Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ΑΡΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ

• Please log in to reply
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   anastasiszn

anastasiszn

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/06/2010 - 21:16

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιο κολπακι ετσι ωστε να γινετε αρση της αποκρυψης και να βλεπεις ποιος σε περνει τηλεφωνο? Και ας μην ειναι για iphone απαραιτητα απλα αν ξερετε η εχετε ακουσει κατι για το συγκεκριμενο θεμα.Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα :-)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2,247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 26/06/2010 - 22:03

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. 8)

#3   eurisakella

eurisakella

iPH Enthousiast

• 387 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:eurisakella

Δημοσίευση 26/06/2010 - 22:11

Φίλε μου άκου κάτι. Όταν εσύ πχ που είσαι πχ απο αθήνα θέλεις να πάρεις εμένα πχ που είμαι απο θεσσαλονίκη, η κλήση σου θα πάει στην κοντινή σου κεραία, μετά θα πάει στα κεντρικά της εταιρίας σου, απο εκεί στην κοντινή μου κεραία και μετά σε εμένα. Η απόκρυψη μπαίνει στα κεντρικά της εταιρίας σου. Εσύ δηλαδή ζητάς πρόγραμμα που να περνά την κεραία σου και να μπαίνει στα κεντρικά της εταιρίας σου και να σπάει την απόκρυψη. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Εκτός και άν είσαι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας σου :P. Φιλικά πάντα :)

#4   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1,218 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 26/06/2010 - 22:15

η αποκρηψη εχει γινει για καπιον λογο!ασχετα αν το χρησημοποιουν με λαθος τροπο!
μπορεις να κανεις τα εξης!

1!να ζητησεις απο την αιτερια σου αποκλησμο απορητων αριθμων κανοντας μια αιτηση!και δεν σε ξανα περνουν με αποκτηψη!
2!μπορεις να κανεις παλι μια αιτηση και να ζητησεις να καταγραφονται οι αριθμοι που σε περνουν και αν ειναι με αποκρηψη τους εμφανηζει!
απλος χρεψωνεσαι γυρω στα 7 ευρο το μηνα!και οταν σε περνουν οποιος και να σε παρει βγαινει ενα ειχητηκο μνμ που λεει οτι καταγραφωνται οι κλησεις!γυσικα δεν δουλευει γτ ο αλος που το ακουει το μνμ το κληνει προτου γινει η καταγραφη!

ευχαρηστω!

#5   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 22:33

@ karpoutzidid είσαι σίγουρος για το δεύτερο που λες; Πιο παλιά που το είχα κοιτάξει χρειαζόταν εισαγγελική απόφαση για να γίνει άρση του απορρήτου. Δεν πιστεύω να άλλαξε κάτι μέσα σε 1-2 χρόνια και μάλιστα κάτι τόσο σημαντικό.

#6   Celestial

Celestial

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 04:42

@ karpoutzidid είσαι σίγουρος για το δεύτερο που λες; Πιο παλιά που το είχα κοιτάξει χρειαζόταν εισαγγελική απόφαση για να γίνει άρση του απορρήτου. Δεν πιστεύω να άλλαξε κάτι μέσα σε 1-2 χρόνια και μάλιστα κάτι τόσο σημαντικό.

πριν 5 λεπτα διαβασα στο site της vodafone για την αρση αποκρυψης. κανεις αιτηση και την βγαζουν για 15 ημερες.

#7   DT911

DT911

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 08:17

Πολύ σωστός. Δεν μπορεί να γίνει άρση απόκρυψης. Νοσοκομεία, αστυνομία πυροσβεστική κ τέτοια συναφή έχουν μόνο την δυνατότητα να κάνουν CLIR Override. Απλά είναι παράνομο. Μάλλον σε κάτι άλλο θα αναφέρεται η Vodafone (μην το μπερδεύετε με την υπηρεσία εντοπισμού κακόβουλων κλήσεων).

#8   danni

danni

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 09:23

το ξερω κ γω αυτο παιδια,γιατι ειχε τυχει σε καποιον γνωστο μου
οταν σε παιρνει καποιος βγαινει ενα ηχητηκο μνμ που λεει οτι καταγραφωνται οι κλησεις!

και σιγουρα γινεται μονο με εισαγγελικη παρεμβαση.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες