Summer Breeze Theme
Δημοσίευση 12/07/2010 - 15:39
Ad
Δημοσίευση 12/07/2010 - 16:19
Δημοσίευση 12/07/2010 - 18:41
Δημοσίευση 12/07/2010 - 19:18
Δημοσίευση 12/07/2010 - 20:16
Δημοσίευση 12/07/2010 - 20:40
χα0χ0α0χ!! με έπρειξε λέει!! το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? άνθρωπε μου εγώ πεθαίνω για να με βοηθάνε (με γνώμες)!!!!
απλώς δεν μπορώ να τα υλοποιήσω ... (οτι κάνω είναι Παρασκευοσαββατοκύριακο λόγω τρελών διαβασμάτων και πολύωρων μαθημάτων σχεδίου ...
ελπίζω να με καταλαβαίνεις και να μην νομίζεις οτι κωλοβαράω )
και παραθέτω την καινούργια λίστα (πάντα τα υπογραμμισμένα είναι οι νέες προσθήκες)
λοιπόν, η λίστα με τα updates που έχουν ζητηθεί και τα θεωρώ οτι είναι καλές ιδέες μέχρι τώρα είναι τα εξής:
1. twitter clients extra icons (by nikolas410)
2. να αλλάξει το background με τον ουρανό στα sms και να μπεί κάτι πιο βοτσαλέ/ανάλαφρο/καλοκαιρινό για να είναι ασορτί (by mikexs & basketikos)
3. καλύτερα ταιριασμένες φούσκες μηνυμάτων (πάλι στα μηνύματα) που να ταιριάζουν με την καινούργια φωτό (δική μου παρατήρηση)
4. κάποια καινούργια γραμματοσειρά (ίσως λίγο πιο παιχνιδιάρικη) (by darkrider)
5. εμφανιζόμενη εικόνα στη lockscreen κατα την φόρτιση μπαταρίας (η μπαταρία η ίδια δλδ) (by basketikos)
6. lock (χτύπημα πετρών) /unlock (ήρεμο κύμα θάλασσας) sounds (by basketikos)
7. extra icons (installous, navigon, live messenger, πυξίδα, athens book, converter, WhatsApp, Flashlight (by everyone)
8. ήχος αλλαγής έντασης του ήχου (by basketikos)
9. αλλαγή των default εικονιδίων για WiFi, 3G κλπ στην status bar (by basketikos)
Δημοσίευση 13/07/2010 - 07:47
προσπαθω να αγοράσω το θεμα σου αλλα μου βγαζει το σφαλμα "server down"
ξερουμε πότε θα λυθεί το προβλημα για το αγορασω επειδη μου αρεσει πολυ!!!!!!!!!
Δημοσίευση 13/07/2010 - 09:35
καλημερα!!! οχι προς θεου καταλαβαινω οτι εχεις διαβασμα αλιμονο,οσο για τα icons που σου δινω ειναι απο το appstore(betscores,sport24,sport.gr,κερκιδα,ονειροκριτης,πρωτο θεμα,παμε σινεμα,callerID,eortologio,GRTVGuide,vinophone,TVZapping,thermides,yellow pages,wunder radio,Bouzoukia,uefa.com)ενταξει μην τρελαθεις κι'όλας οτι προλαβεις απο icons...!!!αν θες, γράψε μου τα full name των εφαρμογών (όπως είναι απ'το app store) ή βρές το original icon τους απο εδώ και κάν'το post εδω πέρα ...
χα0χ0α0χ!! με έπρειξε λέει!! το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? άνθρωπε μου εγώ πεθαίνω για να με βοηθάνε (με γνώμες)!!!!
απλώς δεν μπορώ να τα υλοποιήσω ... (οτι κάνω είναι Παρασκευοσαββατοκύριακο λόγω τρελών διαβασμάτων και πολύωρων μαθημάτων σχεδίου ...
ελπίζω να με καταλαβαίνεις και να μην νομίζεις οτι κωλοβαράω )
και παραθέτω την καινούργια λίστα (πάντα τα υπογραμμισμένα είναι οι νέες προσθήκες)
λοιπόν, η λίστα με τα updates που έχουν ζητηθεί και τα θεωρώ οτι είναι καλές ιδέες μέχρι τώρα είναι τα εξής:
2. να αλλάξει το background με τον ουρανό στα sms και να μπεί κάτι πιο βοτσαλέ/ανάλαφρο/καλοκαιρινό για να είναι ασορτί (by mikexs & basketikos)
3. καλύτερα ταιριασμένες φούσκες μηνυμάτων (πάλι στα μηνύματα) που να ταιριάζουν με την καινούργια φωτό (δική μου παρατήρηση)
5. εμφανιζόμενη εικόνα στη lockscreen κατα την φόρτιση μπαταρίας (η μπαταρία η ίδια δλδ) (by basketikos)
7. extra icons (installous, navigon, live messenger, πυξίδα, athens book, converter, WhatsApp, Flashlight (by everyone)
9. αλλαγή των default εικονιδίων για WiFi, 3G κλπ στην status bar (by basketikos)
Δημοσίευση 13/07/2010 - 09:50
Δημοσίευση 13/07/2010 - 13:42
καλημέρα φίλε einsteinick,
προσπαθω να αγοράσω το θεμα σου αλλα μου βγαζει το σφαλμα "server down"
ξερουμε πότε θα λυθεί το προβλημα για το αγορασω επειδη μου αρεσει πολυ!!!!!!!!!
να'σαι καλά για τα καλά σου λόγια, δυστυχώς όμως δεν ξέρω τι τρέχει φίλε μου ... πολύ πιθανό το πρόβλημα να είναι με το λογαριασμό paypal σου ή το cydia, τη δεδομένη στιγμή ... αν έχεις την καλοσύνη και το επιθυμείς, δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή ... παρ'όλα αυτά, αν δεν τα καταφέρεις έπειτα απο 2-3 απόπειρες (σε διαφορετικές χρονικές στιγμές) στείλε μου ένα pm να σου στείλω την έκδοση 1.0 του θέματος που στέλνω δωρεάν σε όσους το επιθυμούν ή δεν έχουν κάποιο τρόπο/δεν θέλουν να το αγοράσουν ...
ευχαριστώ πολύ,
Νίκος
Δημοσίευση 13/07/2010 - 13:45
Δημοσίευση 13/07/2010 - 13:51
7. extra icons (installous, navigon, windows live messenger, πυξίδα, athens book, converter, WhatsApp, Flashlight, betscores,sport24,sport.gr,κερκιδα,ονειροκριτης,πρωτο θεμα,παμε σινεμα,callerID,eortologio,GRTVGuide,vinophone,TVZapping,thermides,yellow pages,wunder radio,Bouzoukia,uefa.com (by everyone)
10. calculator skin (αυτό το είχα ήδη υπ'όψην μου και έχει ξεκινήσει ήδη άρα by basketikos and me)
basketikos φίλε μου, για οποιασδήποτε προσθήκη, μπορείς να παίρνεις τη λίστα απ'το post μου, να αφαιρείς την τελευταία υπογράμμιση, και να προσθέτεις καινούργια στις αναβαθμίσεις που έρχονται ....
όπως και να'χει είσαι Θεός
Δημοσίευση 13/07/2010 - 13:52
Δημοσίευση 13/07/2010 - 14:12
Δημοσίευση 13/07/2010 - 14:16
οτι νέο, θα το λάβω απ'το iPhonι ... (για αυτό σου λέω αν μπορείς να επαιξεργάζεσαι εσύ τι λίστα για να μην πευδεύομαι στο iPhone ... γιατί απ'το λάπιτόπι δεν είναι τπτ, αλλά απ'το iPhone να κάθεσαι να μαζεύεις πληροφορίες απ'το κάθε πόστ είναι ένα λούκι ...
και πάλι ευχαριστώ και
stay tuned
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες