Χρησιμοποιώ visa για τις αγορές στο iTunes(appstore) πάνω από ένα χρόνο και χθες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα.
Η κάρτα δεν είναι πιστωτική που σημαίνει ότι αν δεν έχεις λεφτά στο λογαριασμο δεν μπορείς να κανείς αγορές..
Έχοντας ένα χαμηλό πόσο για υπόλοιπο (5-6€) έκανα αγορές υποθετοντας ότι αν τελειώσει το υπόλοιπο δεν θα με αφήσει το AppStore να κάνω κάποια αγορά.προχθές έκανα την τελευταία μου αγορά η οποία έγινε κανονικά αλλά δεν μου έχει έρθει η απόδειξη στο email.
Στο ενημερωτικό της τράπεζας δεν έχει γίνει κάποια χρέωση ούτε κάποιο αρνητικό υπόλοιπο.βέβαια υπόλοιπο είναι κάτι λεπτά..
Το πρόβλημα μου είναι το εξής:
Δεν μπορώ να κατεβασω καμία εφαρμογή (ούτε free) από το AppStore.μου βγάζει ότι πρέπει να ρυθμισω τις ρυθμίσεις πληρωμής (payment info).από τις οποίες φυσικά λείπει το none..!
Έκανα sign out από το store και τώρα μου λέει ότι ο κωδικός μου είναι λάθος...!(το οποίο είναι αδύνατο)
Έκανα reset τον κωδικό μου από το iappleforgot(κάτι τέτοιο) αλλά από εχθές το βράδυ δεν μου έχει σταλεί κανένα email.
Επίσης εκεί είχε την δυνατότητα εκτός από email να βάλεις όνομα επίθετο και ημερομηνία γέννησης και να βρει τον λογαριασμό σου αλλά δεν με εβρισκε.(τα στοιχεία ήταν σωστά μιας και τα εβαζα από παλιότερες αποδείξεις...)
τέλος σημερα πήγα και έκανα κατάθεση στον λογαριασμό μεγαλύτερη από το πόσο που λογικά τους χρωσταω το οποίο δεν είναι 5€.
Πιστεύω ότι αν μπορέσω να κάνω sign in θα λυθεί πλέον το πρόβλημα μου.
Καμία άλλη ιδέα;;
Δυστιχως δεν έχω δοκιμάσει να μπω από υπολογιστή ακόμα.
Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: dimo187, 29/06/2010 - 09:19