Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με prepaid και iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
23 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   creative21

creative21

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/07/2010 - 00:36

το non που λετε παιδια που ειναι? εγω δεν το βρισκω!!!

και κατι ακομα. οταν δεν εχω λεφτα στην καρτα δεν μπορω να κατεβασω τις δωρεαν εφαρμογες και τα updates σωστα? υπαρχει καμια λυση γι αυτο? να μην εχω δηλαδη λεφτα στην καρτα και να μπορω να κατεβαζω απο το appstore τις δωρεαν εφαρμογες

επισεις ξερει κανεις τι ειναι αυτο? : < use this payment card to approve your outstanding balance > οταν το βγαζω απο επιλεγμενο και βγαινω και στην συνεχεια μπενω παλι μου το εχει επιλεγμενο!!!

Τελευταία επεξεργασία από: creative21, 05/07/2010 - 00:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 05/07/2010 - 01:27

Οι δωρεάν εφαρμογές (από την στιγμή που έχεις φυσικά λογαριασμό!) μπορείς να της κατεβάσεις κανονικά χωρίς πρόβλημα, και φυσικά χωρίς χρήματα. Τα updates δίνονται κανονικά, και φυσικά δωρεάν.

'' οταν το βγαζω απο επιλεγμενο και βγαινω και στην συνεχεια μπενω παλι μου το εχει επιλεγμενο!!!'' Αν αυτό που μου λες βρίσκεται στο "edit payment information" του λογαριασμού σου στο iTunes, τσέκαρε (κάτω κάτω δέξια) αν πάτησες Done, πριν βγεις από την σελίδα! Και ξανά Done για δεύτερη και τελευταία φορά. ( μετά από την αυτόματη μετακίνηση που θα σε στείλει πάλι στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού σου!)

ποπ??

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/07/2010 - 01:37

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#18   creative21

creative21

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 01:42

1)οχι ποπ αλλα non που λετε να κανουμε για να μην εχουμε προβλημα. μπηκα μεσα και δεν εχει τετοια επιλογη :rolleyes:

2)τι ακριβως κανει αυτο? < use this payment card to approve your outstanding balance > να το εχω τσεκαρισμενο?

3)οταν δεν εχω λεφτα στην καρτα δεν μπορω να κατεβασω τις δωρεαν εφαρμοφες. δεν με αφηνει. δεν πληρονω κατι απλα μου λεει οτι δεν εχω λεφτα. οταν βαλω τις κατεβαζει δωρεαν παντα. το κανει και εσας?

Τελευταία επεξεργασία από: creative21, 05/07/2010 - 01:51

#19   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 02:11

1) Δες εικόνα! Όταν μπεις στο iTunes, πατάς πάνω δεξιά στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση, και μετά την εισαγωγή του προσωπικού σου κωδικά, μπαίνεις στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού σου, και πατάς '' "edit payment information" (δες ποιο κάτω) ;)

2) Αν μπορούσες να μου πεις που ακριβώς σου το έβγαλε! ίσως και να μπορέσω να σου απαντήσω!

3) Όταν δεν έχεις λεφτά στον λογαριασμό σου, κανονικά δεν μπορείς να αγοράσεις 'πληρωμένες εφαρμογές' λογικό, τώρα το ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις και free, πρώτη φορά το ακούω! Μου έχει τύχει προσωπικά να μην έχω χρήματα στο λογαριασμό μου, (ειδικό λογαριασμό μόνο για iTunes 8) ) και πάραυτα μπόρεσα να κατεβάσω free Apps!!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/07/2010 - 02:13

#20   creative21

creative21

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 03:28

1) Δες εικόνα! Όταν μπεις στο iTunes, πατάς πάνω δεξιά στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση, και μετά την εισαγωγή του προσωπικού σου κωδικά, μπαίνεις στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού σου, και πατάς '' "edit payment information" (δες ποιο κάτω) ;)

2) Αν μπορούσες να μου πεις που ακριβώς σου το έβγαλε! ίσως και να μπορέσω να σου απαντήσω!

3) Όταν δεν έχεις λεφτά στον λογαριασμό σου, κανονικά δεν μπορείς να αγοράσεις 'πληρωμένες εφαρμογές' λογικό, τώρα το ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις και free, πρώτη φορά το ακούω! Μου έχει τύχει προσωπικά να μην έχω χρήματα στο λογαριασμό μου, (ειδικό λογαριασμό μόνο για iTunes 8) ) και πάραυτα μπόρεσα να κατεβάσω free Apps!!

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που προσπαθεις να μου δωσεις :D

1)ειδα τις φωτογραφιες και δεν υπαρχει κανενα non!!! εχω σαν country greece. μηπως εχει σχεση? τωρα τι κανω?

2) ειναι στο μενου < edit payment method > κατω κατω. ακριβως απο πανω απο το κουμπι done.

3) εγω οταν δεν εχω λεφτα δεν μπορω να κατεβασω ουτε τις τσαμπα αλλα ουτε και τα updates. τι συμβαινει? γιατι εμενα ισχυει αυτο? μπορει καποιος να με βοηθησει? εχω βαλει mastercard

να πω και κατι αλλο. οταν ειχα βαλει τις gift card της τραπεζας αττικης οταν εκανα update τις εφαρμογες μου ετρογε λεφτα. ειχα κανει 5 update και μου ειχε φαει 15 ευρω!!! παιδια τι συμβαινει?

εχω βρεθει σε πανικο. καποιος να με βοηθησει!!!! :(

Τελευταία επεξεργασία από: creative21, 05/07/2010 - 03:30

#21   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 04:16

Πρώτον και κυριότερων δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι! ::)

Δεύτερων, μπορείς να μου ανεβάσεις κάνα δυο εικόνες (όπως οι δικές μου ποιο πάνω!) μια με τον λογαριασμό σου στην κεντρική, και μια με όταν μπαίνεις στον λογαριασμό σου. Έτσι ίσως καταφέρουμε μαζί να κάνουμε κάτι!

ΠΡΟΣΟΧΗ θυμήσου να σβήσεις τα στοιχειά σου όπως έκανα και εγώ παραπάνω! Αν δεν τα καταφέρεις μην της ανεβάσεις καθόλου!

ps: Αν η κάρτα σου δεν είναι πιστωτική, και έχεις εκκρεμότητες πληρωμής, μόνο τότε δεν μπορείς να κατεβάσεις καμιά εφαρμογή, (ούτε δωρεάν!) και μόνο τότε λογικά θα σου λείπει το none! Δες λίγο και εδω, ελπίζοντας να σε βοηθήσει! ;)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/07/2010 - 04:45

#22   creative21

creative21

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 06:38

νομιζω οτι εχω εκρεμοτητα πληρομης. μηπως η εκρεμοτητα ειναι αυτο που λεω πιο πανω < use this payment card to approve your outstanding balance > ? μπορει καπιος γνωστης αγγλικων να μου πει τη σημαινει?

μηπως εχει σχεση το γεγονος οτι η mastercard δεν ειναι στο ονομα μου?

#23   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2010 - 08:54

Και εγω το έπαθα αυτό με τις δωρεαν εφαρμογές, αγόρασα 4-5 apps και μου τελειωσαν τα χρήματα και ουτε updates μπορώ να περάσω ουτε free apps μπορώ να κατεβάσω και το iTunes μου την λέει και απο πάνω λέγοντας μου πως αγόρασα εφαρμογές αξίας 5,78€ και οτι χροστάω 5,78€, φυσικά τους έστειλα e-mail και τους έκραξα γιατί οχι μόνο σε blockαρουν χωρίς λόγο αλλα σου την λένε και απο πάνω.
Off-Topic: Το θέμα για το iPhone του forum τα σπάει =D

#24   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 02/09/2010 - 10:54

Παιδια εχω και εγω Prepaid VISA απο τραπεζα πειρεως την οποια πριν απο 3 μηνες ανανεωσα (η προηγουμνη ειχε ληξη) και σημερα προσπαθησα να περασω την νεα καρτα στο λογαριασμο του iTunes και μου λεει YOUR PAYMENT METHOD WAS DECLINED. PLEASE ENTER VALID PAYMENT INFORMATION να πω πως με την καρτα εχω κανει διαφορες αγορες ηδη στο ιντερνετ.....
και κατι αλλο μπορουμε να χρησιμοποιεισουμε iTunes Gift Cards και αν ναι απο που αγοραζουμε τους κωδικους....?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες