Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

The iPhone 4 Has Been Jailbroken... !

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
87 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   .Username.

.Username.

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:26

Πραγματικά θέλω να μου πείτε έναν πολύ σοβαρό λόγο για να κάνετε Jailbreak το iPhone 4 ή ακόμη και το 3GS. Είπα μόνο σοβαρό!

Bluetooth (Και όχι για Handfree ,αλλά για ανταλλαγή αρχείων με άλλα κινητά.)
Themes - Απ' ότι θυμάμαι ο Jobs ακόμα δεν μας έχει επιτρέψει να βάζουμε θέματα στο μηλόφωνο χωρίς Jailbreak.
Games and Apps - Δεν σκοπεύω να ξοδέψω 100στάρικα για να αγοράσω π.χ. το Gps της Navigon...

++Αν βγει κανένα Patch για Βίντεο Κλήσεις χωρίς WiFi!...Εμένα ,πάντως, αυτά μου φτάνουν!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:28

iPod είναι καθαρά θέμα έλεγχου και ταχύτητας που μπορεί να έχει ο χρήστης πάνω στην συσκευή του σε κάτι που είναι άμεσα χρήσιμο...Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω,είναι η γνώμη σου και την σέβομαι/δέχομαι.

Edit : Aς επιστρέψουμε στον τίτλο/περιεχόμενο του θέματος.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 27/06/2010 - 14:29

ezgif_com_crop_2.gif

#18   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:30

Sorry που σχολιάζω παίδες...

Bluetooth: Παίζει να το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές μόνο, οπότε δεν μου είναι χρήσιμο. Δεν ξέρω για εσάς.
Themes: Μου φτάνει η Background εικόνα αλλά βέβαια δεν έχω δεί και κάποιο theme που να μου κάνει κλικ!
Games + Apps: Ίσως να συμφωνήσω αλλά μόνο για τις ακριβές εφαρμογές όπως αυτές του GPS που είπες.

#19   panosgrk7

panosgrk7

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:37

Πραγματικά θέλω να μου πείτε έναν πολύ σοβαρό λόγο για να κάνετε Jailbreak το iPhone 4 ή ακόμη και το 3GS. Είπα μόνο σοβαρό!

εγώ ας πούμε φίλε μου με 3GS με την 3.1.3 από USA δίχως το jb δεν θα είχα (unlock) τηλέφωνο!!! Μόνο αυτό αρκεί και το σίγουρο είναι πως μόνο τυχαία δεν βγήκε το jailbreak καλύπτει σε πολλά - πολλούς ;)

#20   elcorso

elcorso

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • GameCenter:elcorso2011

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:39

Εφαρμογες απο το appstore για μερικους η παρα πολλους που δεν μπορουν να δωσουν τοσα λεφτα. Τα Navigators ειδικα ειναι πολυ ακριβα. Κακο βεβαια του να παιρνεις κατι τσαμπα οταν καποιος εχει δωσει τοσα λεφτα στην ερευνα και τα σχετικα για να σου προσφερει κατι τετοιο. Αλλα ειδικα εμεις οι ελληνες στο παρανομο υλικο ειμαστε μανουλες :P

#21   liana88

liana88

iPH Member

• 343 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:42

με μία λέξη :P :P ifile

#22   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:45

Bluetooth: Παίζει να το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές μόνο, οπότε δεν μου είναι χρήσιμο. Δεν ξέρω για εσάς.
Themes: Μου φτάνει η Background εικόνα αλλά βέβαια δεν έχω δεί και κάποιο theme που να μου κάνει κλικ!
Games + Apps: Ίσως να συμφωνήσω αλλά μόνο για τις ακριβές εφαρμογές όπως αυτές του GPS που είπες.

Ε βασικά το χώσιμο σου είναι λίγο άκυρο, εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το j/b και δεν καταλαβαίνεις ότι το SBSettings που λένε οι περισσότεροι σου λύνει τα χέρια τότε δεν υπάρχει λόγος να απαντάς.
Προσωπικά από τότε που έκανα update στη 4.0 έχω πιάσει τον εαυτό μου τουλάχιστον 10-15 φορές να σέρνω το δάκτυλο μου στο πάνω μέρος της οθόνης, όταν θέλω να κλείσω/ανοίξω γρήγορα 3G,WiFi, Airplane Mode, όπως και διάφορα processes. Ένας άλλος είναι γιατί μ'αρέσει να το κάνω reboot μέσω terminal, απλά επειδή μπορώ και επειδή μπορώ να δώ τα περιεχόμενα του τηλεφώνου μου και να τα μετακινήσω όπως εγώ θέλω.

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 27/06/2010 - 14:46

#23   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:48

εγώ ας πούμε φίλε μου με 3GS με την 3.1.3 από USA δίχως το jb δεν θα είχα (unlock) τηλέφωνο!!! Μόνο αυτό αρκεί και το σίγουρο είναι πως μόνο τυχαία δεν βγήκε το jailbreak καλύπτει σε πολλά - πολλούς ;)

Αυτό είναι όντως ο σοβαρότερος λόγος!

Εφαρμογες απο το appstore για μερικους η παρα πολλους που δεν μπορουν να δωσουν τοσα λεφτα. Τα Navigators ειδικα ειναι πολυ ακριβα. Κακο βεβαια του να παιρνεις κατι τσαμπα οταν καποιος εχει δωσει τοσα λεφτα στην ερευνα και τα σχετικα για να σου προσφερει κατι τετοιο. Αλλα ειδικα εμεις οι ελληνες στο παρανομο υλικο ειμαστε μανουλες :P

Καλά όχι ότι τα Navigators είναι και τέλεια! Αν έβγαινε κάποιο Garmin τότε θα το αγόραζα.

με μία λέξη :P :P ifile

Το έχω ψάξει και εγώ αυτό το θέμα και κατέληξα πως ένα παρόμοιο πρόγραμμα που κυκλοφορεί στο AppStore είναι το Goodreader το οποίο έχει και επιλογή για αποθήκευση συνημμένων αρχείων από το Mail. Βέβαια δεν έχει αποστολή με Bluetooth αλλά το PhotoShare με βολεύει και ίσως να υπάρχουν και άλλα παρόμοια προγράμματα στο AppStore.

#24   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.812 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:50

Smaug λιγες φορες λες.Εγω εχω καθαρη συσκευη εδω και πολυ καιρο και ακομα σερνω το δαχτυλο μου στην μπαρα οταν θελω να ανοιξω κατι γρηγορα και θα ειναι ο μονος λογος που μαλλον θα ξανακανω jb.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 27/06/2010 - 14:50

#25   Habo

Habo

iPH Member

• 326 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:51

ρε παιδια μηπως περιμενουν το 4.0.1 fw για να δωσουν στο κοινο το εργαλειο???μηπως φοβουνται μην κλεισουν καμια τρυπα σε επερχομενο Λογισμικο...

#26   tetragon

tetragon

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 15:10

Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω jailbreak στο νέο iPhone γιατί κάνει σχεδόν τα πάντα το iOS4 επίσης έχω αγοράσει όλες τις εφαρμογές που είχα cr****d οπότε για ένα SBSettings ή ένα iPhone Delivery δεν νομίζω να κάτσω να χαλάσω την εγγυηση του κινητού μου.Και σχετικά με τα Navigation apps που λένε τα παιδία εγώ αγόρασα το Mοbile Navigator στην τιμή των 49,99€ που το είχε βγάλει πέρυσι προσφορά η Navigon τώρα να δώσω και 30€ παραπάνω για να τα έχω όλα αυθεντικά μάζι με τα updates χωρίς να ψάχνω κάθε φορά για την cr****d εφαρμογή που χρειάζεται update.Αυτή είναι η δική μου άποψη.

#27   angmar

angmar

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 16:23

Έλεος που θα χαθεί η εγγύηση με το jailbreak, μην ακούτε τον κάθε άσχετο πωλητή, "μη ξεράσω" που έλεγε και η Νανά στους Μεν & Δεν...

#28   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 27/06/2010 - 16:25

Το πρωτο πραγμα που εκανα στο 3GS ηταν jailbreak και στο 4αρι το ιδιο θα κανω...SBSettings.Ετσι απλα!!!Δυο μερες τωρα στην 4.0 και σερνω το δαχτυλο μου στην μπαρα αλλα ματαια περιμενω...Δωστε jailbreak στο λαο!!!

Τελευταία επεξεργασία από: dkaralis, 27/06/2010 - 16:26

#29   tetragon

tetragon

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 16:28

έστω απ όλα αυτα που εγράψα εσύ μονο αυτο είδες δεν λέω είναι σημαντικό αλλα το κινητό μου πλέον το θέλω καθαρό το iphone το έχω απο την πρωτη εκδοσή του και έχω βαρεθεί να περιμένω να βγάλουν το jailbreak tool ή to unlock tool κάθε φορα που η apple βγάζει νέο update και να κάνω ολοκληρη διαδικασια για να το κανω αναβαθμιση ένας ακόμη πολύ σοβαρός λογοσ για εμένα

#30   dimistolis

dimistolis

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 16:29

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον iPodTouchPro. Τώρα πια με το iOS4 το jailbreak δεν είναι τόσο "ζωτικό".

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες