Το λινκ που μου δίνεις φίλε, επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου! ''New iPhone 3GS With Has New Bootrom, Blocks (untethered) Jailbreak'' μπλοκάρει το untethered Jailbreak.
Οπότε επανερχόμαστε στην ερώτηση του παιδιού...ΟΧΙ δεν έχει βγει ακόμα untethered Jailbreak σε 3GS με New bootrom!!
Δεν ξέρω αν με έχει 'χτυπήσει' ο ήλιος η όχι! πάντως έχω την εντυπώσει ότι μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε! Τώρα για το αν εκτίθεμαι! δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα, αυτό που σίγουρα με απασχολεί, είναι να προστατέψουμε τα καινούργια μέλη από διάφορα πειράματα!!
Όσο για το σβήσιμο αυτού του ποστ, δεν υπάρχει λόγος να το σβήσω, μιας που εκφράζουμε κόσμια της απόψεις μας. (ωστόσο για το προηγούμενο, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε!)
Φιλικά
Δεν επιβεβαιώνει τίποτε. Το εν λόγω link έγινε Posted on Wednesday October 14th, 2009 ΟΚ?
Και τι λέει? Λέει ότι τα "καινούργια" iPhone's (με SN 40 & πάνω) "και συνεπώς δεν υφίσταται ακόμη untethered jailbreak."
"Ακόμη" λέει τότε τον Οκτώβριο. Ήρθε το Spirit και το έκανε. Τι έκανε δλδ? Τα νέα 3GS (με νέα bootrom) διατηρούν το j/b ακόμη και αν γίνει power off ή restart.
Ας έρθουμε στο σήμερα τώρα.
Υπάρχει το sn0wbreeze V1.7 που κάνει j/b σε iPhone 3G[S] - old bootrom | New bootrom running 3.1.2 και iPod Touch 2G - MB/MC running 3.1.2, και iPod Touch 3G - running 3.1.2
ΟΚ?
Αν το μόνιμο j/b σε iPhone/iPod με νέα bootrom δεν είναι untethered jailbreak, τότε τι είναι?
Συμφωνώ ότι δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία για κάποιον άπειρο, και έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές εδώ μέσα να περιμένουν το εργαλείο τύπου blackra1n ή spirit καθώς είναι πιο εύκολο με λιγότερο ρίσκο.
Αυτό δεν αναιρεί όμως την ύπαρξη του sn0wbreeze, που στο φινάλε είναι δικαίωμα του καθενός να γνωρίζει την ύπαρξή του (και το ρίσκο του)
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 09/07/2010 - 15:31