Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone 4 Review

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
359 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   Pinky24

Pinky24

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@Margi_Sk
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:DaizyGR

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:05

Ρε παιδιά,έλεος πια με τα reviews.Έκατσαν οι άνθρωποι και έβαλαν 5 βίντεο με το νέο iPhone,λες κι ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν,και τ'ακούνε κι από πάνω.

Για ηρεμήστε λίγο,αν δεν σας αρέσει στην τελική,πηγαίνετε σε άλλα sites να δείτε reviews αντί να κράζετε εδώ,είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια.

Ούτε πληρώνετε,ούτε συνδρομητές είστε για να'χετε κι απαιτήσεις.Έλεος πια,ο καθένας νομίζει ότι κάτι είναι εδώ μέσα επειδή έχει 1,2,3,10 iPhone.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   Stab

Stab

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:10

λιγο απογοητευτικη η ταχυτητα του 4.. δεν νομιζετε?
περιμενα μεγαλυτερη διαφορα! :huh:

βεβαια οι εφαρμογες δεν ειναι optimized για το 4,
αλλα εαν το game εχει και μεγαλυτερη αναλυση γραφικα,
παιζει να αργει περισσοτερο και απο το 3gs! :blink:

Τελευταία επεξεργασία από: Stab, 29/06/2010 - 14:10

#243   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:12

Παρακαλώ οι απαντήσεις σας να δίνονται με βάση την άποψη σας για τις παρουσιάσεις και το iPhone και όχι για την κριτική που δέχεται το forum. Thx.

#244   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:15

λιγο απογοητευτικη η ταχυτητα του 4.. δεν νομιζετε?
περιμενα μεγαλυτερη διαφορα! :huh:

βεβαια οι εφαρμογες δεν ειναι optimized για το 4,
αλλα εαν το game εχει και μεγαλυτερη αναλυση γραφικα,
παιζει να αργει περισσοτερο και απο το 3gs! :blink:

Αυτό είναι αλήθεια. Γενικότερα μάλλον η ταχύτητα του 3GS δεν θα το κάνει να υστερεί στην iΟS4.0.

Αυτό που δεν σχολίασε κανείς είναι το πόσο ΔΕΝ φαίνεται το μαύρο (άρα η ποιότητα απεικόνισης του είναι άψογη) στο boot. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά με το 3GS.

#245   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:17

Αυτό είναι αλήθεια. Γενικότερα μάλλον η ταχύτητα του 3GS δεν θα το κάνει να υστερεί στην iΟS4.0.

Αυτό που δεν σχολίασε κανείς είναι το πόσο ΔΕΝ φαίνεται το μαύρο (άρα η ποιότητα απεικόνισης του είναι άψογη) στο boot. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά με το 3GS.

το προσεξα πριν αλλα κολλησα στο τραγουδι της ευλαμπιας..χαχαχα
ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ η διαφορα....βασικα μπροστα το 4 το 3GS φαινοτανε μπλε και οχι μαυρο

#246   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:17

Το είπα εγώ, κοιτα μια σελιδα πίσω..;)

Τελευταία επεξεργασία από: peterboutsis, 29/06/2010 - 14:18

#247   Stab

Stab

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:19

η αποδοση του μαυρου ειναι αψογη!!

εβαζα το ρολοι βραδυ στο κομοδινο και σε τελειως μαυρο με την φωτεινοτητα στο 0
ολο αυτο το γκρι (αντι για μαυρο) φωτιζε τοσο πολυ που με ενοχλουσε! :P

#248   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:21

Το είπα εγώ, κοιτα μια σελιδα πίσω..;)

Έχεις δίκιο αναλώθηκα περισσότερο στα υπόλοιπα posts και μου διέφυγε :P

#249   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:42

εγώ από την πλευρά μου θέλω να ρωτήσω τους reviewers με ποιο τροπο το iPhone 4 έχει καλύτερη απόδοση στην αναπαραγωγή μουσικής; αναφέρεστε στο ηχείο της συσκευής ή γενικά; μπορώ να κατανοήσω βελτίωση του ήχου στο ηχείο της συσκευής αλλά γενικά αμφιβάλλω καθώς είναι θέμα software και όλα τρεχουν το ίδιο iPod.app μέσω της ios 4.

#250   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:47

εγώ από την πλευρά μου θέλω να ρωτήσω τους reviewers με ποιο τροπο το iPhone 4 έχει καλύτερη απόδοση στην αναπαραγωγή μουσικής; αναφέρεστε στο ηχείο της συσκευής ή γενικά; μπορώ να κατανοήσω βελτίωση του ήχου στο ηχείο της συσκευής αλλά γενικά αμφιβάλλω καθώς είναι θέμα software και όλα τρεχουν το ίδιο iPod.app μέσω της ios 4.

Αναφερόμαστε στην ποιότητα και στην ένταση του ήχου.
Behind the Scenes...

#251   angmar

angmar

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 14:52

Ερώτηση: Στις φωτογραφίες που βγάλατε, εστιάσατε και με τα 2 τηλέφωνα ακριβώς στο ίδιο σημείο; Γιατί οι φωτογραφίες του 4 είναι όλες υπερφωτισμένες και κατά συνέπεια πολύ χειρότερες από του 3Gs.

iPhoneHellas, μπορείς μήπως να απαντήσεις σ' αυτό;

#252   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 29/06/2010 - 15:04

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χωρίς τρίποδα και με πολύ έντονη ηλιοφάνεια. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σημείο εστίασης σταθερό όσο περισσότερο μπορούσαμε.

Ο φακός του iPhone 4 είναι γενικά πιό ευαίσθητος στο φως και οι φωτογραφίες παρουσιάζονται περισσότερο φωτισμένες σε σύγκριση πάντα με το iPhone 3GS. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε οι φωτογραφίες του iPhone 3GS είναι καλύτερες, ωστόσο περί ορέξεως...

Σεβαστή η άποψη σου
Behind the Scenes...

#253   jim82jim

jim82jim

iPH Member

• 327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 29/06/2010 - 15:13

μπράβο για την συνέχεια του review και πάλι.
Λοιπόν,αισθητή διαφορά στον ήχο,στον safari περίμενα μεγαλύτερη διαφορά,στα games θα φανεί στην πορεία απο την περαιτέρω εξέλιξη των παιχνιδιών.

μπράβο και πάλι για το review παιδιά.

#254   angmar

angmar

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 15:16

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χωρίς τρίποδα και με πολύ έντονη ηλιοφάνεια. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σημείο εστίασης σταθερό όσο περισσότερο μπορούσαμε.

Ο φακός του iPhone 4 είναι γενικά πιό ευαίσθητος στο φως και οι φωτογραφίες παρουσιάζονται περισσότερο φωτισμένες σε σύγκριση πάντα με το iPhone 3GS. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε οι φωτογραφίες του iPhone 3GS είναι καλύτερες, ωστόσο περί ορέξεως...

Σεβαστή η άποψη σου

Κυρίως αναφέρομαι στην φωτογραφία στο πάρκο, που η μισή εικόνα (στο σημείο του ουρανού) στο 4 είναι καμμένη. Πράγμα το οποίο δε μπορεί να θεωρηθεί καλή φωτογραφία, γι αυτό και ρώτησα για το σημείο εστίασης.

#255   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2010 - 16:18

Καταρχήν πολύ ωραίο το review φυσικά περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες και ότι άλλο καινούργιο μπορεί να κάνει το τηλέφωνο... Εμένα δεν με τρομάζει ότι μετά από τόσα πεσίματα σε τσιμέντο σπάει όσο το ότι είμαι αριστερόχειρας και αναγκαστικά το κρατάω από εκεί που χάνει το σήμα, τώρα να κάνω μια μήνυση στην Apple για ρατσισμό και να σηκωθούν όλοι στον αέρα...;;;

Χαχαχα!

έχει πολύ πλάκα που το ανέφερες αυτό γιατί στην Αμέρική αρχίσανε ήδη να βγάζουν διαφημήσεις δικηγόροι που ζητάνε άτομα που διαπίστωσαν προβλήματα με το σήμα ώστε να κάνουν μήνυση στην Apple!!!

Χαχαχαχα είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι!

Φιλος ευχαριστώ για το άμεσο της απάντησης!
Το θέμα όμως είναι:α) αν το δίνουν ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με την ΑΤ&Τ..Οταν ρώτησες τι σου είπαν?Υπάρχει τιμή 599$ για το 16αρι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ δέσμευση?Στο Applestore?Μήπως να κάνω κάποιο on line αίτημα να μου το κρατήσουν από τώρα και να παραλάβω από εκεί τέλη Ιουλίου που θα βρίσκομαι ΗΠΑ?Η Μπαίνω στο κατάστημα και το παίρνω??Τόσο απλά?
Β) αν το unlock που λες, το έχεις ΚΑΝΕΙ ο ίδιος ή το έχεις απλώς ακούσει ότι γίνεται??Δλδ το τηλέφωνο από ΗΠΑ θα το πάρω χωρίς sim card και αφού το "φτιάξω"¨θα βάλω τη δική μου (wind)??
Ευχαριστώ εκ νέου!

δεν το έχω παραγγείλει γιατί μάλλον θα το πάρω από Ελλάδα με ανανέωση συνδεσης του αδελφού μου.

Πάντως to δίνουν ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με την ΑΤ&Τ με τιμή 599$ για το 16αρι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ δέσμευση. παρόλαυτα θα μπρορείς να το χρεισιμοποιήσεις μόνο με κάρτα ΑΤ&Τ (π.χ. αν είχες ήδη συμβολαιο ή καρτοκινητό). αλλά σίγουρα θα βγουν tools για jb/unlock οπότε θα μπορείς να βάλεις ό,τι καρτα θες.

Οn line αίτημα να στο κρατήσουν δε ξέρω σίγουρα αν γίνεται. εγώ είχα πάρει ενα ipad για φίλο από Ελλάδα και είχα κάνει κράτηση από το κατάστημα.. τότε μοθ είχαν πει πως αν από τη στιγμή που φτάσει στο κατάστημα δεν το έχω παραλάβει μέσα σε 24 ώρες θα το δίνανε σε άλλο. οπότε δε ξέρω αν μπορείς να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να το προλάβεις (δεδομένο ότι η χρόνοι αναμονής ενδέχεται να αλλάξουν).

Που θα μένεις μήπως μπορώ να σε βοηθήσω?

@irakleideas

Από το site της Apple:

Is a new contract with AT&T required?

A new 2-year commitment with AT&T is required when starting your purchase online. Additionally, the Apple Retail Store offers a no-commitment iPhone for the full retail price.

πάντως δοκίμασα στο apple retail store ένα demo, με ΑΤ&Τ κάρτα, αν χάνει το σήμα και δεν διαπίστωσα να πέφτει καθόλου. :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες