Σε επικοινωνια μου σημερα με το τμημα προσφορων της vodafone μου ειπαν οτι η επισημη ημερομηνια ειναι 1 Σεπτεμβριου. Στα καταστηματα ακομα δεν ξερουν τιποτα... Στο τηλεφωνο επιμενουν οτι αν εχουμε κανει εκδηλωση ενδιαφεροντως θα μας ερθει SMS και θα μας περιμενει συσκευη σε καταστημα... Να πω την αληθεια εμπιστευομαι πιο πολυ καποια παιδια στα φορουμ παρα αυτους...
Επιβεβαιώνω την μαρτυρία του φίλτατου με τη δική μου. Πριν απο μισή ώρα πήγα αυτοπροσώπως σε κεντρικό κατάστημα της Vodafone στην Κηφησίας και η κοπέλα εκεί μου είπε ότι το iPhone 4 θα διατίθεται επίσημα από 1 Σεπτέμβρη. Την ρώτησα αν γινόταν να υπογράψω το συμβόλαιο για την ανανέωση και να μου κρατήσει συσκευή, αλλά μου είπε πως από την επόμενη εβδομάδα θα γίνεται, αφού θα έχουν και τη σχετική φόρμα. Υποψιάζομαι 2 ενδεχόμενα 1) είτε ότι οι "πλάγιες" προκρατήσεις ήταν αρκετούτσικες 2) είτε ότι περιμένουν και καμιά ακόμη παρτίδα, γιατί μου είπε να μην αγχώνομαι. Επιπλέον πιστεύω πως το γεγονός των εγκαινίων του Reseller της Apple στο κολωνάκι παίζει κάποιον επιβραδυντικό ρόλο, αλλιώς και την παρασκευή θα μπορούσαν να τα διαθέσουν.