Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 4 και προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
228 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   steliost

steliost

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/06/2010 - 15:57

Ρε παιδιά έχω το 3g και αναβάθμισα σε 4.0 με pwnage4.01 σε mac, πως ενεργοποιώ το multitasking??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 23/06/2010 - 16:00

Καλά, δεν υπάρχει κάποια επιλογή που να κλείνει όλες τις εφαρμογές μαζί? Πρέπει να τις κλείνεις 1-1 μετά με το Multitasking?

#138   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/06/2010 - 16:02

[...]
Q: How do you close applications when multitasking?
A: (Scott Forstall) You don't have to. The user just uses things and doesn't ever have to worry about it.
A: (Steve Jobs) It's like we said on the iPad, if you see a stylus, they blew it. In multitasking, if you see a task manager... they blew it. Users shouldn't ever have to think about it.

γι'αυτο λεω οτι τα μηχανακια της apple ειναι για χαζους χρηστες.

Ειναι γι'αυτους που δεν ξερουν και ουτε θελουν να μαθουν πως δουλευει.
Αλλα και να θελουν να μαθουν, απλα δεν μπορουν.

Περνεις ενα pc απο την apple και το δουλευεις σαν την καφετιερα σου :P

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 23/06/2010 - 16:03

#139   mitsos587

mitsos587

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2010 - 16:17

Καλως ορισες mitso :D Μην ανησυχεις, δεν ειναι κατι σοβαρο. Και εμενα μου το κανε αυτο μετα το update στο iOS 4. Και αυτο γιατι σβηστηκαν οι ρυθμισεις του internet και των mms (wind εχω παροχο). Μολις τις ξαναπερασα, ολα ρολοι :rolleyes: .

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Και γω wind εχω αλλα δεν ειχα κανει ποτε ρυθμισεις.μπορεις να μου τις δωσεις?

Τελευταία επεξεργασία από: mitsos587, 23/06/2010 - 16:18

#140   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1.943 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2010 - 16:55

Καλησπέρα , αντιμετωπίζω και εγώ (όπως και άλλοι φαντάζομαι) πρόβλημα με τις φωτογραφίες... :huh:
Δυστυχώς δεν μπορεί να μου συγχρονίσει κανένα άλμπουμ μου. Τις μόνες φωτογραφίες που βλέπει και υπάρχουν στη συσκευή είναι από Camera Roll :blink:
Προσπαθώ να συγχρονίσω και ενώ μου δείχνει πως τις συγχρονίζει κάνει επαναληπτικά και ασταμάτητα "Optimizing photos" :mellow:

Απογοήτευση αυτό το θέμα , υπάρχει κάποια πρόταση για το τι μπορώ να κάνω; :rolleyes:

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

#141   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 23/06/2010 - 17:03

λοιπόν παιδιά, το multitasking του iphone ΔΕΝ σου καταναλώνει μπαταρία ή αν σου καταναλώνει είναι τόσο ασήμαντη η ποσότητα που δεν θα έπρεπε να σας απασχολεί να κλείνετε μία μία τις εφαρμογές. το έψαξα το θεματάκι, διάβασα και κάποια posts στο support της apple, και το συμπέρασμα είναι ότι οι μόνες εφαρμογές που αξίζει να ασχοληθείς να κλείσεις χειροκίνητα είναι εφαρμογές τύπου navigation ή ραδιοφώνου (ακόμα βέβαια να υπάρξουν αναβαθμίσεις σε τέτοιες εφαρμογές). σε γενικές γραμμές, απότι κατάλαβα οι εφαρμογές που παίζουν στο background όταν τις κλείνεις δεσμεύουν μια ποσότητα μνήμης ram (όχι αναγκαία μεγάλη, αλλά την ιδανική) και όταν το iphone αντιληφθεί ότι η δεσμευμένη ram αγγίζει ένα όριο που έχουν θέσει, κλείνει αυτές που θεωρεί ότι δεν τις χρειάζεσαι πια με σκοπό να αποδεσμευθεί ram για μια επόμενη εφαρμογή (προφανώς το όριο κατανάλωσης ram είναι τέτοιο ώστε να μην κάνει την συσκευή να σέρνεται). τέλος, απόσα διάβασα, συμπέρανα ότι η κατανάλωση της μπαταρίας λόγω χρήσης cpu για να επαναφέρει μια λειτουργία από την flash memory (κοινή μνήμη), σε σχέση με την ram, είναι πολύ μεγαλύτερη, για τον λόγο αυτό και δεν έχουμε εν τέλει, σημαντική μείωση του ποσοστού της μπαταρίας.

για να μην μπερδευόμαστε, πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι νέοι χρήστες ότι, είναι πολύ πιθανότερο η μπαταρία σας να πέφτει σαν τρελή λόγω του ότι το wifi με το κλείδωμα δεν κλείνει/παγώνει όπως συνέβαινε σε προηγούμενες εκδόσεις, αλλά μένει ανοιχτό, καταβροχθίζοντας μπαταρία παρά εξαιτίας του multitasking. κάποια στιγμή αργότερα, θα παραθέσω και τις πληροφορίες μου στα αγγλικά βέβαια στο thread, "ios4 και multitasking".

#142   mitsos587

mitsos587

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2010 - 17:22

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Και γω wind εχω αλλα δεν ειχα κανει ποτε ρυθμισεις.μπορεις να μου τις δωσεις?

Και κατι αλλο αν γνωριζει κανεις,για να σταματησει να μου βγαζει αυτην την ειδοποιηση πρεπει να εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα?

#143   JohnPhone

JohnPhone

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2010 - 19:15

Και κατι αλλο αν γνωριζει κανεις,για να σταματησει να μου βγαζει αυτην την ειδοποιηση πρεπει να εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα?

Ναι φιλε μου, αν βαλεις τις ρυθμισεις internet, θα σταματησει αυτη η ειδοποιηση. Θα σου τις στειλω με PM αλλα δωσε μου λιγο χρονο, γιατι τωρα δεν προλαβαινω.

Και να επαναλαβω πως για καποιο λογο στο δικο μου 3Gs στην 4, οταν κλειδωσει το τηλεφωνο κλεινει και το wi-fi......οπως και πριν δηλ..!!

#144   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 23/06/2010 - 19:42

Μετά το restore σε iOS 4.0 και sync τις επαφες με Google Contacts εκτός οτι αρκετές επαφές μου τις πέρασε 3 και 4 φορές, αλλά κάπου διάβασα οτι δεν φταίει η apple γι' αυτό είναι λέει πρόβλημα της Google. Παρατήρησα οτι και οι φωτογραφίες σε μερικές επαφές πλέον αντί να πιάνουν ολη την οθόνη μου βγαίνουν σε ενα μικρο κουτάκι πάνω δεξιά της οθόνης, μπορώ με κάποιο τρόπο να το αλλάξω αυτό ή πρέπει να κανω re-assign τις φωτογραφίες, πάντως είναι περίεργο γιατί δεν το έκανε σε όλες, κάποιες τις άφησε να όπως ηταν... Περίεργα πράγματα...

#145   stilonas

stilonas

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2010 - 19:59

Οσον αναφορα την ios4 ,αν πατε να κανετε sync μεσο itunes εφαρμογές μη αγορασμένες δεν θα τις περάσει θα βγάλει error.
Τωρα δεν ξερω αν γνωριζει κανεις πως περναμε (sync) αυτες τις εφαρμογές ας μας το πει, διοτι το appsync 3.1 που δοκιμασα προσωπικά θα σας δημιουργήσει προβλημα
και το logo της apple θα εμφανίζεται συνέχεια.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ¨περιμενετε το επισημο jailbreak απο DevTeam.

#146   JohnPhone

JohnPhone

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2010 - 20:10

Οσον αναφορα την ios4 ,αν πατε να κανετε sync μεσο itunes εφαρμογές μη αγορασμένες δεν θα τις περάσει θα βγάλει error.
Τωρα δεν ξερω αν γνωριζει κανεις πως περναμε (sync) αυτες τις εφαρμογές ας μας το πει, διοτι το appsync 3.1 που δοκιμασα προσωπικά θα σας δημιουργήσει προβλημα
και το logo της apple θα εμφανίζεται συνέχεια.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ¨περιμενετε το επισημο jailbreak απο DevTeam.

Απ οτι ακουσα κυκλοφορει και appsync 4 για την ios 4. Αν κανω λαθος διορθώστε με.

#147   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/06/2010 - 20:55

Απ οτι ακουσα κυκλοφορει και appsync 4 για την ios 4. Αν κανω λαθος διορθώστε με.

Ναι, από Hackulo & SiNful

#148   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:06

Καλησπέρα. Μόλις έκανα κ εγώ το update και όλα μια χαρά. oi photos με ενα sync φτιάξανε.
όσο για το wifi εμένα κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο standby
για να το δείτε βρείτε την IP του iphone σας και κάντε ping. θα δείτε ότι μετά από λίγο δεν θα επιστρέφει :)

#149   mitsos587

mitsos587

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 00:26

Καλησπέρα και πάλι. Ίσως δεν έγινε κατανοητό το πρόβλημα μου. Δεν χρειαζομαι τις ρυθμίσεις έτσι κι αλλιώς μπαίνω Ίντερνετ από το κινητό μόνο από wifi. Το πρόβλημα μου είναι με την ειδοποίηση που μου βγαζει όταν μπαίνω στο μενού μηνυμάτων η οποία δεν έβγαινε με την παλιά ος.δεν θέλω να είμαι αναγκασμένος να έχω ανοιχτα τα δεδομένα

#150   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 00:28

Καλησπέρα και πάλι. Ίσως δεν έγινε κατανοητό το πρόβλημα μου. Δεν χρειαζομαι τις ρυθμίσεις έτσι κι αλλιώς μπαίνω Ίντερνετ από το κινητό μόνο από wifi. Το πρόβλημα μου είναι με την ειδοποίηση που μου βγαζει όταν μπαίνω στο μενού μηνυμάτων η οποία δεν έβγαινε με την παλιά ος.δεν θέλω να είμαι αναγκασμένος να έχω ανοιχτα τα δεδομένα

Φίλε μου εμένα προσωπικά μου το έβγαζε και στην 3.1.2 και στην 3.1.3..είναι απόλυτα φυσιολόγικο οπότε..

Κλείσε τα δεδομένα και απλά πάτα οκ στην ειδοποίηση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3