Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 4 και προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
228 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.777 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 24/06/2010 - 22:13

Κανε carrier update settings...Ουτε εγω μπορουσα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   xrhstos3

xrhstos3

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:31

Γεια σας εκανα κ εγω την αναβαθμιση του 3gs που εχω στην 4 με set up as new κ ενω στην αρχη ολα καλα απο χτες δεν εχω ιντερνετ μου βρισκει το ρουτερ αλλα δεν μπαινει σαν να μην εχω ιντερνετ ειναι ενω με το λαπτοπ μπαινω κανονικα μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει;

#183   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:36

Κανε carrier update settings...Ουτε εγω μπορουσα...

Το έκανα αυτό που λες πολύ πριν το προτείνεις αλλά δεν βρήκα άκρη!
Οπότε σήμερα το πρωί έβαλα την original και έστρωσαν όλα προς το παρόν….
Τώρα άραγε μπορώ να κάνω jailbreak ??

#184   johny69

johny69

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 10:16

Το έχετε δει αυτό http://gizmodo.com/5...he-antenna-band ?

#185   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/06/2010 - 10:22

Το έχετε δει αυτό http://gizmodo.com/5...he-antenna-band ?

Πω πω... Μιλάμε για full επίθεση!
Το gizmodo strikes back... HARD

#186   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 10:31

να προστεθω και γω στην απαραδεκτα μεγαλη λιστα προβληματων για νεο OS..δεν νομιζω να εχει ξαναγινει αυτο...
η μπαταρια μου εχει κολλησει στο 100%. την πρωτη φορα που διαπιστωσα οτι δεν μειωνόταν, το εκανα restart και η μπαταρια εδειχνε κατω απο το μισο.. σημερα ομως παλι τα ιδια και ενω εχω κανει επανηλλειμένα restart η μπαταρια παραμενει full μετα απο περιπου 4 ωρες χρησης

ελεος πραγματικα :o

Τελευταία επεξεργασία από: ngt, 25/06/2010 - 10:32

#187   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 10:40

Εάν κάνατε αναβαθμίσει χωρίς setup as new ενδεχομένως να έχετε προβλήματα.. Έχουμε αναφέρει πως κάνουμε καθαρό restore ώστε να αποφεύγονται μεταφορές σκουπιδιών.. Εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα 3GS old bootrom Greece clean

#188   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 10:46

...και πως μπορώ να κρατήσω τα saves των παιχνιδιών όταν κάνω setup as new? θα το έκανα..αλλά ποιος ξαναπαίζει όλες τις πίστες από την αρχή ...

#189   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 11:19

Εάν κάνατε αναβαθμίσει χωρίς setup as new ενδεχομένως να έχετε προβλήματα.. Έχουμε αναφέρει πως κάνουμε καθαρό restore ώστε να αποφεύγονται μεταφορές σκουπιδιών.. Εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα 3GS old bootrom Greece clean

Προς το παρων εχω κανει update πανω απο το προηγουμενο λειτουργικο...δεν εχω κανενα προβλημα προς το παρων...αλλα και αν εχω μελλοντικα..αν βαλω τη συσκευη να κανει restore as new...παλι καθαρη δεν θα ειναι χωρις καταλοιπα?

#190   stilonas

stilonas

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 12:22

καλησπέρα.Τίποτα νέο για unlock για συσκευές που αγοράστηκαν απο εξωτερικο?
να σημειωσω bootloader version 6.02 .Ξερει κανεισ τίποτε?

#191   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/06/2010 - 14:25

τελικά έχει καταλάβει κανείς τι παίζει με το wifi? εμένα στο σπίτι μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει, ενώ στην δουλειά μένει ανοιχτό (έχω το ίδιο router και στα 2 μέρη)

κανείς με περισσότερες πληροφορίες ή ιδέες ???

#192   fteo

fteo

iPH Enthousiast

• 558 μηνύματα
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 25/06/2010 - 14:31

Καταλαβαίνει ότι είσαι σπίτι και έχεις χρόνο για να ασχοληθείς μαζί του, ενώ στη δουλειά δεν ισχύει αυτό και κάθεται ήσυχο. Το λένε smartphone για κάποιο λόγο... :P :P :P

#193   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 25/06/2010 - 15:37

Καλησπερα σε ολους τους συμφοριτες !! Εχω περασει και εγω το καινουριο iOS 4...εχω ενα Clean iPhone 3gs...ολα δουλευουν μια χαρα εκτως απο την εφαρμογη IM+ η οποια κατα τον συγχρονισμο σε λογαριασμο MSN κρασαρει και στο τελος βγαζει ενα μυνημα οτι η συνδεση δεν ειναι εφικτη με τον λογαριασμο μου!! Διαβασα πως και αλλοι χρηστες ειχαν παρομοιο προβλημα με το IM+ απο την στιγμη που αναβαθμισαν...σημερα βγηκε και καποιο update για IM+ ωστε να ειναι συμβατο με το iOS4...το κατεβασα αλλα το προβλημα συγχρονισμου παραμενει και παλι!! Συμβενει κ σε αλλους χρηστες αυτο..και πως μπορουμε να το διορθωσουμε?? Δεν πειρακσα η αλλαξα κατι στις ρυθμισεις της εφαρμογης!! Ευχαριστω πολυ!!

#194   MarkX

MarkX

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 15:52

Μετά την αναβάθμιση σε iOS 4, (back up και restore, iPhone 3g, απείραχτο) οι φωτογραφίες μου (εκτός αυτών του Camera roll!) ήταν απαράδεκτες και δοκίμασα να τις επαναφορτώσω από το pc μου, συγχρονίζοντας μέσω iTunes (v. 9.2) Παρά τις επανειλημμένες μου προσπάθειες, κι ενώ τα applications αναβαθμίζονται και συγχρονίζονται κανονικά, το iTunes δε μεταφέρει (συγχρονίζει) τις φωτογραφίες μου (Όταν πατήσω το "apply" αρχίζει ένα ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ "synching iPhone" αναγκάζοντάς με κάποια στιγμή να το σταματήσω για να διαπιστώσω ότι τα albums μου δεν έχουν μεταφερθεί. Μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;

#195   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 25/06/2010 - 16:01

ειχα ενα πληρως λειτουργικο τηλεφωνο στην 3.1.2 με τα bluetooth, τα im+, sbrotaror(original) , infinidock κλπ κλπ...
με την 4 βλεπω οτι τρωει συνεχεια πολλή ραμ, κ επισης το δηθεν multitask θα πρεπει να περιμενουμε ωστε να το ενσωματοσουν ολες οι εφαρμογες... δηλαδη 3.1.2 και βλεπουμε σε κανενα μηνα ξαναβλεπουμε... δε γινεται καθε φορα που βαζω κατι απο cydia να τρεμω μηπως κανει συνεχη crash (οπως την πατησα με infinidock κ ξανακανα ρεστορε...)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες