iPhone 4 Review
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:12
Ad
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:13
Όμως για τους κατόχους 3GS δε βλέπω να αξίζει και τόσο..
Αναφέρομαι πάντα σε λειτουργικό επίπεδο του κιν και όχι σε θέμα design etc..
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:15
Αλλά όντως η οθόνη του στο σκοτάδι φαίνεται ότι μετράει, ειναι όλα τα λεφτά! Οπότε υπομονή να το δώ κ από κοντά
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:15
Λογικά και από αυτά που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα έτσι θα γίνει για να μην σκοτώνεται η μπαταρία!!!Τελικά ο επεξεργαστής τρέχει όντως στο 1GHz η είναι χρονισμένος σε χαμηλότερη συχνότητα για μείωση της κατανάλωσης; Γιατί από τις συγκρίσεις σε ταχύτητα που έχω δει η διαφορές είναι αμελητέες μεταξύ του iPhone 4 και iPhone 3GS...
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:18
Συμφωνώ Απόλυτα Φίλε μου!!!Παιδιά μην κατηγορείται τα παιδιά, κάνουν ότι μπορούν, επίσης μην ξεχνάτε ότι έχουμε κ εξεταστικές αυτές τις μέρες κ ο χρόνος είναι πιεσμένος. Πάντως το 4αρι δεν μ φάνηκε κ πολύ γρήγορο σε σχέση με το 3gs για να πω ότι εντυπωσιάστηκα απο την ταχύτητα του. Να πω την αλήθεια το περίμενα να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα τις σελίδες στο νετ
Αλλά όντως η οθόνη του στο σκοτάδι φαίνεται ότι μετράει, ειναι όλα τα λεφτά! Οπότε υπομονή να το δώ κ από κοντά
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:20
Ένα σοβαρό forum το έχει απο την πρώτη μέρα κυκλοφοριάς και του έχει κάνει review την επόμενη.Και επειδή μίλησες για κορυφαία,κορυφαία forum το έχουν και πριν κυκλοφορίσει.
Προφανώς ο κυριος LakisM ανηκει σε κάποιο αλλο forum. Εκτός και αν το IQ του δεν του επιτρέπει να δει τις ημερομηνίες και να καταλάβει οτι το είχατε απο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.
Και στην τελική Λακη μου (γλυκούλη μου) μπορείς απλά να μην ενημερώνεσαι απο το iPhoneHellas.
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:25
Το τι είναι σοβαρό και κορυφαίο forum και τι όχι είναι απολύτως υποκειμενικό !!!Ένα σοβαρό forum το έχει απο την πρώτη μέρα κυκλοφοριάς και του έχει κάνει review την επόμενη.Και επειδή μίλησες για κορυφαία,κορυφαία forum το έχουν και πριν κυκλοφορίσει.
Δεν τρελαίνονται να δουν όλοι reviews 2-3 24ωρα νωρίτερα!(έλεος)
Εξάλλου πέρα από την εξεταστική που δένει τα χέρια σε πολλούς από εδώ μέσα, πιστεύω πως είσαι λίγο καιρό στο forum μας για να το κρίνεις κατά αυτόν τον τρόπο!!!
Βέβαια!Έχουμε ελευθερία λόγου και ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα την άποψή του όπως κάνουμε εγώ και εσύ τα τελευταία λεπτά!!!Δεν σε ξέρω και αυτά που λέω είναι με φιλική διάθεση και υπερασπίζομαι αυτό το forum γιατί απλά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!!!
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:27
+1 !!!Προφανώς ο κυριος LakisM ανηκει σε κάποιο αλλο forum. Εκτός και αν το IQ του δεν του επιτρέπει να δει τις ημερομηνίες και να καταλάβει οτι το είχατε απο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.
Και στην τελική Λακη μου (γλυκούλη μου) μπορείς απλά να μην ενημερώνεσαι απο το iPhoneHellas.
Σωστός !
Εξάλλου υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας ...
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:27
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:32
Ένα σοβαρό forum το έχει απο την πρώτη μέρα κυκλοφοριάς και του έχει κάνει review την επόμενη.Και επειδή μίλησες για κορυφαία,κορυφαία forum το έχουν και πριν κυκλοφορίσει.
Προσμετράς βέβαια σε αυτό το γεγονός ότι το iPhone επίσημα στην Ελλάδα δεν έχει έρθει και ότι το forum ίσως να μην είναι η κύρια εργασία των administrators σωστά;
Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι το Gizmodo και να βγάζεις τα προς το ζην από το site σου και διαφορετικό το iPhoneHellas.
Γενικότερα το site/forum είναι πρωτοποριακό σε πολλά θέματα στην Ελλάδα,και για αυτό πρέπει να του βγάζετε το καπέλο και όχι να το κατακρίνετε συγκρίνοντας το με παγκόσμια τεχνολογικά forum.
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:36
Σε 2 βδομάδες περίπου περιμένω να μου έρθει το iphone2 και το 3gs με έχει πρήξει η γυναίκα μου να της το δώσω και μάλλον θα το πάρει. Μήπως ξέρετε να μου πείτε όταν θα πάω στο itunes να κάνω συγχρονισμό τι ακριβώς πρέπει να προσέξω ώστε να περαστούν ΟΛΑ τα καλούδια που έχω από το 3gs στο 4 ?
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:39
Βέβαια μόλις πουμε κάτι που δε μασ αρέσει ανήκουμε αλλού.Επειδή θέλω να ενημερώνομαι απο εδώ το λέω, ότι ήταν απαράδεκτο να σπάνε ένα review σε 5 μέρη και να παρουζιάζοθν 1-1 κάθε μια δυό μέρες.Μάλλον το δικό σου IQ δεν έιναι σε υψηλά επίπεδα καθώς λέω ξεκάθαρα το έχει απο την πρώτη μέρα και τοθ κάνει review τη δεύτερη, αν δεν καταλαβαίνεις το ρόλο του ΚΑΙ στην ελληνική διάλεκτο μάλλον πρέπει να ξαναπάς γυμνάσιο.Αν έγραφα ή μπορεί να είχες δίκο.Προφανώς ο κυριος LakisM ανηκει σε κάποιο αλλο forum. Εκτός και αν το IQ του δεν του επιτρέπει να δει τις ημερομηνίες και να καταλάβει οτι το είχατε απο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.
Εχώ δεν προσέβαλα κανέναν, την άποψη μου είπα για να γίνει καλύτερο.
Αν είδεσ στο review του ipad δεν είπα τίποτα.
Είμαι λίγο καιρό γιατί σπάνια συμμετέχω σε συζητίσεις.Λίγος σεβασμός όμως γιατι εγώ μαζί μια ομάδα ατόμων μέσα στην εξεταστική πεδευόμασταν μέρες χωρίς κανένα όφελος για να έχεισ εσύ και άλλοι πολλοί ελληνικό πληκτρολόγιο.Το τι είναι σοβαρό και κορυφαίο forum και τι όχι είναι απολύτως υποκειμενικό !!!
Δεν τρελαίνονται να δουν όλοι reviews 2-3 24ωρα νωρίτερα!(έλεος)
Εξάλλου πέρα από την εξεταστική που δένει τα χέρια σε πολλούς από εδώ μέσα, πιστεύω πως είσαι λίγο καιρό στο forum μας για να το κρίνεις κατά αυτόν τον τρόπο!!!
Βέβαια!Έχουμε ελευθερία λόγου και ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα την άποψή του όπως κάνουμε εγώ και εσύ τα τελευταία λεπτά!!!Δεν σε ξέρω και αυτά που λέω είναι με φιλική διάθεση και υπερασπίζομαι αυτό το forum γιατί απλά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!!!
http://www.iphonehel...ard-iphone-v21/
Δημοσίευση 29/06/2010 - 13:45
Πάψε κακομαθημένε από κάτι τέτοιους σαν και εσένα αυτή η χώρα γίνεται ανυπόφορη. Ελληνικούρα ε ελληνικούρα.Μίρλα σκέτη.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες