Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone 4 Review

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
359 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   JP335i

JP335i

iPH Contributor

• 1.080 μηνύματα
  • Twitter:@JimPapan
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:JP335i

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:20

Ήρθε η ώρα η Apple να πληρώσει την αλαζονία της .Το καινούριο iPhone δεν είναι τελικά τόσο γερό όσο έλεγε ο κύριος Steve jobs όχι και ότι τα παλιά είναι τόσο γερά .....Δείτε το και μόνοι σας .Εδώ και εδώ
Πως το ευχαριστιέμαι .....και ακόμα περισσότερο που το android ανεβαίνει ...έτσι για να υπάρχει ανταγωνισμός και η Apple να μάθει να φτιάχνει συσκευές πιο γερές ......Δεν επιτρέπεται να δίνεις έναν μισθό και να σου χαλάει τόσο εύκολα ....

πρεπει παιδια να παραπονεθουμε ολοι στον jobs να φτιαχνει τηλεφωνα που να μην παθαινουν την παραμικρη γρατζουνια αν τα πεταξεις απο την ταρατσα μια οχταοροφης πολυκατοικιας. πως πας να αντιμετωισεις τον ανταγωνισμο κυριε jobs αν δεν μπορεις να φτιαξεις τετοια κινητα?

οσο για το πρωτο λινκ οντως ειναι προβλημα. αλλα το ιδιο ειχε συμβει με τις πρωτες συσκευες ipad αν θυμαστε με το εξασθενημενο wifi. τωρα ομως γιατι πουλαει 1 καθε 3 δευτερολεπτα? οι αριθμοι ζητησης και προκρατησης του iphone 4 ειναι τρομαχτικα μεγαλοι. ειναι φυσιολογικο( τουλαχιστον απο την δικη μου ματια) καποιες συσκευες να παρουσιαζουν προβληματα στην αρχη.
γι'αυτο λενε πως και η υπομονη ειναι αρετη.

στα λεγομενα μου δεν κατακρινω σε καμια περιπτωση τον φιλο που καλως μας εδωσε τα λινκ. απολυτως γενικα μιλαω..

Τελευταία επεξεργασία από: JP335i, 25/06/2010 - 09:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:20

λυστε μου μια απορια αντε και καλα κοβουμε την σιμ μας και την κανουμε micro sim και χρειαστει να στειλουμε το iphone για service μετααα σε τι κινητο θα την βαλουμε για να ξαναλειτουργησει?

Απ´ ότι ξέρω (αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) αν την κοψεις την κανονική σου SIM δεν θα ταιριάζει στο iPhone 4, δεν θα μπορείς να κανείς κλήσεις. Στην Cosmote μου είπαν πως κοντά στον Αύγουστο θα βγάλουν ειδική micro sim για το iPhone 4 (όπως βγάλανε και για το iPad).

Sent from my iPhone using Tapatalk

#123   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:22

Ρε παιδιά από ότι βλέπω και στις δικές σας φώτο, αλλά όπως είπανε και σε site του εξωτερικού δεν υπάρχει στη συσκευασία το εργαλείο για να βγάζεις τη sim.

Είναι σοβαρή κίνηση αυτή; Δηλαδή θα προσπαθούμε με πινέζες να βάλουμε τη sim;

Δεν υπαρχει το sim eject tool μονο στις χωρες που πωλειται κλειδωμενο σε παροχο. Μην αγχωνεστε οταν θα ερθει Ελλαδα θα περιεχει και το sim eject tool!!

Δεν υπάρχει συσκευασία που να ΜΗΝ έχει το PIN μέσα... μάλλον αυτοί που γράφουν το αντίθετο δεν βλέπουν καλά. Το PIN βρίσκεται στο ίδιο σημείο που ήταν πάντα.

Good things come to those who wait...

#124   angelo_lagoudakis

angelo_lagoudakis

iPH Member

• 300 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:hp_soldier_89

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:46

Έτσι ακριβώς !!!Όλες το έχουν...

#125   limit

limit

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:52

Apple responds to iPhone 4 reception issues: you're holding the phone the wrong way :huh:

edit: Τώρα είδα ότι έχει ξαναμπεί 34

Sorry

Τελευταία επεξεργασία από: limit, 25/06/2010 - 09:57

#126   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:52

http://gizmodo.com/5571658/first-iphone-4-broken-after-one+foot-drop

Για την καθημερινή χρήση που λέγαμε.

Πώς έτυχε να σπάσει τόσο πολύ από μία πτώση;

Στο προηγούμενο video το iPhone 4 έπεσε 4 συνεχόμενες φορές σε τσιμέντο για να σπάσει.

Πως τα κατάφερε το Gizmodo να το σπάσει με μία μόνο πτώση και μάλιστα μέσα σε γραφείο*;

Α ναι... το review είναι του Gizmodo. Το θυμάστε το σίριαλ με το Gizmodo , την Apple και το κλεμμένο iPhone 4...

Τυχαίο; δεν νομίζω :D

*Sorry Smaug, δεν είδα το: "Unlike the drop test, this was a full phone from the factory. When I asked Jared about what where the circumstances, he said it just "trickled down about a foot while getting out of the car."

H άποψη μου ωστόσο παραμένει. Δεν εμπιστεύομαι το συγκεκριμένο post του Gizmodo.
Behind the Scenes...

#127   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 25/06/2010 - 09:58

Καμια πτωση δεν ειναι ιδια με μια αλλη. Εχει να κανει με το πως θα πεσει το κινητο, υπο ποια γωνια θα χτυπησει, σε τι υλικο κτλ... Το οτι στο αλλο βιντεο χρειαστηκε να πεσει κατω 4 φορες για να σπασει το γυαλι, δεν λεει απολυτως τιποτα.

#128   angelo_lagoudakis

angelo_lagoudakis

iPH Member

• 300 μηνύματα
  • GameCenter:hp_soldier_89

Δημοσίευση 25/06/2010 - 10:01

Συμφωνώ με τον Καπετάνιο του Forum !!! 8) 8) !!!Εννοείται πως δεν είναι τυχαίο ότι το video το έβγαλε το gizmodo.....

#129   avpap

avpap

iPH User

• 139 μηνύματα
  • GameCenter:Aλάνες πριν πολλά χρόνια.

Δημοσίευση 25/06/2010 - 10:09

Νομίζω ότι πολύς ντόρος έγινε για την ανθεκτικότητα του iPhone.
Το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται κάποιος που φτιάχνει τέτοιες συσκευές είναι το τι θα γίνει αν πέσει
από το ρετιρέ μιας πολυκατοικίας.
Αν το είχαν κατά νου, θα τα έφτιαχναν από οπλισμένο σκυρόδεμα.
Τώρα όσον αφορά τις φωτό, είμαι πολύ απογοητευμένος με την Apple.
Περίμενα κάτι καλύτερο.
Επιτρέπεται οι πατάτες να είναι τηγανισμένες σε λάδι μιας εβδομάδας;
Και το τουρσί και το άθλιο ντρέσινγκ; Μπλιάχ!
Τώρα που ο ανταγωνισμός προσφέρει λαχανάκια Βρυξελών και μπρόκολο, εσύ τέτοιες αηδίες. >:(

#130   isalonikios

isalonikios

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 11:33

Να πω και γω τωρα το μακρυ μου. iphone4 θα χρειαστει αυτος που θα θελει να κανει Video conference (μονο μεσω wifi και μονο μεταξυ iphone4) ή να εχει εξαιρετικη αναλυση στην οθονη (λες και η οθονη του iphone 3GS δεν καλυπτει αναγκες ενος τηλεφωνου) ή αν θελει να το χρησιμοποιει σαν φωτογραφικη με το φλασακι που μπηκε και με τα 5 megapixel camera (η ψηφιακη φωτογραφικη δεν αντικαθησταται μεχρι στιγμης). Για μενα η ειδηση ειναι το ios4. Οσοι δεν εχουν iphone ας το παρουν το 4 με τον φοβο του θεματος της κεραιας και της αντοχης. Εγω θα περιμενω βελτιωσεις και πτωση τιμης. Χαιρομαι το ios4 στα 2 3GS μου. Αυτα σαν πρωτο μου ποστ σε thread και καλως σας βρηκα! B)

#131   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 25/06/2010 - 11:56

τελικα παιδια το καινουργιο γυαλι -τσαμι τι ειναι σπαει ευκολα ?????

#132   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 25/06/2010 - 12:04

Καθε φορα που θα βγαινει καινουριο iphone, η ιδια κατασταση θα επικρατει? Ολο προβληματα...σπαει ευκολα (λες και ειναι απο ατσαλι και δεν θα εσπαγε!), δεν εχει σημα οταν το ακουμπας/χαϊδευεις/γαργαλας (λες και τα ΝΟΚΙΑ πχ. δεν το παθαινουν αυτο)! Ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του. Μονο και μονο που ΟΛΟΙ ασχολουντε μαζι του για κανα 3-4μηνο απο τοτε που κυκλοφορει, ειναι παρα πολυ μεγαλη επιτυχια και απιστευτη διαφημιση για την εταιρεια και το προϊον!!! Μπραβο και παλι στην apple, και παιδια λιγη υπομονη. Καλυτερα να μην μπλεξετε με αλλες χωρες/παροχους/μαγαζια/κλπ. Θα ερθει και στην Ελλαδιτσα. Αφηστε να κανουμε κανα μπανιο, να πιουμε κανα ποτο, να ξεκουραστουμε, και μετα τις διακοπες...θα το εχουμε στα χερια μας, να το απολαυσουμε! Αντε, και καλο iPhone 4 καλοκαιρι!!! :D

#133   iAbsolut

iAbsolut

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 12:25

Καλησπέρα.

Αν παρατηρείσετε τις φωτογραφίες απο το gizmodo δεν φαίνεται ούτε ένα χτυπηματάκι στο περίβλημα των κεραιών. Ο τύπος από το iFixit που το έριξε 4 φορές παρατήρησε (νομίζω στην 2η) ότι είχε ήδη κάποια χτυπήματα. Με τόσο σπάσιμο που έφαγε το iPhone 4 του gizmodo είναι δυνατόν να μην είχε κάτι?

Τυχαίο, αφού δεν τους κάλεσαν στο WWDC?

Πάντως, κάτι που μου άρεσε στο 3G/3GS είναι ότι η κεραία είναι μακριά απο το αυτί. Δηλαδή μπορείς να την έχεις σχετικά μακριά και να μιλάς. Βέβαια δεν έχω διαβάσει το SAR level του iPhone 4...

Τελευταία επεξεργασία από: iAbsolut, 25/06/2010 - 12:34

#134   dimistolis

dimistolis

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 12:33

Ήρθε η ώρα η Apple να πληρώσει την αλαζονία της .Το καινούριο iPhone δεν είναι τελικά τόσο γερό όσο έλεγε ο κύριος Steve jobs όχι και ότι τα παλιά είναι τόσο γερά .....Δείτε το και μόνοι σας .Εδώ και εδώ
Πως το ευχαριστιέμαι .....και ακόμα περισσότερο που το android ανεβαίνει ...έτσι για να υπάρχει ανταγωνισμός και η Apple να μάθει να φτιάχνει συσκευές πιο γερές ......Δεν επιτρέπεται να δίνεις έναν μισθό και να σου χαλάει τόσο εύκολα ....

Πάρε ένα android λοιπόν. Δεν σε πίεσε κανένας να αγοράσεις μια συσκευή.

Τελευταία επεξεργασία από: dimistolis, 25/06/2010 - 12:34

#135   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 25/06/2010 - 12:37

Χωρις ιχνος ειρωνιας, βγαινουν πολλες καλες και αξιολογες συσκευες android απο διαφορες πια εταιρειες. Και της HTC και της Motorola ειναι παρα πολυ καλες! ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες