Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Jailbreak iOS 4 iPhone 3GS 3G with Sn0wbreeze [Custom Firmware Windows]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
243 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   Tseliamis

Tseliamis

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/06/2010 - 03:19

Οκ τονιζοντας οτι δεν ειμαι και ο πλεον εμπειρος καταφερα να κανω το iphone 3gs μου jailbreak και unlock παρα το στραπατασο που επαθα απο το snwobreeze... Εννοειται οτι πρεπει να ειναι old bootromed και jailbroken χωρις Spirit... Αν και ηταν κολλημενο στο Recovery Mode μετα τη προσπαθεια μου να περασω το costume ipsw που εφτιαξα στο snowbreeze κατεβασα ενα αλλο custom ipsw που ηταν φτιαγμενο μάλλον σε Pwnage το πέρασα κανονικότατα κι επειτα το έκανα unlock με ultrasnow.... Το iphone πεταει και δε παρουσιαζει κανενα απο τα προβληματα που ειχα στη 3.1.2 (jailbroken με blackrain) με το wifi και το youtube...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   eurisakella

eurisakella

iPH Enthousiast

• 387 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:eurisakella

Δημοσίευση 28/06/2010 - 09:58

Οκ τονιζοντας οτι δεν ειμαι και ο πλεον εμπειρος καταφερα να κανω το iphone 3gs μου jailbreak και unlock παρα το στραπατασο που επαθα απο το snwobreeze... Εννοειται οτι πρεπει να ειναι old bootromed και jailbroken χωρις Spirit... Αν και ηταν κολλημενο στο Recovery Mode μετα τη προσπαθεια μου να περασω το costume ipsw που εφτιαξα στο snowbreeze κατεβασα ενα αλλο custom ipsw που ηταν φτιαγμενο μάλλον σε Pwnage το πέρασα κανονικότατα κι επειτα το έκανα unlock με ultrasnow.... Το iphone πεταει και δε παρουσιαζει κανενα απο τα προβληματα που ειχα στη 3.1.2 (jailbroken με blackrain) με το wifi και το youtube...

Φίλε μου και εγώ είμαι με 3GS και oldbootrom. Θέλω μόνο Jailbrake γιατί είναι ελληνικό. Οπότε το unlock δεν με ενδιαφέρει. Μπορείς να μας δώσεις το λινκ απο αυτό που κατέβασες και δούλεψε?

#153   Tseliamis

Tseliamis

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 12:47

Φίλε μου και εγώ είμαι με 3GS και oldbootrom. Θέλω μόνο Jailbrake γιατί είναι ελληνικό. Οπότε το unlock δεν με ενδιαφέρει. Μπορείς να μας δώσεις το λινκ απο αυτό που κατέβασες και δούλεψε?

http://www.crispytec...ne-3gs-3g-ipsw/ Αυτό ειναι το link με το custom firmware...

#154   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 16:45

Παιδια ειμαι καινούριος στο σπορ IPHONE σήμερα αγόρασ ενα 3Gs 16gb και απο οτι είδα εχει την νέα bootroom μόνο μία ερώτηση μπορώ να το κάνω jailbreak και πως σας παρακαλώ αν γίνεται να με διαφωτήσετε με απλά λόγια γιατι δεν γνωρίζω

Σας ευχαριστώ εκ των πρωταίρων για την βοήθεια σας

#155   VagGiat13

VagGiat13

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 17:10

http://www.crispytech.com/2010/06/23/custom-ios-4-0-firmware-download-iphone-3gs-3g-ipsw/ Αυτό ειναι το link με το custom firmware...

Φιλε αυτο το link με το custom firmware που εδωσες συγκεκριμμενα το 3GS Custom iOS 4.0 Firmware [Unofficial Carrier IPSW (For Unlockers)] [iBooks Fix] μπορω να το βαλω σε ενα 3GS που εχει 3.0 Firmware, το οποιο ειναι απο αμερικη αγορασμενο? Ομως για να γινει activated θα πρεπει να βαλω αμερικανικη καρτα η και με μια ελληνικη καρτα θα ειναι μια χαρα???

ευχαριστω!

#156   VagGiat13

VagGiat13

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 17:14

Παιδια ειμαι καινούριος στο σπορ IPHONE σήμερα αγόρασ ενα 3Gs 16gb και απο οτι είδα εχει την νέα bootroom μόνο μία ερώτηση μπορώ να το κάνω jailbreak και πως σας παρακαλώ αν γίνεται να με διαφωτήσετε με απλά λόγια γιατι δεν γνωρίζω

Σας ευχαριστώ εκ των πρωταίρων για την βοήθεια σας

φιλε τι Firmaware εχει? Δηλαδη έχει 3.1.3 ή 4? Αυτο το βλεπεις πηγαινοντας Settings->General->About και το λεει στο Version!

#157   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 17:36

φιλε τι Firmaware εχει? Δηλαδη έχει 3.1.3 ή 4? Αυτο το βλεπεις πηγαινοντας Settings->General->About και το λεει στο Version!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ IOS4 ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ

#158   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/06/2010 - 17:48

ΕΙΝΑΙ ΤΟ IOS4 ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ

μαλλον χλωμο σε βλεπω... το περιμενουμε πολλοι το jailbreak για new bootrom..... <_<

#159   papaleontiou

papaleontiou

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 17:55

μαλλον χλωμο σε βλεπω... το περιμενουμε πολλοι το jailbreak για new bootrom..... <_<

παρεπιπτωντως εχουμε κανα νεο περι αυτου ??

#160   Tseliamis

Tseliamis

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 18:21

Φιλε αυτο το link με το custom firmware που εδωσες συγκεκριμμενα το 3GS Custom iOS 4.0 Firmware [Unofficial Carrier IPSW (For Unlockers)] [iBooks Fix] μπορω να το βαλω σε ενα 3GS που εχει 3.0 Firmware, το οποιο ειναι απο αμερικη αγορασμενο? Ομως για να γινει activated θα πρεπει να βαλω αμερικανικη καρτα η και με μια ελληνικη καρτα θα ειναι μια χαρα???

ευχαριστω!

Εχει γραφτει και παραπανω οτι οι προυποθεσεις για να κανεις jailbreak και unlock σε 3gs ειναι να ειναι old bootromed και jailbreaked προηγουμένως... Με firmware 3.0 λογικα θα είναι oldbootromed... Απλα για να κανεις απο εκει και περα unlock οταν περασεις το cusstom firmware 4.0 χρειαζεσαι Cydia για το ultrasnow... Δε γνωριζω αν το Cydia περνιέται απο το συγκεκριμενο custom firmware ή αν προυπηρχε(που λεγαμε πιο πανω οτι πρεπει να ειναι ηδη jailbreaked). Εγω παντως με το που εκανα restore τo frimware του link βρηκα μέσα το Cydia και του εκανα unlock!

#161   VagGiat13

VagGiat13

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 19:07

Εχει γραφτει και παραπανω οτι οι προυποθεσεις για να κανεις jailbreak και unlock σε 3gs ειναι να ειναι old bootromed και jailbreaked προηγουμένως... Με firmware 3.0 λογικα θα είναι oldbootromed... Απλα για να κανεις απο εκει και περα unlock οταν περασεις το cusstom firmware 4.0 χρειαζεσαι Cydia για το ultrasnow... Δε γνωριζω αν το Cydia περνιέται απο το συγκεκριμενο custom firmware ή αν προυπηρχε(που λεγαμε πιο πανω οτι πρεπει να ειναι ηδη jailbreaked). Εγω παντως με το που εκανα restore τo frimware του link βρηκα μέσα το Cydia και του εκανα unlock!

Α οκ! Ναι το ξερω πως ειναι old bootromed και jailbreaked. Απλως νομιζα πως επρεπε να το κανω και activate για να ανοιξει! Αρα το πιο λογικο με αυτο το link το κατεβαζω και το τρεχω στο iphone και λογικα θα έχει και το cydia πανω απλως θα βαλω το repo του ultrasnow!

#162   VagGiat13

VagGiat13

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 01:25

Φιλε τωρα που το τσεκαρα με ενα προγραμματακι λεει πως ειναι new bootrom, αλλα στο νετ λενε πως τα iPhone 3Gs με MB716LL ή ο,τιδηποτε απο ΜΒ είναι old bootrom, firmware 04.26.08 μπορουν να βαλουν custom rom! τι νομιζεται μπορω να το κανω? Και οταν πηγα στο device manager και βρικα usd details δεν βρικα καπου σto Device Instance Πατη που να λεει iboot 359.3 ή 359.3.2.

#163   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 01:37

ισως να μην εκανες σωστα τη διαδικασια,ποιο ειναι το 4ο,5ο ψηφιο του serial number σου?

#164   VagGiat13

VagGiat13

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 03:13

ισως να μην εκανες σωστα τη διαδικασια,ποιο ειναι το 4ο,5ο ψηφιο του serial number σου?

το διακυνδινεψα τελικα και πετυχε! η διαδικασια ηταν σωστη απλως αυτο που φτεει ειναι πως δεν ειχε γινει ποτε αναβαθμιση και ειχε μινει πισω! =]

ευχαριστω για το ενδιαφερον!

#165   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 12:13

Παιδία έχω αγορασμένο ενα 3gs 16gb που η εφαρμογη f0recast μου λεει οτι εχω το νεο bootrom ενω σύμφωνα με οσα λενε εδω για τα ψηφια του αριθμου σειρας το 4 και 5ο ειναι το 3 και το 1 τι στο καλο παιζει τελικα μπορω να το κάνω jailbreak ή οχι ; ή ειναι καλυτερα να περιμένω μερικές ημέρες ακόμα για κάτι πιο επίσημο για την Ios4 και τις καινούριες bootroms?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες