Ο χρήστης 'disorder', στις 26 Aug 2010 - 22:24, έγραψε:
πηγα σημερα και ρωτησα στην cosmote στο καταστημα που εχουν στην Αντιγονιδων και μετα στη Ναυαρινου, στη Θεσσαλονικη αν θα υπαρχει σε διαθεσιμοτητα αυριο το 4ρι. Οι υπαλληλοι δηλωσαν αγνοια και μου ειπαν πως ουτε καν το εχουν στις αποθηκες. Ρωτησα αν υπαρχουν και προκρατησεις και μου απαντησαν οχι, τιποτα. μαλλον με παραμυθιασαν.
Οπως έλεγα σε post το απόγευμα :
>Ισως να έχει αύριο κάποιες συσκευές ο Γερμανός στην Κλεάνθους & Ανατολικής Θράκης 1, Τηλ 2310945335 . Αν ενδιαφέρεται
>κανείς ας δοκιμάσει λίγο μετά τις 11:00.
Ο Pontiaras επίσης ανέφερε :
---------------------
Παιδια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....
Γερμανος Κορδελιου τα δωσανε
Γερμναος Ευοσμου τα δωσανε
Γερμανος Καλοχωρι τα δωσανε
Γερμανος Περαια ενα 16αρι
Γερμανος Στην Αγιου Δημητριου Τα δωσανε
Γερμανος Πυλαια Εχουνε
Γερμανος Νεαπολης Εχουνε
Γερμανος Πολιχνη Τον υπνο του δικαιου
Γερμανος Κιλκις Εχουνε
Γερμανος Ανω Τουμπας εχουνε και τα δινουνε απο απογευμα
Γερμανος Σερρες Εχουνε
Εκτως απο τα καταστηματα σε Κιλκις και Σερρες που απλα πηρα τηλ στα αλλα ΠΗΓΑ Ο ΙΔΙΟΣ.... Καλο κυνηγι σε ολους μας (Ασχετο αλλα τα καταστηματα Κοσμοτε και κεντρικα ΟΤΕ ΣΑλονικης τα εχουνε ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ)
-------------
.. και συμπλήρωσα το απόγευμα .. :
-------------
.. και Γερμανοί (πάλι Θεσσαλονίκης) που επίσης δεν έχουν συσκευές μη προκρατημένες :
Mediterranean Cosmos
Βασ. Ολγας 101
Τσιμισκή 79
--------------
Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις τα τηλέφωνα όλων των υπολοίπων καταστημάτων Γερμανός στη Θεσσαλονίκη και αύριο πρωί να αρχίσεις τα τηλέφωνα. Ιδού ένα link (για όλη την Ελλάδα - δεν ξέρω κατά πόσο τα νούμερα είναι όλα σωστά) :
http://www.bankexper...τήματα-γερμανόςΠιστεύω πως όλο και κάποια συσκευή θα βρεις. Καλή επιτυχία (σε όλους μας
)
Τελευταία επεξεργασία από: marcus0, 27/08/2010 - 00:40