με 3G - Internet ναι, μπορείς να κατεβάσεις ένα App από το Apple Store και είσαι κομπλέ όμως εγώ που έχω καρτοκινητό και δεν έχω την δυνατότητα του απεριόριστου internet παντού περιορίζομαι στις δυνατότητες της συσκευής, όσο για την photo όπως είπα χωρίς internet δεν μπορώ να την στείλω με e-mail.
Κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου η πώληση του iPhone σε χρήστες που δεν έχουν Internet στην συσκευή, έστω με WiFi. Το να αγοράζεις μια συσκευή που είναι κατά 90% ιντερνετομηχανή και κατά 10% κινητό ενώ δεν έχεις/ χρησιμοποιείς Internet είναι τόσο χαζό όσο το να αγοράζεις μια mercedes που είναι 90% αυτοκινητάρα 10% "σαλόνι" τη στιγμή που δεν ξέρεις να οδηγείς και το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις μέσα και να ακούς μουσική απο το ραδιόφωνο...
Τουτέστοιν φίλε μου, το ότι "περιορίζεσαι στις δυνατόtητες της συσκευής" είναι κάτι για το οποίο φταίες εσύ και όχι η συσκευή. Αν τώρα όταν την αγοράζες δεν ήξερες τι ακριβώς κάνει και τι όχι, και πάλι φταίς εσύ και όχι η συσκευή. Απο εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρες. Πούλα το iPhone και με λεφτά που θα πάρεις αγόρασε ένα Samsung Monte: θα έχεις καινούργια συσκευή και με ραδιόφωνο, και Bluetooth, και touchscreen, και απευθείας μεταφορά αρχείων χωρίς να χρειάζεσαι iTunes, και θα σου μείνουν και 100-150 ευρώπουλα στην τσέπη...