1) Δες εικόνα! Όταν μπεις στο iTunes, πατάς πάνω δεξιά στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση, και μετά την εισαγωγή του προσωπικού σου κωδικά, μπαίνεις στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού σου, και πατάς '' "edit payment information" (δες ποιο κάτω)
2) Αν μπορούσες να μου πεις που ακριβώς σου το έβγαλε! ίσως και να μπορέσω να σου απαντήσω!
3) Όταν δεν έχεις λεφτά στον λογαριασμό σου, κανονικά δεν μπορείς να αγοράσεις 'πληρωμένες εφαρμογές' λογικό, τώρα το ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις και free, πρώτη φορά το ακούω! Μου έχει τύχει προσωπικά να μην έχω χρήματα στο λογαριασμό μου, (ειδικό λογαριασμό μόνο για iTunes ) και πάραυτα μπόρεσα να κατεβάσω free Apps!!
σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που προσπαθεις να μου δωσεις
1)ειδα τις φωτογραφιες και δεν υπαρχει κανενα non!!! εχω σαν country greece. μηπως εχει σχεση? τωρα τι κανω?
2) ειναι στο μενου < edit payment method > κατω κατω. ακριβως απο πανω απο το κουμπι done.
3) εγω οταν δεν εχω λεφτα δεν μπορω να κατεβασω ουτε τις τσαμπα αλλα ουτε και τα updates. τι συμβαινει? γιατι εμενα ισχυει αυτο? μπορει καποιος να με βοηθησει? εχω βαλει mastercard
να πω και κατι αλλο. οταν ειχα βαλει τις gift card της τραπεζας αττικης οταν εκανα update τις εφαρμογες μου ετρογε λεφτα. ειχα κανει 5 update και μου ειχε φαει 15 ευρω!!! παιδια τι συμβαινει?
εχω βρεθει σε πανικο. καποιος να με βοηθησει!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: creative21, 05/07/2010 - 03:30.