Εγω πάντως με 3GS δεν έχω καταφέρει να παίξω καθόλου . ΣΥνεχεια κάτω αριστερα λέει updating... και στο match type έχει μόνο training . Κρασάρει και σαν τρελό . Μεχρι τώρα απογοήτευση και δεν ξέρω τι παίζει . Multiplayer πώς παίζει ;
Archetype multiplayer FPS
Από
iPhoneHellas
, 06/07/2010 12:00
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 01/10/2010 - 00:20
Ad
Δημοσίευση 01/10/2010 - 00:42
πρεπει να εχεις τη τελευταια εκδοση και να εισαι συνδεδεμενος με 3g ή wifi(καλυτερα) αλλιως μπορεις μονο training
Δημοσίευση 02/10/2010 - 22:00
Το έχω αγοράσει αυθεντικό τώρα που το είχαν προσφορά . Εχω 3GS με 4.1 πάνω . Ειμαι συνδεδεμένος στο wifi ,δοκιμασα να έχω και 3g ανοιχτό . Το έβγαλα ,το ξαναέβαλα , το ξανακατέβασα και το μόνο πράμα που μπορώ να παίξω είναι training και ένα τετραγωνάκι κάτω αριστερά που γράφει updating ... Δεν θα έπρεπε να έχω επιλογές για multiplayer ;
Δημοσίευση 02/10/2010 - 22:30
θα σου πω αυτό που έκανα εγώ και έτρεξε!κλείνεις το wifi του σπιτιού σου και πας κάπου αλλού που να έχει wifi!ανοίγεις το game και ουπς τρέχει κανονικά!Το έχω αγοράσει αυθεντικό τώρα που το είχαν προσφορά . Εχω 3GS με 4.1 πάνω . Ειμαι συνδεδεμένος στο wifi ,δοκιμασα να έχω και 3g ανοιχτό . Το έβγαλα ,το ξαναέβαλα , το ξανακατέβασα και το μόνο πράμα που μπορώ να παίξω είναι training και ένα τετραγωνάκι κάτω αριστερά που γράφει updating ... Δεν θα έπρεπε να έχω επιλογές για multiplayer ;
φίλε μου δεν κάνω πλάκα αυτό έκανα και δούλεψε!τώρα τρέχει και σπίτι μου
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες