστει οι ρυθμισεις APN,user&pass. Τωρα ολα οκ.
αυτο πυστευα και εγω αλλα οταν εκανε συνχρονησμο θα πρεπει να το περασε!
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:44
Μεσα στα options το call forwarding ειναι στο off. Βεβαια καλει κανονικα αλλα ειναι σπασιμο τι το πεταει τωρα ολη την ωρα.
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:52
wind εχεις? εμενα αυτο μου το πετουσε οταν ημουν στην wind.. βεβαια μετα το jailbreak ειχε σταματησει.. αλλα τωρα με clean συσκευη και voda δεν μου το βγαζει..Κατι αλλο που παρατηρησα... με το που παω να κανω κληση μου βγαζει συνεχεια το μυνημα μπροστα Call Forwarding Active και επιλογη για Dismiss.
Μεσα στα options το call forwarding ειναι στο off. Βεβαια καλει κανονικα αλλα ειναι σπασιμο τι το πεταει τωρα ολη την ωρα.
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:54
wind εχεις? εμενα αυτο μου το πετουσε οταν ημουν στην wind.. βεβαια μετα το jailbreak ειχε σταματησει.. αλλα τωρα με clean συσκευη και voda δεν μου το βγαζει..
Voda εχω... τιποτα θα κανω το μεσημερι ενα restore και θα του περασω καθαρο iOS4 να δω τι θα κανει.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 10:05
Δημοσίευση 22/06/2010 - 10:27
Δημοσίευση 22/06/2010 - 10:38
Δημοσίευση 22/06/2010 - 13:12
Όμως παρουσιάστηκε ένα προληματάκι στο πρόγραμμα NAVIGON. Ενώ και αυτό "τρέχει"
το ίδιο καλά με τν προηγούμενη έκδοση, όταν επιλέξω να εμφανίζεται η τρισδιάστατη
απεικόνηση (PANORAMA) τα γραφικά έχουν πρόβλημα!.
Έχει κάποιος το NAVIGON με το "panorama" εγκατεστημένο, ούτως ώστε να κάνει έναν
έλεγχο?
Σας ευχαριστώ
Δημοσίευση 22/06/2010 - 13:16
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες