Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

The iPhone 4 Has Been Jailbroken... !

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
87 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/06/2010 - 23:54

4 σελίδες και κανείς δεν έχει αναφέρει τιποτα για αυτό εδώ το ανησυχητικό κομμάτι του άρθρου:

Λέτε το JB για 3GS και 4 να καθυστερήσει αρκετά;;;

To κομμάτι αυτό αναφέρεται στο Jailbreak του iPhone 4. Τίποτα ανησυχητικό με αυτό. Μερικές μέρες να περιμένουμε και θα έχει βγεί. Δεν δουλεύει για μας η Dev team να μας έχει έτοιμο jailbreak μόλις βγει το νέο firmware!

Τελευταία επεξεργασία από: sotoskawasaki, 28/06/2010 - 00:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/06/2010 - 00:02

Επίσεις το Jailbreak για το 3GS (3.1.3 και νέο bootrom) έχει βγει εδώ και κάποιες ώρες!!!

που το ειδες αυτο?

#78   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 28/06/2010 - 00:03

που το ειδες αυτο?

εδώ, πάντα για παλιά bootrom.

#79   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 00:04

αυτο οκ χαιρω πολυ, τι γραφει τοτε ο αλλος νεο bootroom? μαλλον θα εννουσε παλιο

#80   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 00:13

αυτο οκ χαιρω πολυ, τι γραφει τοτε ο αλλος νεο bootroom? μαλλον θα εννουσε παλιο

έχει βάλει σε παρένθεση 3.1.3 δεν εννοεί την τεσσάρα.

#81   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 00:21

έχει βάλει σε παρένθεση 3.1.3 δεν εννοεί την τεσσάρα.

δεν εγινε κ τπτ απλα εγραψε πως εχει βγει εδω και καποιες ωρες κ ειπα μηπως ειχαμε εξελιξεις κλπ ;)

#82   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 28/06/2010 - 00:30

με 3G - Internet ναι, μπορείς να κατεβάσεις ένα App από το Apple Store και είσαι κομπλέ όμως εγώ που έχω καρτοκινητό και δεν έχω την δυνατότητα του απεριόριστου internet παντού περιορίζομαι στις δυνατότητες της συσκευής, όσο για την photo όπως είπα χωρίς internet δεν μπορώ να την στείλω με e-mail.

Κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου η πώληση του iPhone σε χρήστες που δεν έχουν Internet στην συσκευή, έστω με WiFi. Το να αγοράζεις μια συσκευή που είναι κατά 90% ιντερνετομηχανή και κατά 10% κινητό ενώ δεν έχεις/ χρησιμοποιείς Internet είναι τόσο χαζό όσο το να αγοράζεις μια mercedes που είναι 90% αυτοκινητάρα 10% "σαλόνι" τη στιγμή που δεν ξέρεις να οδηγείς και το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις μέσα και να ακούς μουσική απο το ραδιόφωνο...

Τουτέστοιν φίλε μου, το ότι "περιορίζεσαι στις δυνατόtητες της συσκευής" είναι κάτι για το οποίο φταίες εσύ και όχι η συσκευή. Αν τώρα όταν την αγοράζες δεν ήξερες τι ακριβώς κάνει και τι όχι, και πάλι φταίς εσύ και όχι η συσκευή. Απο εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρες. Πούλα το iPhone και με λεφτά που θα πάρεις αγόρασε ένα Samsung Monte: θα έχεις καινούργια συσκευή και με ραδιόφωνο, και Bluetooth, και touchscreen, και απευθείας μεταφορά αρχείων χωρίς να χρειάζεσαι iTunes, και θα σου μείνουν και 100-150 ευρώπουλα στην τσέπη...

#83   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 00:45

Καλά δεν ξέρετε να διαβάζετε;
http://www.iphonehel...-spirit-update/

Τελευταία επεξεργασία από: sotoskawasaki, 28/06/2010 - 00:46

#84   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 00:52

Καταρχάς το iPhone είναι iPhone και από την στιγμή που το αγοράζεις δεν υπάρχει επιστροφή, επίσης τα ήξερα όλα τα "χουσουρια" της συσκευής και ποτε δεν μετανιώνω που την αγόρασα ;)

#85   aristotelismaz

aristotelismaz

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 01:13

Κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου η πώληση του iPhone σε χρήστες που δεν έχουν Internet στην συσκευή, έστω με WiFi.

Θα το θεσω λιγο διαφορετικα... Ειναι βλακεια να δωσεις 500-600 ευρω και να μην εχεις ιντερνετ on the phone. Και εγω μολις πηρα το πρωτο μου μιλοτηλεφωνο τον Νοεμβρη δεν ειχα data plan internet και την εβγαζα μονο με wi-fi στην δουλεια και στο σπιτι. Μετα απο περιπου 1 μηνα που αποφασισα να βαλω ιντερνετ, το κινητο αυτοματα μεταμορφωθηκε σε κατι το μαγικο... Δεν ειμαι τυπος που ειμαι ολη μερα στο ιντερνετ οταν ειμαι εκτος wifi δικτυου, ολα ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να μπεις στο νετ οποια στιγμη το χρειαστεις. οποτε συμφωνω μαζι σου...

#86   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 07:20

Καλά δεν ξέρετε να διαβάζετε;
http://www.iphonehel...-spirit-update/

Το μονο update που έγινε είναι πως το Spirit υποστίζει jailbreak σε windows και mac που τρέχουν το iTunes 9.2 καμια σχέση με το iOS 4.

#87   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 07:31

Είπα εγώ για iOS 4; To έβαλα σε παρένθεση ότι είναι για 3.1.3 και για νέο bootrom. Οπόταν η αρχική μου ερώτηση ισχύει!

#88   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 08:14

Είπα εγώ για iOS 4; To έβαλα σε παρένθεση ότι είναι για 3.1.3 και για νέο bootrom. Οπόταν η αρχική μου ερώτηση ισχύει!

Δεν νομίζω πως θα γίνει κινήσει τώρα για τις νέες bootrom ειδικά μετά την φήμη για κυκλοφορία της 4.0.1 φύλαγε τα ρούχα σου για νά'χεις τα μισά, αυτό έχει στο μυαλό της η dev team, θυμήσου ποσο καιρό κάναμε για να δούμε jailbreak στο 3Gs στην 3.1.3 ?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες