Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone 4 Review

• Please log in to reply
359 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   dex

dex

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:26

+1!
To ίδιο σκέφτηκα και εγώ!
Μάλιστα όταν είδα την πρώτη φωτό με τα ξύλινα σκαλάκια, λέω μπορεί να είναι και λυκαβηττός. Μόλις όμως είδα το burger σιγουρεύτηκα πως είναι αγγλία...

μία μπυρίτσα έλειπε μόνο... :)

Τελευταία επεξεργασία από: dex, 25/06/2010 - 13:26.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   iMorequende

iMorequende

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:27

Εγω θα περιμενω βελτιωσεις και πτωση τιμης. Χαιρομαι το ios4 στα 2 3GS μου.

Μια από τα ίδια, αν και δεν νομίζω να πέσει ιδιαίτερα η τιμή του... Και όσο και να φαίνεται απίστευτο ακόμη δεν έχω χωνέψει το ταπεινό, τώρα πια, 3g μου :blush:
BTW congrats για την παρουσίαση!

#138   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:33

Σαφώς και υπάρχουν και βγαίνουν. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο milestone και το Dell streak. Όσο για τους διάφορους που μιλάνε για αντοχές και την τελειότητα της apple μόνο 2 σχολιακια θα κάνω.

1. Εύχομαι το iPhone 4 σας των €700 να έχει κίτρινη οθόνη οπως το 3gs και σε συνδιασμο με τα προβλήματα στο σήμα να πάρετε απάντηση από την apple «κρατά το διαφορετικά και κοιτά το πίσω μέρος του που δεν κιτρινιζει.» Θυμάστε τι λέγανε για την κίτρινη οθόνη… κάτι για warmer colors και user experience.

2. Αν κάποιος έχει δει ρετιρέ στο 1 πόδι από το έδαφος να ποσταρει φωτογραφίες να το δούμε και εμείς. (και όχι το κουκλοσπιτο της Barbie έτσι!

Όσο για το gizmodo που ανέβασε τον ντόρο κατακόρυφα για το νέο iPhone «βρίσκοντας» κατα λάθος το προτοτυπο (άκουσον άκουσον) ούτε εγώ το εμπιστεύομαι αλλά για άλλους λόγους.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 25/06/2010 - 13:42.

#139   ioanniskar

ioanniskar

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • GameCenter:ioanniskar

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:42

Μπορείς να κανείς και το δεύτερο που λες αλλά υπάρχουν στην αγορά ανταπτορες γι αυτή τη δουλειά.. Google it micro sim adaptor.. :)

Ή μπορείς απλά να πάρεις μία άδεια SIM στην οποία μπορείς να γράψεις μέχρι 16 SIM και να κόψεις αυτήν σε σχήμα microSIM. Έτσι και σου μένουν όλες οι SIM που θα έκοβες για να βάλεις στο iPhone ώστε να μπορείς να τις ξαναχρησιμοποιήσεις άμεσα και θα έχεις σε μία SIM όλες όσες θα αναγκαζόσουν να κόψεις. Εγώ πάντως έχω πάρει αυτή και δουλεύει τέλεια στο iPhone 3G, τόσο για κλήσεις/μηνύματα όσο και για internet μέσω 3G.

Η ίδια σελίδα (dealextreme) έχει και microSIM adapters (εδώ)

Τελευταία επεξεργασία από: ioanniskar, 25/06/2010 - 13:47.

#140   aypnos

aypnos

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:44

Ρίξτε και μια ματιά εδώ.

http://www.iclarifie....php?enid=10282

#141   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:48

ΌΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ σε ένα τόσο μεγάλο και ευρύ κοινό μια συσκευή που είναι τόσο ακριβή , αν θέλεις να σε σέβεται και ο καταναλωτής , την συσκευή την κάνεις ανθεκτική και καλοφτιαγμένη ..Τώρα αν είσαι σε στάδιο αλαζονείας κάποια στιγμή θα έρθει και η κάτω βόλτα ...Μην ξεχνάτε ότι ανεβαίνει κατεβαίνει .

#142   manupao

manupao

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:49

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ:

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ GIZMODO ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

1ον : Ο τύπος πάρκαρε και του έπεσε από 1 πόδι απόσταση το κινητό, σε γυάλινη επιφάνεια. Τι γυάλινη επιφάνεια; λεία ή όχι; σκληρή ή όχι; Το ότι δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες μόνο ύποπτο είναι...

Ας το δούμε λοιπόν και μετά το βγάζουμε και άχρηστο.

#143   dimistolis

dimistolis

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:50

Σαφώς και υπάρχουν και βγαίνουν. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο milestone και το Dell streak. Όσο για τους διάφορους που μιλάνε για αντοχές και την τελειότητα της apple μόνο 2 σχολιακια θα κάνω.

1. Εύχομαι το iPhone 4 σας των €700 να έχει κίτρινη οθόνη οπως το 3gs και σε συνδιασμο με τα προβλήματα στο σήμα να πάρετε απάντηση από την apple «κρατά το διαφορετικά και κοιτά το πίσω μέρος του που δεν κιτρινιζει.» Θυμάστε τι λέγανε για την κίτρινη οθόνη… κάτι για warmer colors και user experience.

2. Αν κάποιος έχει δει ρετιρέ στο 1 πόδι από το έδαφος να ποσταρει φωτογραφίες να το δούμε και εμείς. (και όχι το κουκλοσπιτο της Barbie έτσι!

Όσο για το gizmodo που ανέβασε τον ντόρο κατακόρυφα για το νέο iPhone «βρίσκοντας» κατα λάθος το προτοτυπο (άκουσον άκουσον) ούτε εγώ το εμπιστεύομαι αλλά για άλλους λόγους.

Εσύ θα μείνεις με μια τραγική συσκευή της apple ή θα το γυρίσεις σε Dell?

#144   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:50

δουλεύει τέλεια στο iPhone 3G, τόσο για κλήσεις/μηνύματα όσο και για internet μέσω 3G.

Η ίδια σελίδα (dealextreme) έχει και microSIM adapters (εδώ)

Μπορείς να καλείς από οποιαδήποτε SIM χωρίς να κάνεις reboot το iPhone σου?
(sorry για το off topic)

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 25/06/2010 - 13:54.

#145   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:51

δεν το βγάζει κανείς άχρηστο ..αλλά όταν έχεις προϋπηρεσία σε προβληματικές συσκευές ο νους σου πάει στο κακό

#146   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:52

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ:

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ GIZMODO ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

1ον : Ο τύπος πάρκαρε και του έπεσε από 1 πόδι απόσταση το κινητό, σε γυάλινη επιφάνεια. Τι γυάλινη επιφάνεια; λεία ή όχι; σκληρή ή όχι; Το ότι δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες μόνο ύποπτο είναι...

Ας το δούμε λοιπόν και μετά το βγάζουμε και άχρηστο.

εσύ έχεις παρκάρει πολλές φορές πάνω σε γυαλί? (όχι δεν μιλάω για την Ελληνική άσφαλτο...)

#147   dimistolis

dimistolis

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:52

Ρίξτε και μια ματιά εδώ.

http://www.iclarifie....php?enid=10282

Και στο δικό μου το ίδιο γίνεται.

#148   tsak4

tsak4

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:55

ΕΥΓΕ!!!! έτσι πρέπει, να ευχόμαστε στους άλλους να τους βγαίνουν ελαττωματικές οι συσκευές που αγοράζουν..

#149   ioanniskar

ioanniskar

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • GameCenter:ioanniskar

Δημοσίευση 25/06/2010 - 13:58

Μπορείς να καλείς από οποιαδήποτε SIM χωρίς να κάνεις reboot το iPhone σου?
(sorry για το off topic)

Δεν μπορείς να έχεις ενεργές ταυτόχρονα 2 SIM αλλά η εναλλαγή γίνεται χωρίς reboot. Μέσα στο settings->phone προστίθεται ένα έξτρα μενού απ' το οποίο μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ των SIM.

#150   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1,283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/06/2010 - 14:00

Η apple δεν έχει ελατωματα μόνο new user experiences οπότε μην ανυσηχεις ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες