Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

PwnageTool 4.0 - 4.0.1 Released

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
549 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/06/2010 - 11:43

Ναι, αλλά γίνεται;;
Μήπως πρέπει πρώτα να κάνω downgrade στην 3.1.2 και μετά να ακολουθήσω την διαδικασία με το PwnageTool 4.01;

εγώ σου λέω, απλά πέρασα με restore (shift+restore) ξανά την custom 4.0 και όλα ok

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 29/06/2010 - 11:53

Πάντως είναι φοβερό..

έχουμε φτάσει τις 24 σελίδες, σε κάθε σελίδα ένα παιδί (μαζί με εμένα κάπου) έχουμε γράψει με την σειρά και με αρκετές πληροφορίες για όλα, για τα 16xx για Saurik Server.. όλα..

κι όμως.. ακόμα ερωτούμε τα ίδια και ίδια.. κάντε βρε παιδιά μια αναζήτηση, ρίξτε μια ματιά πιο πίσω, αναλώνουμε τα ίδια και τα ίδια και καταντάει κουραστικό!

Τι ζητάω δλδ μια περισσότερη προσπάθεια από εσάς!

edit : όχι 23 αλλά 24 !!! σελίδες

Τελευταία επεξεργασία από: Somnius, 29/06/2010 - 11:53

#468   arxondas1

arxondas1

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/06/2010 - 12:49

Οσοι εχουμε Pwnage σπασει με εκδοση 3.0 ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Δεν εχω βρει απαντηση ακομα. Ξερει καποιος?

Ευχαριστω

#469   jimboufas

jimboufas

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:24

Εκανες custom build ή άλλαξες κάποια δεδομένα όπως το activate phone? Είσαι με επίσημο πάροχο ή όχι;

Έβαλα το iPhone2,1_4.0_8A293_Restore.ipsw στο pwnage 4.01 και το άφησα να τα κάνει όλα μόνο του.Εκεί που ρωράει για το actvate με το itunes, πρέπει να πατήσω yes ή no? Με vodafone το έχω και από εκεί το πήρα.Επίσης:
1.πρέπει να επαναφέρω τα hosts όπως τα είχα ή όχι?
2.Καλύτερα να κάνω restore με το κινητο σε recovery mode, σε normal mode ή δεν έχει σημασία?

#470   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:29

Πάντως είναι φοβερό..

έχουμε φτάσει τις 24 σελίδες, σε κάθε σελίδα ένα παιδί (μαζί με εμένα κάπου) έχουμε γράψει με την σειρά και με αρκετές πληροφορίες για όλα, για τα 16xx για Saurik Server.. όλα..

κι όμως.. ακόμα ερωτούμε τα ίδια και ίδια.. κάντε βρε παιδιά μια αναζήτηση, ρίξτε μια ματιά πιο πίσω, αναλώνουμε τα ίδια και τα ίδια και καταντάει κουραστικό!

Τι ζητάω δλδ μια περισσότερη προσπάθεια από εσάς!

edit : όχι 23 αλλά 24 !!! σελίδες

Φίλε μου έχω θίξει το θέμα παλιότερα και δεν φταίμε μόνο εμείς. Κατα τη γνώμη μου το search του forum, από τη στιγμή που το γραφικό περιβάλλον άλλαξε σημαντικά, είναι χάλια! Παλιότερα θυμάμαι έβαζα στο search κάποια απλά keywords και μου έβρισκε "ΠΑΠΑΔΕΣ"!! Πραγματικά ήταν πολύ καλύτερο, να φανταστείς μου έβγαζε από μόνο του και χρήσιμα επιπλέον results που δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω!! Τώρα του βάζεις π.χ. "Cydia" και σου βγάζει ότι να ναι, μπορεί στην καλύτερη και κάτι σχετικό με το Cydia!
Αν φτιάξουν λοιπόν το search να είναι όπως κάποτε στο forum, τότε οι.. "ίδιες και οι ίδιες" ερωτήσεις και απαντήσεις θα μειωθούν αισθητά.

#471   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:31

Φίλε μου έχω θίξει το θέμα παλιότερα και δεν φταίμε μόνο εμείς. Κατα τη γνώμη μου το search του forum, από τη στιγμή που το γραφικό περιβάλλον άλλαξε σημαντικά, είναι χάλια! Παλιότερα θυμάμαι έβαζα στο search κάποια απλά keywords και μου έβρισκε "ΠΑΠΑΔΕΣ"!! Πραγματικά ήταν πολύ καλύτερο, να φανταστείς μου έβγαζε από μόνο του και χρήσιμα επιπλέον results που δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω!! Τώρα του βάζεις π.χ. "Cydia" και σου βγάζει ότι να ναι, μπορεί στην καλύτερη και κάτι σχετικό με το Cydia!
Αν φτιάξουν λοιπόν το search να είναι όπως κάποτε στο forum, τότε οι.. "ίδιες και οι ίδιες" ερωτήσεις και απαντήσεις θα μειωθούν αισθητά.

Σε αυτό έχεις δίκιο, πριν που δοκίμασα έβγαλε αποτελέσματα, αλλά έβγαλε κι άλλα..

Τι να πω, αυτό φταίει? Οι χρήστες που βαριούνται? Δεν ξέρω!

Πάντως δύσκολη η διαδηκασία αν δεν γίνουν όλα τα βήματα σωστά και πολύς κόσμος παιδεύεται... Άντε να δούμε..

Υ.Γ. η καλύτερη λύση θα ήταν να βγάλει η ρημάδα η dev-team ένα redsn0w για 3gs win&mac ώστε να κουμπώνουμε την stock και να την jailbreakάρουμε, τώρα ιστορίες με ανέβα κατέβα αν έχεις shshblobs κλπ.. μας κουράζουν..

#472   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Twitter:@sliolis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:33

Έβαλα το iPhone2,1_4.0_8A293_Restore.ipsw στο pwnage 4.01 και το άφησα να τα κάνει όλα μόνο του.Εκεί που ρωράει για το actvate με το itunes, πρέπει να πατήσω yes ή no? Με vodafone το έχω και από εκεί το πήρα.Επίσης:
1.πρέπει να επαναφέρω τα hosts όπως τα είχα ή όχι?
2.Καλύτερα να κάνω restore με το κινητο σε recovery mode, σε normal mode ή δεν έχει σημασία?

Κατά την δημιουργία του custom build θα κάνεις διπλό κλικ στο General και θα ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΙΣ το Activate Phone. Αυτό το κάνεις γιατί θέλεις να γίνει το activation από την Apple αφού είσαι με επίσημο πάροχο.

Επίσης:
1) Τα hosts files πρέπει να τα επαναφέρεις στην κανονική τους μορφή αφαιρόντας την γραμμή που είχες προσθέσει. αυτό γιατί θέλεις η επικοινωνία να γίνει με τους Apple Serveρσ.
2) Εγώ (κι αρκετοί άλλοι) το κάναμε από normal mode και δούλεψε κανονικά. Έχω ακούσει για πιθανά προβλήματα αν το κάνεις από DFU αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει δουλέψει.

ελπίζω να βοήθησα.

Σπύρος

#473   jimboufas

jimboufas

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:39

Κατά την δημιουργία του custom build θα κάνεις διπλό κλικ στο General και θα ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΙΣ το Activate Phone. Αυτό το κάνεις γιατί θέλεις να γίνει το activation από την Apple αφού είσαι με επίσημο πάροχο.

Επίσης:
1) Τα hosts files πρέπει να τα επαναφέρεις στην κανονική τους μορφή αφαιρόντας την γραμμή που είχες προσθέσει. αυτό γιατί θέλεις η επικοινωνία να γίνει με τους Apple Serveρσ.
2) Εγώ (κι αρκετοί άλλοι) το κάναμε από normal mode και δούλεψε κανονικά. Έχω ακούσει για πιθανά προβλήματα αν το κάνεις από DFU αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει δουλέψει.

ελπίζω να βοήθησα.

Σπύρος

Το δοκιμάζω άμεσα και θα σου πώ!
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

#474   jimboufas

jimboufas

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:56

Το δοκιμάζω άμεσα και θα σου πώ!
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

Μπααα....τα ίδια.Μένει στο ίδιο σημείο...

#475   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:27

Υ.Γ. η καλύτερη λύση θα ήταν να βγάλει η ρημάδα η dev-team ένα redsn0w για 3gs win&mac ώστε να κουμπώνουμε την stock και να την jailbreakάρουμε, τώρα ιστορίες με ανέβα κατέβα αν έχεις shshblobs κλπ.. μας κουράζουν..

Συμφωνώ 100% !!!!!
Αλλά αργούν... και ο Geohot είναι άφαντος, μόνο με το iPad ασχολείται μου φαίνεται, ούτε καν με το iPhone 4! :(

#476   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:33

Συμφωνώ 100% !!!!!
Αλλά αργούν... και ο Geohot είναι άφαντος, μόνο με το iPad ασχολείται μου φαίνεται, ούτε καν με το iPhone 4! :(

Συνημμένο αρχείο  ScreenShot005.jpg   16,39KB   8 λήψεις

#477   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 29/06/2010 - 16:16

Οι φωτογραφίες σβήνονται αν κάνω όλη τη διαδικασία για jailbreak 4?

Ουδείς????

#478   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 16:17

Ουδείς????

Γιατ΄ιδεν τις πετάς σε έναν φάκελο στον υπολογιστή σου ωρέ bro κι εσύ αφού σκας τόσο για αυτές? :D

#479   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Twitter:@sliolis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 29/06/2010 - 17:09

Ουδείς????

Έχω την εντύπωση πως με το 4.0.1 το φτιάξανε αυτό το πρόβλημα αλλά το backup είναι ο καλύτερος φίλος σου στην προκειμένη περίπτωση όπως λέει κι ο φίλος παρακάτω.

#480   dxm

dxm

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • GameCenter:.Thale

Δημοσίευση 30/06/2010 - 09:56

Μαλλον την εκανα τη βλακεια:

Εχω ενα locked iphone 3Gs (μαλλον Αγγλικο) που ειχε 3.1.2 me blackra1n.
Το αρπαξα και του εβαλα κατ'ευθειαν το iOS4 (οχι το custom απο το PwnageTool).

Εκανε κανονικα την αναβαθμιση και ολα καλα μεχρι τη στιγμη που χρειαζεται activate και φυσικα δεν κανει γιατι δεν εχει τη σωστη SIM που θελει να δει.
Προσπαθω μετα να βαλω το custom firmware αλλα μου βγαζει συνεχως τα γνωστα και κλασσικα errors.

Με την (τυπικη) αναβαθμιση, εγινε upgrade του baseband και τωρα μου κλειδωσε; 'Η απλα κανω καποια βλακεια μεγαλυτερη απο την πρωτη; :)

Δεν με ενδιαφερει να δουλευει, απλα να ενεργοποιηθει για να κανει τα τυπικα (εφαρμογες κτλ).

Εαν βαλω μια SIM απο Αγγλια, υπαρχει πιθανοτητα να ενεργοποιηθει; (ακομα και με το original firmware - για jailbreak βλεπουμε αργοτερα)

Σημειωση: Δεν εχω κρατησει backup και εχω δοκιμασει custom firmware με activate option ενεργοποιημενο αλλα και μη...
Επισης ενα αλλο παραδοξο, οταν τρεχω το PwnageTool σε simple mode, βρισκει μονο το 1,2 firmware και οχι το 2,1 απο το iTunes φακελο (εχω και 3G και 3GS). Μονο αμα κανω expert mode, βαζω το 2,1 με το χερι....

Καμμια ιδεα; ή επιβεβαιωση της βλακειας;;; :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3