PwnageTool 4.0 - 4.0.1 Released
Δημοσίευση 05/07/2010 - 18:43
Όταν όπως πάω στις ρυθμίσεις του δικτύου και κάνω μια (σωστή) διόρθωση στο "Κινητό δίκτυο δεδομένων", είτε στο APN, είτε στο όνομα χρήστη ή στο password, και μετά βγω από τις ρυθμίσεις ώστε να εφαρμοστούν, τότε η σύνδεση τη πρώτη φορά που προσπαθώ να μπω κάπου (3G ή GPRS), δουλεύει πάντα μια χαρά (στο Internet, Καιρός, ΤΑ ΝΕΑ, κτλ.)!! Όταν όμως προσπαθήσω να μπω κάπου άλλου (στο Internet, Καιρός, ΤΑ ΝΕΑ, κτλ.) για δεύτερη φορά, πάλι βγάζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το Internet, ή λέει ότι η σύνδεση απέτυχε κτλ... !!
Αν πάλι πάω και ρυθμίσω κάτι σωστά (π.χ. βαλω κενά στα user και pass, που είναι πάλι σωστό), και πάλι βγω από τις ρυθμίσεις, πάλι τη πρώτη φορά ότι και αν κάνω που έχει σχέση με τον internet δουλεύει μια χαρά πάλι! Μετά, την δεύτερη φορά πάλι τα ίδια (δεν βρίσκει σύνδεση)!!!
Τι κουλό είναι πάλι αυτό;!; Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος μετά την αναβάθμιση στο iOS4 ή μετά το JB με iOS4 (PwnageTool ή άλλο);;;
Ad
Δημοσίευση 05/07/2010 - 19:36
Δημοσίευση 06/07/2010 - 04:05
με to Pwnagetool 4.0 i 4.1?
υπαρχει καποιο Link για να το κατεβασω? ευχαριστω πολυ!!
Δημοσίευση 06/07/2010 - 09:14
Φίλε Σπύρο, θυμάμαι να βγάζει το "Contacting iTunes Store" και μετά από λίγο στην οθόνη του iPhone λέει "iPhone activated". Και μετά η οθόνη του iTunes βγάζει τα γνωστά πεδία, τις επιλογές για Sync, κτλ. κτλ.
Όπως σου είπχα, πιστεύω ότι μόνο αν κάτι δεν πάει καλά με το PwnageTool 4.01 και κάνει μόνο του ότι "γουστάρει" (ανεξάρτητα τις επιλογές μου), τότε μόνο ίσως να δημιουργείται πρόβλημα μετά τη διαδικασία του JB.
Πλέον είμαι αδιάβαστος. Συνάντησα κάποια προβλήματα που τα έλυσα αλλά φοβάμαι ότι εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Αν όμως διαβάσω κάπου κάτι σχετικά, θα φροντίσω να ενημερώσω.
Καλή τύχη φίλε μου κι ελπίζουμε να βγει πιο σταθερό εργαλείο σύντομα.
Σπύρος
Δημοσίευση 06/07/2010 - 17:57
Ελπίζω σύντομα να βγει κάποιο firmware update που να διορθώνει και αυτό αλλά και το σημαντικό πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω με το Internet access (μέσω GPRS/3G), που αρχικά όταν αλλάζεις ρυμίσεις δουλεύει και μετά τα "παίζει" και λέει ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση με το Internet!
Δημοσίευση 06/07/2010 - 18:01
Αν έχεις κάνει j/b και έχεις περάσει το sb settings, κατέβασε το EDGE toggle και κάντο onΠαρατήρησα δυστυχώς και ένα πιο σημαντικό περίεργο πρόβλημα: Όταν ενεργοποιώ το 3G για να δω internet μέσω 3G, μου βγάζει το iPhone συνέχεια μηνύματα ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το internet και φυσικά σταματά να προσπαθεί να φορτώσει κάτι.
Όταν όπως πάω στις ρυθμίσεις του δικτύου και κάνω μια (σωστή) διόρθωση στο "Κινητό δίκτυο δεδομένων", είτε στο APN, είτε στο όνομα χρήστη ή στο password, και μετά βγω από τις ρυθμίσεις ώστε να εφαρμοστούν, τότε η σύνδεση τη πρώτη φορά που προσπαθώ να μπω κάπου (3G ή GPRS), δουλεύει πάντα μια χαρά (στο Internet, Καιρός, ΤΑ ΝΕΑ, κτλ.)!! Όταν όμως προσπαθήσω να μπω κάπου άλλου (στο Internet, Καιρός, ΤΑ ΝΕΑ, κτλ.) για δεύτερη φορά, πάλι βγάζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το Internet, ή λέει ότι η σύνδεση απέτυχε κτλ... !!
Αν πάλι πάω και ρυθμίσω κάτι σωστά (π.χ. βαλω κενά στα user και pass, που είναι πάλι σωστό), και πάλι βγω από τις ρυθμίσεις, πάλι τη πρώτη φορά ότι και αν κάνω που έχει σχέση με τον internet δουλεύει μια χαρά πάλι! Μετά, την δεύτερη φορά πάλι τα ίδια (δεν βρίσκει σύνδεση)!!!
Τι κουλό είναι πάλι αυτό;!; Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος μετά την αναβάθμιση στο iOS4 ή μετά το JB με iOS4 (PwnageTool ή άλλο);;;
Δημοσίευση 08/07/2010 - 18:24
Δημοσίευση 09/07/2010 - 17:12
Έχω το 3GS jb στην 4.0 με sn0wbreeze-V1.7, το έκανα εχτές το βράδυ, όλα δείχνουν οκ, όμως όποια κάρτα και να βάλω δεν έχει σήμα ή το χάνει μετά από λίγο (είναι αγορασμένο από Ελλάδα), και όταν ανοίγω τις ρυθμήσεις παρατηρώ ότι δεν εμφανίζει την ένδειξη "φορέας" ή την εμφανίζει για ένα sec και μετά εξαφανίζεται, φυσικά ούτε λόγος για 3G . Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει ; γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό.
Δημοσίευση 10/07/2010 - 01:04
Δημοσίευση 16/07/2010 - 07:38
απο τοτε που την εβαλα δεν εχω ιντερνετ και δεν ξερω τι ρυθμισεις να βαλω.
ειμαι στο δικτυο της voda
καμμια βοηθεια?
Δημοσίευση 17/07/2010 - 01:06
Αν έχεις κάνει j/b και έχεις περάσει το sb settings, κατέβασε το EDGE toggle και κάντο on
Φίλε μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς τί είναι το EDGE toggle ή κάποιος άλλος αν γνωρίζει?
Δημοσίευση 17/07/2010 - 16:42
"EDGE stands for Enhanced Data Rates for GSM Evolution. Another name for this technology is EGPRS (Enhanced GPRS). EDGE basically enhances GPRS so it reaches faster data upload and download speeds of 59.2-236.8kbps depending on the implementation. You should see an "E" symbol in the top left hand corner of the iPhone screen if you are using EDGE."Φίλε μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς τί είναι το EDGE toggle ή κάποιος άλλος αν γνωρίζει?
Με το EDGE toggle, μέσω του SBsetings μπορείς να το ανοιγοκλείνεις. Με αυτόν τον τρόπο οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν internet "ξεγελιούνται" ότι δεν υπάρχει σύνδεση data. IP παίρνει κανονικά, αλλά δεν έχεις internet στο κινητό σου, ακόμη και αν έχεις το 3G ανοιχτό.
Δημοσίευση 19/07/2010 - 13:01
καρτοκινητό ή συμβόλαιο;παιδια εχω και εγω προβλημα με την 4.0 που αφορα το ιντερνετ.
απο τοτε που την εβαλα δεν εχω ιντερνετ και δεν ξερω τι ρυθμισεις να βαλω.
ειμαι στο δικτυο της voda
καμμια βοηθεια?
Δημοσίευση 19/07/2010 - 13:16
Δημοσίευση 19/07/2010 - 13:54
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες