iOS 4 και προβλήματα
Δημοσίευση 22/06/2010 - 19:26
1) στο email γράφουν κλασσικά xxxx(το nick τους)@gmail.com
2) στο Domain (αμέσως παρακάτω εκεί που λέει "προεραιτικό") ΓΡΑΨΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και ΧΩΡΙΣ WWW το εξής: gmail.com
3) στο user name παλιά γράφαμε xxxx@gmail.com , τώρα γράψτε ΜΟΝΟ το xxxx
4) τον κωδικό σας
αφού τα ολοκληρώσετε όλα αυτά (μπορεί την πρώτη ή την δεύτερη φορά που ίσως χρειαστεί να σετάρετε και πάλι τον λογαριασμό αφού μπορεί να μην σας "βλέπουν" οι σέρβερ) να σας λέει ότι "ίσως δεν είναι δυνατή η λήψη μηνυμάτων" αν δείτε αυτό απλά ξαναπροσπαθήστε.
ΟΤΑΝ καταφέρετε να σηκώσετε σωστά τον λογαριασμό - όχι δεν φταίτε εσείς - ανοιγοκλείστε 1-2 φορές το push στις γενικές ρυθμίσεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!
οι ΕΠΑΦΕΣ, τα ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ και τα EMAIL σας θα ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ όπως τα ξέρατε ΑΛΛΑ μετά από ίσως και κάποιες ώρες. όποτε οι σέρβερ το θυμηθούν και ειδικά οι επαφές θα έρχονται σε γκρουπάκια των 25 επαφών ανά αποστολή.
ελπίζω το πρόβλημα πάντως να λυθεί γρήγορα και ελπίζω και να βοήθησα κάποιον από εσάς - "εμάς"
Ad
Δημοσίευση 22/06/2010 - 19:38
μμμμμμμμ εχω 3g jailbroken με ios4 και εβαλα multitasking με το redsnow και μου κανει το ιδιο και νομιζα πως εφταιγε το δεν ηταν ετσι απο εργοστασιο αλλα οτι εγινε καποιο λαθος με το plist που λογικα αλλακτηκε.δεν ξερω αμα ειναι bug ή οχι παντως ειναι ψιλοακυρο αυτο!το καλο ειναι πως μεχρι στιγμης ενω ειχα αρκετεw εφαρμογες ανοικτες απο κατω δεν ειδα να παφτει τρελα η μπαταρια!αρχη ειναι βεβαια ακομα...απ'οσο καταλαβα ΔΕΝ λειτουργει, παρα μονο στις εργοστασιακες εφαρμογες (προς το παρον)
η χαζομαρα ειναι οτι τις κραταει ολες σαν paused ασχετα με το οτι κλεινουν.
Κλεινουν 100% ομως;
Δημοσίευση 22/06/2010 - 19:40
3gs??new bootmipws xerei kaneis gia jailbrake sto kainourio firmware??
Δημοσίευση 22/06/2010 - 19:55
noooop μονο για iPhone 3G k iPod Touch 2G3gs??new boot
Δημοσίευση 22/06/2010 - 20:19
Κανε επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και λογικα θα εισαι κομπλε φιλε μου.
τπτ παλι φιλε απλα παρατηρησα οτι με αλλο ασυρματο δυκτιο απο κεφετερια μπαινει κανονικα τωρα παιζει κατι με το συγκεριμενο τον κωδικο τον περναω σωστα τον δεχετε απλα δεν μπαινει!!!
Δημοσίευση 22/06/2010 - 20:24
Δημοσίευση 22/06/2010 - 21:25
Δημοσίευση 22/06/2010 - 22:29
εγω εχω cosmote non-jailbroken ακομα με ios..μου το εβγαλε τις πρωτες 4-5 φορες που επιχείρησα να κανω κληση..μετα κανονικα τιποτα..περιεργο..:S (3.1.3->restore->ios4)wind εχεις? εμενα αυτο μου το πετουσε οταν ημουν στην wind.. βεβαια μετα το jailbreak ειχε σταματησει.. αλλα τωρα με clean συσκευη και voda δεν μου το βγαζει..
ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα..δοκιμασα sync και remove contacts 2-3 φορες αλλα παλι το ιδιο..θολες και zoomαρισμενες..τελικα και εγω μια μια τις εικονες ξανα σε καθε επαφη.εγω με restore and update και οι φωτο ειναι γυαλι!
ενα μικρο προβληματακι στις επαφες που ειχαν φωτο(τις εδειχνε λες και ειχαν zoom αλλα με το που τις ξανα επελεξα ολα οκ)ξανα πηγα στις εικονες και εκανα προσθηκη στις επαφες ξανα δλδ!και ολα good!
Τελευταία επεξεργασία από: inside, 22/06/2010 - 22:29
Δημοσίευση 22/06/2010 - 23:05
Τελευταία επεξεργασία από: iPodimitris, 22/06/2010 - 23:06
Δημοσίευση 22/06/2010 - 23:09
Συμβουλή μου...Κατέβασε το λογισμικό από εξωτερικό λινκ και κάνε Restore και Set Up As New μετά...Εγώ εχω ένα άλλο πρόβλημα.Συνδεσα το iPod touch μου, και πάτησα restore&update.Όταν έκανε download το πρώτο αντικείμενο, έγινε ένα σφάλμα και σταμάτησε.Δεν ξέρω μήπως φταίει το iPod που έχει πολύ λίγη ελεύθερη μνήμη(κάτω από 500 MB).Στο παραθυράκι που άνοιξε για το σφάλμα, έλεγε κατι για active conection καινούργια πρότεινε να ελεγξω αν έχω ενεργή σύνδεση και να ξαναπροσπαθησω.
Δημοσίευση 22/06/2010 - 23:20
...και με το ios4, το iPhone αναβαθμίστηκε. Όλα είναι (και τρέχουν) πολύ καλά..
Όμως παρουσιάστηκε ένα προληματάκι στο πρόγραμμα NAVIGON. Ενώ και αυτό "τρέχει"
το ίδιο καλά με τν προηγούμενη έκδοση, όταν επιλέξω να εμφανίζεται η τρισδιάστατη
απεικόνηση (PANORAMA) τα γραφικά έχουν πρόβλημα!.
Έχει κάποιος το NAVIGON με το "panorama" εγκατεστημένο, ούτως ώστε να κάνει έναν
έλεγχο?
Σας ευχαριστώ
το ιδιο προβλημα και εγω στο 3d panorama
Δημοσίευση 22/06/2010 - 23:21
Κάποιο bug υποθέτω... περιμένετε για κάποιο update της εφαρμογήςτο ιδιο προβλημα και εγω στο 3d panorama
Δημοσίευση 22/06/2010 - 23:26
Δημοσίευση 22/06/2010 - 23:29
Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας...αν κάποιες είναι "σπασμένες" δεν μπορείς να τις περάσεις σε unjbroken iPhone...Καλησπερα!Εκανα εγκατασταση το ios4(σε συσκευη χωρις jb,με restore&επιλογη ως νεα συσκευη).Ολα καλα,αλαλ παρατηρησα οτι απο τις 39 apl εχουν μεταφερθει στη συσκευη μονο καποιες απο αυτες.Τι κανω τωρα?
Δοκίμασε resync
Δημοσίευση 22/06/2010 - 23:31
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες