Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 4 και προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
228 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/06/2010 - 16:27

να πω καποια πραγματα που παρελειψα. το κινητο ειναι 3g 16gb και το εκανα restore k set as new. μετα απο συνεχομενα restart το αφησα για 15 λεπτα κλειστο κ τωρα φαινεται οκ δλδ η μπαταρια μειωνεται κανονικα! δεν ξερω γιατι.. ισως εστρωσε καπως. η μπαταρια φαινεται να διαρκει το ιδιο με πριν αλλα η ταχυτητα του κινητου αυξηθηκε σημαντικα. προς το παρον ολα καλα

Τελευταία επεξεργασία από: ngt, 25/06/2010 - 16:29

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 16:49

μια βοηθεια παρακαλω... εβαλα την 4 αλλα επειδη σχεδον οσα προγραμματα μαρεσουν δεν τρεχουν , οπως mxtube, ibluenova κλπ, θελω να γυρισω στην 3.1.2, γινεται αυτο? υπαρχει καποιος οδηγος? ευχαρηστω πολυ

#198   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/06/2010 - 16:58

μια βοηθεια παρακαλω... εβαλα την 4 αλλα επειδη σχεδον οσα προγραμματα μαρεσουν δεν τρεχουν , οπως mxtube, ibluenova κλπ, θελω να γυρισω στην 3.1.2, γινεται αυτο? υπαρχει καποιος οδηγος? ευχαρηστω πολυ

ΕΔΩ

#199   ligizos

ligizos

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 19:54

ρε παιδια δεν ειναι δυνατον με την κωλοios4 να μου ερχοντε τα mms θολα!!!τι σοι bug ειναι αυτο??γνωριζει κανενας κατι???(εχω κανει ολα τα παραπανω 3-4 φορες)

Τελευταία επεξεργασία από: ligizos, 25/06/2010 - 19:56

#200   DiS

DiS

iPH Addict

• 726 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/06/2010 - 20:41

τελικά έχει καταλάβει κανείς τι παίζει με το wifi? εμένα στο σπίτι μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει, ενώ στην δουλειά μένει ανοιχτό (έχω το ίδιο router και στα 2 μέρη)

κανείς με περισσότερες πληροφορίες ή ιδέες ???

Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Συνδέομαι σε Wifi με κωδικό και μετά από κάποια ώρα χωρίς να απομακρυνθώ από το χώρο εμβέλειας του Wifi αποσυνδέεται και θέλει πάλι κωδικό. Θα δοκιμάσω και σε ελεύθερο Wifi αλλά υποθέτω θα είναι το ίδιο.

#201   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 26/06/2010 - 20:43

Καλησπερα..εξακολουθει να υπαρχει προβλημα συγχρονισμου του ΙΜ+ στο καινουριο iOS4..ακομα και μετα απο ενα update που βγηκε χθες νομιζω ( IM+ VERSION 4.2 ). Ειναι προβλημα τησ εφαρμογης να περιμενουμε καινoυριο update??

#202   Vasimak

Vasimak

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 00:17

θεωρώ ότι η apple έκανε λάθος που έβγαλε την iOS 4 για τις υπόλοιπες συσκευες το λογισμικό αυτό είναι φτιαγμένο μονό για το iPhone 4

#203   StyleCollector

StyleCollector

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • GameCenter:Style Collector

Δημοσίευση 27/06/2010 - 01:06

ενα μεγαλο θεμα πλεον εχει γινει η τοποθεσια..παλια ειχε αποκληση 3-4 οικοδομικα τετραγωνα..τωρα εχει αποκλυση 3 περιοχες! <_< μενω χαιδάρι και με εβγαλε πως ειμαι στον κορρυδαλο!

#204   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 01:52

iPhone 4 antenna problems were predicted on June 10 by Danish professor
http://www.engadget....0-by-danish-pr/

#205   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 27/06/2010 - 02:52

Σε εμενα τα παντα δουλευουν ρολοι...οι λογαριασμοι mail..τα mms..location services και GPS με εξερετικη ακριβεια στο στιγμα..οι φωτογραφιες εινα καθαρες και αυτες που ειναι σταλμενες μεσω mms..και Voip μεσω Skype δουλευει μια χαρα εχω αγορασμενα credits...τα παντα και οι εφαρμογες δουλευουν σωστα στο iOS4..περα απο το IM+ που δεν συγχρονιζεται πλεων με τον λογαρισμο μου στο MSN..ακομα και μετα το τελευταιο update τησ εφαρμογης!! Υπαρχει καποιος με παρομοιο προβλημα...και ποια ειναι η λυση ?? (περα απο το να περιμενουμε το original windows live messenger για iPhone).

#206   steliost

steliost

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 27/06/2010 - 08:28

τελικά έχει καταλάβει κανείς τι παίζει με το wifi? εμένα στο σπίτι μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει, ενώ στην δουλειά μένει ανοιχτό (έχω το ίδιο router και στα 2 μέρη)κανείς με περισσότερες πληροφορίες ή ιδέες ???

Kάνε αγνόηση δικτύου (όσον αφορά του σπιτιού) και ξαναπέρασέ το, λογικά θα φτιάξει...

Έτσι την είχα πατήσει και εγώ και μετά έφτιαξε...

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μαρέσει η 4.0, ειδικά το multitasking όλα τα λεφτά, κανένα πρόβλημα με μπαταρία, έχω την αίσθηση ότι το κινητό έχει γίνει λίγο πιο γρήγορο...

#207   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:36

Καλημέρες
Έχω το εξής θέμα έκανα downgrade από 4.0 σε 3.1.2 όλα καλά και ωραία το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να στείλω sms! Έκανα ένα reset network settings αλλά και πάλι τίποτα! Στο about λέει ότι έχω cosmote 5.0 δεν ξέρω εάν βοηθήσει αυτό!

#208   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:39

Να προσθέσω κάτι που μόλις παρατήρησα!
Το Modem firmware έχει παραμείνει στην updated version του! Στην 05.13.04 αυτήν δηλαδή που σου βάσει το iOS 4.0! δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο….

#209   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.771 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 27/06/2010 - 13:10

Συνδεσε το στον υπολογιστη και κανε carrier update για να μπορεσεις μετα να στελνεις μηνυματα κλπ.Το επαθα και εγω αυτο μετα την αναβαθμιση.

#210   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 13:12

πως κανω carrier update?

Ad