Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

The iPhone 4 Has Been Jailbroken... !

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
87 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   eurisakella

eurisakella

iPH Enthousiast

• 387 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:eurisakella

Δημοσίευση 27/06/2010 - 17:26

Τελικά(για να επιστρέψουμε στο θέμα) πότε θα βγεί JB για 3GS με την παλιά τουλάχιστον σε windows?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 17:32

Έχει βγεί ήδη! ;)

#48   eurisakella

eurisakella

iPH Enthousiast

• 387 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 17:35

Έχει βγεί ήδη! ;)

Μπορείς να μου δώσεις ένα link? Γιατί έχω μπερδευτεί. Νομίζω έχει βγεί Jailbrake μόνο για MAC. Εγώ έχω 3GS με oldbootrom και windows pc. Μπορώ να κάνω jailbrake κανονικά?

#49   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 17:39

Δες καλύτερα την ενότητα "Κόσμος" που βρίσκεσαι ήδη τώρα! ;)

#50   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:00

Δες καλύτερα την ενότητα "Κόσμος" που βρίσκεσαι ήδη τώρα! ;)

Έλα μην το παιδεύεις το παιδί :P

ορίστε φιλε εδώ είναι το link :)

#51   iChristodoulos

iChristodoulos

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:05

Πραγματικά θέλω να μου πείτε έναν πολύ σοβαρό λόγο για να κάνετε Jailbreak το iPhone 4 ή ακόμη και το 3GS. Είπα μόνο σοβαρό!

Γιατι ειναι απο αγγλια και ειναι κλειδωμενο!!

#52   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:08

Γιατι ειναι απο αγγλια και ειναι κλειδωμενο!!

To 3Gs από Αγγλία είναι κλειδωμένο, το 4 διατίθεται official unlocked εάν το αγοράσεις από το apple store.

#53   eurisakella

eurisakella

iPH Enthousiast

• 387 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:11

Ευχαριστώ παιδιά. Το βρήκα και μόνος μου τελικά, αλλά ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση +1.

#54   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:22

Έλα μην το παιδεύεις το παιδί :P

ορίστε φιλε εδώ είναι το link :)

Όχι και παίδεμα! 8) :D

#55   eurisakella

eurisakella

iPH Enthousiast

• 387 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:24

Μου έβγαλε error 1600 όταν πήγα να περάσω το firmwire με DFU. Τί σημαίνει???

Και 1604 χωρίς DFU.

Τελευταία επεξεργασία από: eurisakella, 27/06/2010 - 18:34

#56   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:38

Οτι εχεις κανει λαθος στο hosts.Πρεπει να ειναι σε καταληξη αρχειο και οχι .txt

#57   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:42

Μου έβγαλε error 1600 όταν πήγα να περάσω το firmwire με DFU. Τί σημαίνει???

Και 1604 χωρίς DFU.

My link

#58   panospc

panospc

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:52

Εγώ κυρίως για το sbsettings και το iFile κάνω jailbrake. Επίσης όταν αναβαθμιστεί το Activator θέλω να κάνω να εμφανίζεται η μπάρα του multitasking με σύρσιμο όπως το sbsettings γιατί δε με βολεύει το διπλό πάτημα του home button. Ελπίζω στο μέλλον να βγει κάποια εφαρμογή που να αλλάζει τον τρόπο που δουλεύει το multitasking. Θέλω με το home button να κλείνει η εφαρμογή και με παρατεταμένο πάτημα να μένει στο background όπως ακριβώς έκανε το backgrounder.

Το winterboard δεν μου χρειάζεται πλέον μου αρκεί ένα background. Επίσης ούτε το categories μου χρειάζεται αφού πλέον υποστηρίζεται η δημιουργία φακέλων.

#59   fok

fok

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/06/2010 - 19:32

πολλοί εδώ που συζητάμε για τη χρησιμότητα μια συσκευής με jailbreak σε σύγκριση με μία καθαρή, αναγνωρίζουν και καταλαβαίνουν ότι λειτουργεί προσθετικά με διάφορα features τα οποία δυστυχώς ή όχι (υποκειμενικό..) λείπουν από την συσκευή.
Κατ'αρχάς συζητάμε για μια "κλειστή" συσκευή, της οποίας οι δυνατότητες περιορίζονται λόγω του λογισμικού. Για τους πολέμιους του jailbreak, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η συσκευή με την αναβάθμιση της iOS 4 απέκτησε zoom στην camera.

Οι λόγοι για τους οποίους κάνεις jailbreak είναι να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία εκείνα του Cydia που προσαρμόζουν την συσκευή στις καθημερινές σου ανάγκες. Παραθέτω μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιώ για να γίνω πιο κατανοητός.

Lockinfo, εφαρμογή - gadget που σου δείχνει στην lockscreen διάφορα σημαντικά όπως αναπάντητες κλήσεις, αδιάβαστα μηνύματα και emails, τον καιρό και το ημερολόγιο που ενδεχομένως χρησιμοποιείς στην συσκευή.
Terminal, ναι μου αρέσει να παίζω με το τερματικό της συσκευής όπως και να αλλάζω το User Password που είναι κοινό σε όλες τις συσκευές για λόγους ασφάλειας.
OpenSSH , για να κάνω browsing τα περιεχόμενα του τηλεφώνου μέσω wifi από τον υπολογιστή μου.
afc2add , για να βλέπω και να έχω access στον root φάκελο της συσκευής, κοινώς τα βλέπεις όλα από τον υπολογιστή.
ifile, file browsing μέσα από το τηλέφωνο.
weathericon για να ζωντανεύει το εικονίδιο του καιρού και να δείχνει την θερμοκρασία και το ανάλογο εικονίδιο των καιρικών συνθηκών της περιοχής που επιλέξαμε.
liveclock για να ζωντανεύει και το ρολόι και να μας δείχνει με κίνηση των δεικτών του την πραγματική ώρα.
Cyntact για να προστείθενται φωτογραφίες στον τηλεφωνικό μας κατάλογο. (οι οποίες φαίνονται στην λίστα χωρίς να ανοίξεις την επαφή).
Sbsettings με τα toggles που διαθέτει ενεργοποιείς και απενεργοποιείς οτιδήποτε εύκολα, απλά και γρήγορα, πχ. το τηλέφωνο σε flight mode, το wireless, to 3G κ.α όπως καθαρισμός μνήμης.
ibluenova, για να αποκτήσει η συσκευή αυτό που της έλειπε πάντα Bluetooth!
MyWi , για να έχω tethering όταν by default στην iOS 4 η Vodafone το έχει απενεργοποιήσει.
Wi-Fi Sync για να συγχρονίζω την συσκευή ασύρματα ώστε να μην θέτω την μπαταρία σε συνεχής ολιγόλεπτες φορτίσεις που μειώνουν το μέσο όρο ζωής της.
Winterboard για να φορτώνω τα θέματα που μου αρέσουν.

Φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και άλλοι λόγοι για jailbreak για κάθε χρήστη χωριστά, αλλά η παραπάνω λίστα αποτελεί ένας συνηθισμένος συνδυασμός jailbroken συσκευών.
Με λίγα λόγια παραπάνω βλέπουμε πως αυτά που χρησιμοποιούσαμε στο 3G, 3GS δυστυχώς παραμένουν ανάγκες όχι μόνο στο iOS 4 αλλά και στο iPhone 4 που περιμένουμε.

#60   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 27/06/2010 - 19:40

Πραγματικά θέλω να μου πείτε έναν πολύ σοβαρό λόγο για να κάνετε Jailbreak το iPhone 4 ή ακόμη και το 3GS. Είπα μόνο σοβαρό!

Έχω το iOS4 περασμένο στο 3GS εδώ και μερικές ημέρες, και με το που θα βγεί εργαλείο JB θα το κάνω επιτόπου, για έναν πολύ σοβαρό λόγο:

1. SBSettings. Γιατί δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα απο το να πρέπει να πατάς Ρυθμίσεις - Γενικά - Δίκτυο - Ενεργοποίηση 3G κάθε φορά που θες να ανοίξεις το 3G, και μετά ξανά το ίδιο όταν θές να το κλείσεις, και να το κάνεις αυτό το πράγμα 5-10 φορές τη μέρα (και met;a ξανά Ρυθμίσεις - WiFi - WiFi για να ανοίξεις το γαμώ-WiFi, Και άντε πάλι να το κλείσεις)... Μέχρι και mail έστειλα του Jobs που του λέω να βάλουν επιτέλους ένα γαμώ-switch σε κάποιο προσιτό μέρος, πχ στην νέα multitask bar, δίπλα απο το switch που κλειδώνει το orientation. Αυτό το πράγμα να υπήρχε στο λειτουργικό, και όλα τα άλλα θα τα έγραφα κανονικά και δεν θα ασχολιόμουν καν με το JB...

Πέρα απο αυτό το λόγο (που προφανώς είναι σοβαρός για πολλούς χρήστες) υπάρχουν μερικά ακόμα πράγματα τα οποία με ενδιαφέρουν στο JB, αλλά τα οποία με ευκολία θα τα ξεχνούσα αν υπήρχε στο OS η δυνατότητα που ανέφερα παραπάνω για εύκολη πρόσβαση σε switch 3G και WiFι. Ένα απο αυτά είναι το 5IconDock, άλλο ένα είναι το 3G Unrestrictor, και ένα τελευταίο το LockInfo. Πράγματα τα οποία δεν θέλω να ξαναδώ είναι το Winterboard με τα αμέτρητα Themes (που πρέπει να δοκίμασα εκατοντάδες, μόνο και μόνο για να καταλήξω σε 2-3 τα οποία ήταν σχεδόν ίδια με το Theme του 3GS) και το iBlueNova, που ενώ το περίμενα μήνες να κυκλοφορήσει (παρασύρθηκα και εγώ απο το hype του "μα καλά, είναι δυνατόν να μην μπορείς να μεταφέρεις αρχεία με BT;") και που το πλήρωσα κανονικότατα απο την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, το χρησιμοποίησα ΜΙΑ και μοναδική φορά: την πρώτη, για να δοκιμάσω αν δουλεύει η εφαρμογή, και έκτοτε ξέχασα πως υπήρχε στην συσκευή μου...

Απο την άλλη βέβαια, αναγνωρίζω ότι στην μεγάλη τους πλειοψηφία αυτοί που κάνουν JB έχουν ως μοναδικό σοβαρό λόγο τις σπασμένες εφαρμογές. Και φυσικά η μόνιμη καραμέλα που μασουλάνε είναι οι ακριβές εφαρμογές: κατά τα άλλα βέβαια, κατεβάζουν σπασμένα είτε κάνουν 9.79 ευρώ, είτε κάνουν 0.79... Και κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει και το παραμύθι με τα Navigator, όποιος είναι σοβαρός, έχει αμάξι και θέλει σοβαρό Navigator παίρνει dedicated συσκευή, και για αυτούς που δεν έχουν 89.99 για Navigon υπάρχει και το CoPilot Greece με 19.99 (και όποιος πει πως 20 ευρώ για Navigator είναι πολλά, είναι πολυ απλά ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ειδικά μάλιστα αυτοί που έχουν σκάσει 15-20 χιλιάρικα για αμάξι, άλλα 5 χιλιάρικα για audio system στο πανάκριβο κάρο τους και ένα 600ρι για το iPhone είναι σούπερ καραγκιόζηδες, για αυτούς ακόμα και τα 90 ευρώ του Navigon είναι ψίχουλα, άλλα αν έχει μάθει κανείς στην κλάψα...). Όσο για εσένα άγνωστε φίλε που δεν έχεις ούτε πατίνι, όχι, ΔΕΝ σου χρειάζεται Navigator, ο οδηγός του λεωφορείου ξέρει μια χαρά το δρομολόγιο και δεν σου χρειάζεται το Navigon για να δείς αν θα σταματήσει στη σωστή σταση...

Αλλα τα έχω πει και γράψει εκατοντάδες φορές αυτά, και τζάμπα τα γράφω πάλι, για αυτόν που η παράνομη αντιγραφή και διακίνηση λογισμικού δεν αποτελεί κλοπή αλλά δικαίωμα, όλα αυτά ακούγονται σαν λόγια του αέρα. Κάποιες νοοτροπίες δεν αλλάζουν ποτέ. Τουλάχιστον ξέρω πως υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν Jailbreak και δεν έχουν στο μυαλό τους τα σπασμένα. Εντάξει, κάτι είναι και αυτό...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες