Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone 4 Review

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
359 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/06/2010 - 00:32

Δεν ενδιαφέρομαι για αγορά άπλα με τον ντόρο που έχει δημιουργήσει το iPhone 4 για αυτό δεν έχει αναφερθεί τίποτα..

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   Nexecreap

Nexecreap

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/06/2010 - 00:34

ναι ισχύει, αλλά δεν πιστεύω πως θα υπάρξει μεγάλο κοινό που θα ενδιαφερθεί γι' αυτό. Με λιγότερα λεφτά θα μπορεί να βρει κάποιος σε κάποια αγγελία ένα ωραιότατο 3GS 32GB ;)

#273   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2010 - 00:50

Συμφωνώ μαζί σου..Άπλα είπα μοιπος μάθουμε τι παίζει και με αυτό.. :)

ezgif_com_crop_2.gif

#274   n4speed

n4speed

iPH User

• 143 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2010 - 01:19

Πάνω σε αυτό που αναφέρεις φίλε μου, να προσθέσω ότι με την 4αρα πλέον το 3gs κλειδώνει πολύ στα μπαμ το σήμα τόσο στο navigon όσο και στο igo. Απλα να αναφέρω ότι με ένα φίλο μ που είχε την 3,1,3 πάνω και τα τεστάραμε(3gs κ οι 2) το δικό του κλείδωσε μετά από κανα 2-3λεπτά..άντε να βγούν κ τα updates..

Καλό αυτό! Αλλά αυτό που μου κανε πιο πολύ εντυπωση είναι ενώ περπατούσα με ακολουθούσε σχεδόν γραμμικά! Χωρίς άλματα. Βήμα , βήμα σχεδον!

#275   angelo_lagoudakis

angelo_lagoudakis

iPH Member

• 300 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:hp_soldier_89

Δημοσίευση 30/06/2010 - 08:43

Ρε παιδιά,έλεος πια με τα reviews.Έκατσαν οι άνθρωποι και έβαλαν 5 βίντεο με το νέο iPhone,λες κι ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν,και τ'ακούνε κι από πάνω.

Για ηρεμήστε λίγο,αν δεν σας αρέσει στην τελική,πηγαίνετε σε άλλα sites να δείτε reviews αντί να κράζετε εδώ,είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια.

Ούτε πληρώνετε,ούτε συνδρομητές είστε για να'χετε κι απαιτήσεις.Έλεος πια,ο καθένας νομίζει ότι κάτι είναι εδώ μέσα επειδή έχει 1,2,3,10 iPhone.

+1 χωρίς δεύτερες σκέψεις!!!!

#276   angelo_lagoudakis

angelo_lagoudakis

iPH Member

• 300 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:hp_soldier_89

Δημοσίευση 30/06/2010 - 08:48

Βέβαια μόλις πουμε κάτι που δε μασ αρέσει ανήκουμε αλλού.Επειδή θέλω να ενημερώνομαι απο εδώ το λέω, ότι ήταν απαράδεκτο να σπάνε ένα review σε 5 μέρη και να παρουζιάζοθν 1-1 κάθε μια δυό μέρες.Μάλλον το δικό σου IQ δεν έιναι σε υψηλά επίπεδα καθώς λέω ξεκάθαρα το έχει απο την πρώτη μέρα και τοθ κάνει review τη δεύτερη, αν δεν καταλαβαίνεις το ρόλο του ΚΑΙ στην ελληνική διάλεκτο μάλλον πρέπει να ξαναπάς γυμνάσιο.Αν έγραφα ή μπορεί να είχες δίκο.
Εχώ δεν προσέβαλα κανέναν, την άποψη μου είπα για να γίνει καλύτερο.
Αν είδεσ στο review του ipad δεν είπα τίποτα.

Είμαι λίγο καιρό γιατί σπάνια συμμετέχω σε συζητίσεις.Λίγος σεβασμός όμως γιατι εγώ μαζί μια ομάδα ατόμων μέσα στην εξεταστική πεδευόμασταν μέρες χωρίς κανένα όφελος για να έχεισ εσύ και άλλοι πολλοί ελληνικό πληκτρολόγιο.
http://www.iphonehel...ard-iphone-v21/

Σέβομαι τις προσπάθειες όλων των μελών και τις εκτιμώ ιδιαίτερα για αυτό και δεν μου άρεσε η κριτική σου!!!

#277   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/06/2010 - 12:27

Θα μπορούσα να μάθω τις διαστάσεις της συσκευασίας και το βάρος του; Τα χρειάζομαι για να μου υπολογίσουν κόστος αποστολής.

#278   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/06/2010 - 13:00

Και αν έχετε τις διαστάσεις του κουτιού όπως σας ήρθε μαζί με το Bumper ακόμα καλύτερα

#279   ziggywas

ziggywas

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 07:22

Μια και αρκετοί αναφέρθηκαν στο θέμα της micro-sim (αλλά μια και το review των παιδιών έγινε στο εξωτερικό, οπότε και δεν μπορούσαν να το δοκιμάσουν), σας παρουσιάζω το πρώτο ελληνικό iPhone 4, με σύνδεση Vodafone. Η sim κόπηκε με πολύ προσοχή, και μετά από λίγο προσπάθεια υπήρξε επιτυχία. Η φωτογραφία δυστυχώς δεν είναι πολύ καλής ποιότητας, αλλά δεν υπήρχε αυτή τη στιγμή καλύτερη φωτ. μηχανή διαθέσιμη. Παρεπιπτόντως, το κινητό απλά τα σπάει! Η οθόνη είναι εξωπραγματική!

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: ziggywas, 01/07/2010 - 07:23

#280   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 01/07/2010 - 08:43

@ ziggywas: Το iPhone 4 δοκιμάστηκε ΚΑΙ με ελληνικές SIM (τις οποίες κόψαμε μόνοι μας) και τα αποτελέσματα παραμένουν ίδια. Δεν εντοπίστηκε συσχετισμός ανάμεσα στον τρόπο με τον οποίο κρατάμε το iPhone 4 και στο σήμα του.
Behind the Scenes...

#281   1gen

1gen

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 02/07/2010 - 01:25

να ρωτήσω κάτι.Το facetime λειτουργεί μόνο αν και οι 2 έχουν iphone 4?Εγώ δηλαδή αν έχω το iphone 4 και ένας φίλος μου ένα άλλο κινητό(όχι το iphone 4,π.χ. ένα sony ericsson) θα μπορούμε να κάνουμε video-κλίση?

#282   Nexecreap

Nexecreap

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/07/2010 - 01:26

δυστυχώς μόνο iphone 4 μεταξύ τους. :(

#283   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 09:10

Παιδιά εγώ το περιμένω τέλη Ιουλίου. Είναι δύσκολο να κόψω την Sim μόνος μου? Θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία στο κόψιμο? Την είδατε από κάπου ή κόψατε στην τύχη?

#284   vaggos37

vaggos37

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 09:49

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σε ότι αφορά το FaceTime, είχαμε καμία ανακοίνωση από την Apple ή την εταιρεία του Skype, ότι θα υποστηρίξουν το FaceTime στις Desktop εφαρμογές τους....!

Ειδικά η Apple, έπρεπε ήδη να το είχε κάνει με το iChat...!

#285   vaggos37

vaggos37

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 09:51

Παιδιά εγώ το περιμένω τέλη Ιουλίου. Είναι δύσκολο να κόψω την Sim μόνος μου? Θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία στο κόψιμο? Την είδατε από κάπου ή κόψατε στην τύχη?

Δεν είναι δύκολο, αλλά πρέπει να ξεκινήσει να κόβεις πρώτα τα πλαινά... και να θυμάσαι ότι τη βάζεις ανάποδα απ'ότι στο iPhone 3GS....

Εάν χρειαστείς βοήθεια όταν με το καλό σου έρθει το κινητό, ρώτα με ότι θες, γιατί είχα και μια μικρή περιπέτεια επί του θέματος... :-)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες