iPhone 4 στην Ελλάδα. Πότε; Πόσο;
Δημοσίευση 23/08/2010 - 12:12
Ad
Δημοσίευση 23/08/2010 - 12:13
Το θέμα είναι η επόμενη φουρνιά πότε θα είναι?Η απάντηση σε αυτό είναι ακριβώς πάνω από το post σου..Πάντα τα πρώτα κομμάτια φεύγουν( σε ξαδέρφια - αδέρφια -θείους των υπάλληλων ) χωρίς να ενημερωθεί κάνεις και η επόμενη φουρνιά είναι που θα δοθεί στον υπόλοιπο κόσμο
Δημοσίευση 23/08/2010 - 12:15
Δημοσίευση 23/08/2010 - 12:28
Δημοσίευση 23/08/2010 - 12:30
ράδιο άρβυλα φίλε μου πες του.Σήμερα που ρώτησα το κατάστημα της Vodafone κοντά στην δουλειά μου μου είπανε ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση, παρόλο που τους είχανε πει για τέλη Αυγούστου κ ότι πάει για τέλη Σεπτέμβρη. Πάντως αν πάει κάποιος να κάνει αγορά από το store της apple (π.χ Αγγλία) λέει ότι θα παραλάβει σε 3 βδομάδες. Αυτό ίσως λέει πολλά...Το μόνο σίγουρο είναι ότι φίλος μου που δουλεύει στην cosmote με ενημέρωσε την προηγούμενη Δευτέρα ότι παραλάβανε δελτίο παραγγελιών το οποίο είχε τιμή χονδρικής κοντά στα 800 €...Αν κάνουν τέτοιο έγκλημα στο Ελλαδιστάν τότε είμαστε για ντομάτες.
Δημοσίευση 23/08/2010 - 12:32
και φυσικά κακά τα ψέματα ένα iPhone το αξιοποιείς πλήρως μόνο με σύνδεση που έχει κάποιο data plan.Λοιπόν θα σας πω εγώ τουλάχιστον πως πήρα το 3GS πέρσι με το που βγήκε(την 2η μέρα) χωρίς να περιμένω..Πήγα εδώ Θεσσαλονίκη στα κεντρικά της Cosmote κατά της 9.15 το πρωί και εκτός από τις κρατήσεις είχαν 30-40 κομμάτια για πούλημα(τα όποια κυρίως έδιναν σε συνδέσεις)..Μέτα από μία ώρα ούτε αυτά υπήρχαν,νομίζω έτσι θα είναι και φέτος θα έχουν λίγα κομμάτια για πούλημα τα οποία πρώτο στόχο θα έχουν να τα δώσουν σε συνδέσεις..
Δημοσίευση 23/08/2010 - 12:49
Και μια άσχετη υπαλληλίσκος στον Γερμανό μου είπε όλο χαμόγελο ότι δεν ξέρει μεν πότε ακριβώς θα έρθει αλλά έχει ακούσει ότι το 32 θα κάνει κοντά στα 900!!!ράδιο άρβυλα φίλε μου πες του.
Ό,τι να ναι πραγματικά. Ας μην ακούμε τις φήμες, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από άτομα άσχετα και ημιμαθή. By the way ακόμα σε Γερμανό δεν ξέρουν τι είναι η Microsim. Σήμερα που πήγα να πληρώσω λογαριασμό και τους ξαναρώτησα αν είναι διαθέσιμες μου είπαν ότι θα βγουν μαζί με το τηλέφωνο αφού μου έκαναν την χάρη να παραδεχθούν όλο έκπληξη ότι τελικά είχα δίκιο όταν από τον Ιούλιο τους έλεγα για Microsim και μου έλεγαν ότι μπερδεύομαι και εννοώ MicroSD. Οι άνθρωποι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ άσχετοι γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και μην ακούτε ό,τι αναμασάνε παπαγαλάκια αριστερά και δεξιά.
Δημοσίευση 23/08/2010 - 13:15
http://www.cosmote.g...=Apple iPhone 4
Δημοσίευση 23/08/2010 - 13:17
Κάθε χρόνο τα ίδια συμβαίνουν ρε παίδες! Πότε θα έρθει το iPhone το γνωρίζουν αυτοί που ασχολούνται με το θέμα απο το πρώτης γεννιάς μέχρι και σήμερα. Και σας είπα: Το iPhone 4 θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Αυγούστου! Είναι δυνατόν υπάλληλος να λέει ότι αποσύρθηκαν λόγω προβλήματος της κεραίας?? Να τα ακούει αυτά κάποιος που το πήρε νωρίτερα απο το εξωτερικό και να τρελένεται! Είπε κανείς επίσημα ότι θα γίνει κάποια αλλαγή στο Hardware για να διορθωθεί το πρόβλημα με το σήμα?? Απλά σταματήστε να τους καλείτε κάθε μέρα και να μας σπάνε τα νεύρα με την ασχετοσύνη τους και απλά περιμέντε μέχρι την Παρασκευή.Δείτε εδω
Δημοσίευση 23/08/2010 - 13:47
Οπως επισημάνθηκε και σε άλλο Ελληνικό forum, που πήγε η σελίδα προκρατήσεων της Cosmote ?
http://www.cosmote.g...=Apple iPhone 4
Ποτε δεν εφυγε.. εκει ειναι. Απλα αργει να φορτωση η σελιδα...
Δημοσίευση 23/08/2010 - 13:47
OMG και 3 LOLBy the way ακόμα σε Γερμανό δεν ξέρουν τι είναι η Microsim. Σήμερα που πήγα να πληρώσω λογαριασμό και τους ξαναρώτησα αν είναι διαθέσιμες μου είπαν ότι θα βγουν μαζί με το τηλέφωνο αφού μου έκαναν την χάρη να παραδεχθούν όλο έκπληξη ότι τελικά είχα δίκιο όταν από τον Ιούλιο τους έλεγα για Microsim και μου έλεγαν ότι μπερδεύομαι και εννοώ MicroSD.
Δημοσίευση 23/08/2010 - 13:52
OMG και 3 LOL
+1
Δημοσίευση 23/08/2010 - 14:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες