μηπως ομως θα μπορουσες ... ας πουμε τα εικονιδια να φαινονται καπως 3D
μια διαφορετικη γρμματοσειρα?
τα εικονίδια είναι ήδη λίγο ψευδο-3D καθώς έχουν γίνει emboss και οι άκρες έχουν ρετουσαριστεί με liquify ... έτσι δίνει μια καλύτερη οπτικότητα (σαν να είσαι πάνω απ'το βότσαλο ακριβώς, και να μην βλέπεις το πλάτος του, αλλά να αντιλαμβάνεσαι τον όγκο του ... πέραν τούτου, ο μόνος τρόπος να γίνει κανονικό 3D είναι με contrast στο κέντρο (που έτσι όμως θα πάει άχρηστο το emboss) και σκιά στις άκρες (έτσι θα χαλάσει η ομοιομορφεία του βοτσάλου) ... το'χα σκεφτεί αλλά κατέληξα οτι είναι προτιμότερο το ψευδοθριντί γιατί σου δίνει μια καλύτερη και πιο "καθαρή" εικόνα απο τεχνικής απόψεως ...
εγώ χρησιμοποιώ διαφορετική γραμματοσειρά στο τηλέφωνο μου ... τώρα δεν βάζω κάποια άλλη default, έτσι ώστε πιθανά κάποιος χρήστης που να μην θέλει κάτι πιο εξεζητημένο να μην χρειάζεται να το αλλάξει, και παράλληλα αυτός που το θέλει, υποθέτω θα έχει ακούσει για το fontswap
(αν δεν καταλαβαίνεις κάτι λόγω της ορολογίας του photoshop ή κάτι που εξηγώ πες μου να το πώ πιο λιανά )
κατα τα άλλα πως σου φαίνονται τα on/off buttons για sbs? κάτι άλλο που δεν σου άρεσε ή σου άρεσε?