iOS 4 και προβλήματα
Δημοσίευση 23/06/2010 - 15:57
Ad
Δημοσίευση 23/06/2010 - 16:00
Δημοσίευση 23/06/2010 - 16:02
[...]
Q: How do you close applications when multitasking?
A: (Scott Forstall) You don't have to. The user just uses things and doesn't ever have to worry about it.
A: (Steve Jobs) It's like we said on the iPad, if you see a stylus, they blew it. In multitasking, if you see a task manager... they blew it. Users shouldn't ever have to think about it.
γι'αυτο λεω οτι τα μηχανακια της apple ειναι για χαζους χρηστες.
Ειναι γι'αυτους που δεν ξερουν και ουτε θελουν να μαθουν πως δουλευει.
Αλλα και να θελουν να μαθουν, απλα δεν μπορουν.
Περνεις ενα pc απο την apple και το δουλευεις σαν την καφετιερα σου
Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 23/06/2010 - 16:03
Δημοσίευση 23/06/2010 - 16:17
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Και γω wind εχω αλλα δεν ειχα κανει ποτε ρυθμισεις.μπορεις να μου τις δωσεις?Καλως ορισες mitso Μην ανησυχεις, δεν ειναι κατι σοβαρο. Και εμενα μου το κανε αυτο μετα το update στο iOS 4. Και αυτο γιατι σβηστηκαν οι ρυθμισεις του internet και των mms (wind εχω παροχο). Μολις τις ξαναπερασα, ολα ρολοι .
Τελευταία επεξεργασία από: mitsos587, 23/06/2010 - 16:18
Δημοσίευση 23/06/2010 - 16:55
Δυστυχώς δεν μπορεί να μου συγχρονίσει κανένα άλμπουμ μου. Τις μόνες φωτογραφίες που βλέπει και υπάρχουν στη συσκευή είναι από Camera Roll
Προσπαθώ να συγχρονίσω και ενώ μου δείχνει πως τις συγχρονίζει κάνει επαναληπτικά και ασταμάτητα "Optimizing photos"
Απογοήτευση αυτό το θέμα , υπάρχει κάποια πρόταση για το τι μπορώ να κάνω;
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 23/06/2010 - 17:03
για να μην μπερδευόμαστε, πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι νέοι χρήστες ότι, είναι πολύ πιθανότερο η μπαταρία σας να πέφτει σαν τρελή λόγω του ότι το wifi με το κλείδωμα δεν κλείνει/παγώνει όπως συνέβαινε σε προηγούμενες εκδόσεις, αλλά μένει ανοιχτό, καταβροχθίζοντας μπαταρία παρά εξαιτίας του multitasking. κάποια στιγμή αργότερα, θα παραθέσω και τις πληροφορίες μου στα αγγλικά βέβαια στο thread, "ios4 και multitasking".
Δημοσίευση 23/06/2010 - 17:22
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Και γω wind εχω αλλα δεν ειχα κανει ποτε ρυθμισεις.μπορεις να μου τις δωσεις?
Και κατι αλλο αν γνωριζει κανεις,για να σταματησει να μου βγαζει αυτην την ειδοποιηση πρεπει να εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα?
Δημοσίευση 23/06/2010 - 19:15
Και κατι αλλο αν γνωριζει κανεις,για να σταματησει να μου βγαζει αυτην την ειδοποιηση πρεπει να εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα?
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Και γω wind εχω αλλα δεν ειχα κανει ποτε ρυθμισεις.μπορεις να μου τις δωσεις?
Ναι φιλε μου, αν βαλεις τις ρυθμισεις internet, θα σταματησει αυτη η ειδοποιηση. Θα σου τις στειλω με PM αλλα δωσε μου λιγο χρονο, γιατι τωρα δεν προλαβαινω.
Και να επαναλαβω πως για καποιο λογο στο δικο μου 3Gs στην 4, οταν κλειδωσει το τηλεφωνο κλεινει και το wi-fi......οπως και πριν δηλ..!!
Δημοσίευση 23/06/2010 - 19:42
Δημοσίευση 23/06/2010 - 19:59
Τωρα δεν ξερω αν γνωριζει κανεις πως περναμε (sync) αυτες τις εφαρμογές ας μας το πει, διοτι το appsync 3.1 που δοκιμασα προσωπικά θα σας δημιουργήσει προβλημα
και το logo της apple θα εμφανίζεται συνέχεια.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ¨περιμενετε το επισημο jailbreak απο DevTeam.
Δημοσίευση 23/06/2010 - 20:10
Οσον αναφορα την ios4 ,αν πατε να κανετε sync μεσο itunes εφαρμογές μη αγορασμένες δεν θα τις περάσει θα βγάλει error.
Τωρα δεν ξερω αν γνωριζει κανεις πως περναμε (sync) αυτες τις εφαρμογές ας μας το πει, διοτι το appsync 3.1 που δοκιμασα προσωπικά θα σας δημιουργήσει προβλημα
και το logo της apple θα εμφανίζεται συνέχεια.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ¨περιμενετε το επισημο jailbreak απο DevTeam.
Απ οτι ακουσα κυκλοφορει και appsync 4 για την ios 4. Αν κανω λαθος διορθώστε με.
Δημοσίευση 23/06/2010 - 20:55
Ναι, από Hackulo & SiNfulΑπ οτι ακουσα κυκλοφορει και appsync 4 για την ios 4. Αν κανω λαθος διορθώστε με.
Δημοσίευση 23/06/2010 - 21:06
όσο για το wifi εμένα κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο standby
για να το δείτε βρείτε την IP του iphone σας και κάντε ping. θα δείτε ότι μετά από λίγο δεν θα επιστρέφει
Δημοσίευση 24/06/2010 - 00:26
Δημοσίευση 24/06/2010 - 00:28
Φίλε μου εμένα προσωπικά μου το έβγαζε και στην 3.1.2 και στην 3.1.3..είναι απόλυτα φυσιολόγικο οπότε..Καλησπέρα και πάλι. Ίσως δεν έγινε κατανοητό το πρόβλημα μου. Δεν χρειαζομαι τις ρυθμίσεις έτσι κι αλλιώς μπαίνω Ίντερνετ από το κινητό μόνο από wifi. Το πρόβλημα μου είναι με την ειδοποίηση που μου βγαζει όταν μπαίνω στο μενού μηνυμάτων η οποία δεν έβγαινε με την παλιά ος.δεν θέλω να είμαι αναγκασμένος να έχω ανοιχτα τα δεδομένα
Κλείσε τα δεδομένα και απλά πάτα οκ στην ειδοποίηση
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες