Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   Themistoklis

Themistoklis

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/07/2009 - 09:31

καλημερα,

εχει βρει κανεις πως επιλεγουμε το 3d view στο gps ??? ??

μηπως ειμαι γκαβοςςςς ??? ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   jordan

jordan

iPH User

• 113 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/07/2009 - 08:58

Καλημέρα σε όλους,θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω την γνώμη μου για το navigon.Μετά απο παρατεταμένη χρήση και στα 3 apps που παίζουν μέχρι ώρας,θεωρώ οτι το navigon είναι το πιο σοβαρό , αν εξαιρέσεις βέβαια την έλλειψη ελληνικού περιβάλλοντος και φωνητικής καθογήγησης.Στην πράξη είναι το πιο ακριβές πανω στον χάρτη και με την πιο γρήγορη ανταπόκριση στις αλλαγές δρομολογίων.Αφού αποφάσισα πως αυτό μου κάνει πιο πολύ απ΄ολα (μέχρι να δω και το TOM) είπα να το μεταφράσω για να το χαίρομαι καλύτερα.Για όσους απο εσάς μπορεί να φανει αυτό χρήσιμο οσο και σε μένα , σας παραθέτω το αρχείο GUI.strings το οποίο βρίσκεται στην θεση NAVIGON.app/en.lproj . Η εξερεύνηση γίνεται με τους γνωστούς τρόπους (iphonebrowser,winscp) και για την αντικατάσταση καλό θα ήταν να μετονομάσουμε πρώτα το υπάρχον αρχείο σε GUI.stringsold πχ για ν αποφύγουμε συνήθεις παρενέργειες.Τώρα για τη φωνητική καθοδήγηση το παλεύω στην ομίχλη...

p.s.
(μετονομάστε το .txt σε .strings)

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  GUI.txt   20,14KB   71 λήψεις

#153   antonis4

antonis4

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 17/07/2009 - 16:24

Πολυ καλη δουλεια!!!!!! μπραβο jordan μολλις το εκανα αψογα.....αντε με το καλο και οι φωνητικες οδηγιες...........

#154   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 17/07/2009 - 16:30

gtz μια χαρα δουλευει

αλλα παλι κραταω το sygic :S

#155   ak2768

ak2768

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 08:40

Πολύ καλή δουλειά, μπράβο

#156   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 18/07/2009 - 08:58

Καλημέρα σε όλους,θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω την γνώμη μου για το navigon.Μετά απο παρατεταμένη χρήση και στα 3 apps που παίζουν μέχρι ώρας,θεωρώ οτι το navigon είναι το πιο σοβαρό , αν εξαιρέσεις βέβαια την έλλειψη ελληνικού περιβάλλοντος και φωνητικής καθογήγησης.Στην πράξη είναι το πιο ακριβές πανω στον χάρτη και με την πιο γρήγορη ανταπόκριση στις αλλαγές δρομολογίων.Αφού αποφάσισα πως αυτό μου κάνει πιο πολύ απ΄ολα (μέχρι να δω και το TOM) είπα να το μεταφράσω για να το χαίρομαι καλύτερα.Για όσους απο εσάς μπορεί να φανει αυτό χρήσιμο οσο και σε μένα , σας παραθέτω το αρχείο GUI.strings το οποίο βρίσκεται στην θεση NAVIGON.app/en.lproj . Η εξερεύνηση γίνεται με τους γνωστούς τρόπους (iphonebrowser,winscp) και για την αντικατάσταση καλό θα ήταν να μετονομάσουμε πρώτα το υπάρχον αρχείο σε GUI.stringsold πχ για ν αποφύγουμε συνήθεις παρενέργειες.Τώρα για τη φωνητική καθοδήγηση το παλεύω στην ομίχλη...

p.s.
(μετονομάστε το .txt σε .strings)

σε ευχαριστω
θα το δοκιμασω

#157   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 18:29

Σκεφτηκα ενα τροπο για να εχουμε και ελληνικη πλοηγηση απο το Navigon ομως χρειαζομαι λιγη βοηθεια.Εχω παρει το αρχειο των φωνητικων εντολων του Navigon απο το Navigon για pocket pcs.Το αρχειο αυτο εχει την ιδια μορφη με το αρχειο που υπαρχει και για το iPhone.Το θεμα ειναι πως οταν το φορτωνω δεν περνω καθολου φωνητικες οδηγιες.Προφανως το σεναριο με μια αντιγραφη επικολληση να ειμαστε κομπλε προς το παρον δεν παιζει.Αυτο που προσπαθω τωρα ειναι να βρω πως θα ανοιξω στο pc μου το αρχειο αυτο που ειναι τυπου *.nfs(αρχειο φωνητικων εντολων) για να μπορεσω να δω τι αρχεια περιεχει και ετσι να παιξω με αυτα.Ξερει κανενας να μου πει; :rolleyes:

#158   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 18/07/2009 - 18:49

Σίγουρα είναι nfs τα αρχεία; Τέτοια αρχεία συνήθως είναι αρχεία του συστήματος και όχι με περιεχόμενο φωνής...

#159   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 18/07/2009 - 21:12

Μην το μπερδεύεις με το ntfs!!! 8)

#160   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 21:26

Παιδια, εχει καποιο απο τα δυο Cyprus Maps???

#161   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2009 - 00:58

Δεν το μπερδεύω με το ntfs. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Το ntfs είναι σύστημα αρχείων ενώ εγώ είπα για τα nfs οτι είναι αρχεία συστήματος ;) Είναι ίσως λίγο μπέρδεμα με τις λέξεις γι' αυτό να σε μπέρδεψα.
Στην πράξη τα nfs συνήθως είναι αρχεία που δημιουργούνται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και κρατάνε κάποιες πληροφορίες οι οποίες μολις δεν χρειάζονται διαγράφεται και το αρχείο. Γενικώς είναι αρχεία πληροφοριών που χρησιμοποιεί το λειτουργικό :)

ΥΓ1: Το έχω διαβάσει καλά το μάθημα μου μην φοβάσαι :)
ΥΓ2: Αυτό έλειπε μετά από 3 χρόνια σε σχολή πληροφορικής και με καθημερινή ενασχόληση να κάνω τέτοια λάθη...

#162   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 19/07/2009 - 01:18

Μη το λες φιλος μου στη πληροφορικη αθηνων και δεν ξερει να ανοιξει το pc βασικα χρωσταει 12 μαθηματα δλδ 2 6μηνα ^^

#163   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2009 - 01:28

Ναι ξέρω και εγώ πολλά τέτοια περιστατικά αλλά προσωπικά πιστεύω οτι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε καν να είναι σε αυτές τις σχολές και δεν πρέπει ποτέ να πάρουν πτυχίο και να βγουν έξω να δουλέψουν σαν πληροφορικοί. Ίσως είμαι κακός αλλά αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα.

Τέλος πάντων ας μην βγούμε εκτός θέματος τώρα αυτό είναι ένα άλλα μεγάλο κεφάλαιο που δεν πρέπει να συζητηθεί σε αυτό το topic.

#164   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2009 - 03:36

Παντος οποτε ειχα προβλημα με τα extentions απο τα αρχεια απλα ανοιγα google κ εγραφα την καταληξη κ διπλα την λεξη extention... Παντα επαιρνα απαντηση αλλα το δοκιμασα με τα nfs κ δεν εβγαλε τιποτα... Αν θελετε ψαχτε το ετσι με πιο πολυ υπομονη απο την δικη μου ( μολις 3 λεπτα)... Παντος βρε παιδια εμενα το maps.app και το xgps βρισκουν στιγμα, το sygic κ το navigon τιποτα ακομα κ αν τα πηρα βολτα 1,5χλμ... Μηπως εχει χαλασει ο δεκτης κ τα αλλα 2 πιανουν μεσω wifi; (το xgps το δοκιμασα σε online mode μονο)... Δεν ξερω τι αλλο να κανω... Εχω computer στο αυτοκινητο κ μια κεραια usb κ τρεχω το destinator απο pda!!! Ποτε δεν μου ειπε οχι πουθενα!!! Το τηλεφωνο αρνηται...

#165   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2009 - 05:50

Ναι παιδια ειναι σιγουρα σε μορφη nfs οι φωνητικες εντολες.το θεμα ειναι το πως θα τις κανουμε αποκωδικοποιηση.Anyway θα το ψαξω σημερα και οταν εχω νεα θα ποσταρω παλι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες