Εχουμε και λεμε...
ο οδηγος που ειναι?
Αυτο εδω το topic φιλε μου ειναι ο οδηγος.Αν το διαβασεις απο την αρχη (απο το πρωτο post δηλαδη) θα καταλαβεις.Λεει πως να κανεις downgrade σε iphone 3G (και μονο).Οχι για 3GS.
εκανα και εγω το λαθος και εβαλα την 4.0.2 στο iphone 3g ..τωρα θελω να ξαναβαλω την 3.1.3 απλα το θεμα ειναι πως πρεπει να ξανακανω unlock γιατι ειναι απο εξωτερικο...πως θα κανω και unlock???καμια ιδεα κανεις?
Οταν κανουμε restore χρειαζεται να συνδεθει το iphone στο itunes για να ενεργοποιηθει (activate) η συσκευη μας.Ενα κινητο απο Ελλαδα αγορασμενο ειναι ηδη activated οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ενα κινητο απο το εξωτερικο εφοσον εχει μεσα ελληνικη καρτα sim θα σου πει το itunes, αφου το συνδεσεις μετα το restore, οτι η καρτα δεν κανει και ετσι δεν μπορει να ενεργοποιηθει η συσκευη.Η λυση ειναι να παρεις μια καρτα sim του παροχου που ειναι κλειδωμενο το κινητο (για παραδειγμα στην Αμερικη ειναι κλειδωμενο απο την AT&T) και την οποια μπορεις να αγορασεις απο το ebay (π.χ. απο εδω).Βαζεις την sim αυτη λοιπον, συνδες το κινητο στο itunes και ανοιγει κανονικα, μετα του κανεις jailbreak με το Spirit και επειτα ανοιγεις το cydia, προσθετεις το repo repo666.ultrasn0w.com και εγκαθηστας το ultrasn0w.Αφου το κανεις αυτο με επιτυχια τοτε το κινητο σου εχει γινει unlocked και μπορεις να βαλεις οποια καρτα sim επιθυμεις.
έκανα την ...κια να κανω update στο 3gs σε 4.1
μπορώ να ξαναπάω στο 3.1.3 και πως?
Σου απαντησαν ηδη φιλε μου οτι ο οδηγος αυτος ειναι για 3G και μονο. Στο 3GS για να κανεις downgrade θα πρεπει να εχεις κρατημενα τα SHSH files της συσκευης σου, διαφορετικα δεν υπαρχει πισωγυρισμα. Βεβαια δεν βρισκω ιδιαιτερο λογο να γυρισεις μιας και για το 3GS η 4αρα παει μια χαρα.
Μετά το restore εχω αυτό το μύνημα
The iPhone could not be restored. This device isn't eligible for the requested build.
Και το RecBoot 1.0.2 δεν το ξυπνάει.
Ποιο iphone εχεις?? Στο 3GS δεν γινεται ξαναλεμε downgrade χωρις τα SHSH αρχεια.
Πριν την μετάβαση στο 4.1 από 3.1.2 δεν είχα κάνει jailbreak.
Υπάρχει λύση να ξαναγυρίσω στο 3xx ή πρέπει να περιμένω το jailbreak του 4.1?
Αν ναι μήπως ξέρεις το διάστημα περίπου?
Παμε παλι.Ποια συσκευη εχεις?Αν εχεις το 3G μπορεις να κανεις downgrade ακολουθωντας αυτον εδω τον οδηγο.Aν εχεις το 3GS και αφου δεν του ειχες κανει jailbreak τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα.