Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Please log in to reply
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   giannakis88

giannakis88

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/07/2009 - 02:31

θα έχει κυπριακούς χάρτες??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 02:36

για δες στο official site ιδέα δεν έχω ...νομίζω πως όχι .............

#228   c200amgpacket

c200amgpacket

Advanced Member

• 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/07/2009 - 04:52

Δεσ το post μου 228

#229   mario

mario

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 10:42

Έχεις ήδη εγκατεστημένο κάποιο παλιότερο Navigon; Αν ναι, θα πρέπει να το ξετικάρεις από itunes/iphone/applications, να κάνεις sync ώστε να το αφαιρέσει από το iphone και μετά να το αφαιρέσεις από το itunes/applications. Μετά το ξαναεγκαθιστάς και θα πρέπει να είναι όλα καλά.

Τελευταία επεξεργασία από: mario, 31/07/2009 - 10:43.

#230   mario

mario

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 10:48

θα έχει κυπριακούς χάρτες??

Τι να λέμε τώρα... έχει την αλβανία και τα σκόπια που δεν ξέρουν τι σημαίνει Ευρώπη και δεν έχει την Κύπρο που είναι και στην ΕΕ.

#231   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 10:53

τι ψάχνεις τώρα ... όλα είναι προς το συμφέρον της αγοράς

#232   jordan

jordan

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 13:15

Μπράβο στο φίλο mario πολύ καλή ενέργεια !!! Σ ευχαριστώ πολύ

#233   osfp777

osfp777

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 17:25

ρε παιδια ποση ωρα κραταει αυτη η εγκατασταση;

#234   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 17:27

ρε παιδια ποση ωρα κραταει αυτη η εγκατασταση;

βάλε αυτήν που έχει μόνο τους Ελληνικούς χάρτες ....με όλους τους άλλους έκανε κάτι χρόνια ... άστο

#235   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1,427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/07/2009 - 17:27

Αν εχεις την εκδοση με ολους τους χαρτες τοτε θα σου παρει πολυ ωρα, το μισαωρο το εχεις σιγουρα, αν εχεις την εκδοση με την ελλαδα μονο τοτε δε πρεπει να σου παρει πανω απο 5 λεπτα

Just like underwear, passwords should be changed often...

#236   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 17:29

Αν εχεις την εκδοση με ολους τους χαρτες τοτε θα σου παρει πολυ ωρα, το μισαωρο το εχεις σιγουρα, αν εχεις την εκδοση με την ελλαδα μονο τοτε δε πρεπει να σου παρει πανω απο 5 λεπτα

thats right

#237   osfp777

osfp777

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 17:49

εβαζα την μεγαλη,τωρα που εβαλα μονο ελλαδα οκ!thanks παιδια!

παιζει τελεια!

#238   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 01/08/2009 - 08:06

το έβαλα αλλά δεν ξέρω δεν λέει την θέση που είμαι.. πρέπει να βάλω που πρέπει να πάω και μετά να βρει που είμαι ώστε να δείξει τον δρόμο?

#239   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 10:24

Καλημέρα σας.. Λοιπόν εγώ είχα την 1,0,0 έκδοση για το navigon και όλα πήγαιναν μια χαρά.. Ωραίο περιβάλλον πολλά Pois στην περιοχή που βρίσκομαι (ΚΩΣ) γενικά είμαι κάπως ευχαριστημένος με το προϊόν. Αν και βέβαια του λοίπουν κάποια χαρακτηριστικά.. Λόγω βιασύνης; Να σπάσουν το μονοπόλιο της Sygic? Ποιος ξέρει? Τελος πάντων όλα καλα μέχρι που χθες δεν έκανε με τπτ lock σε κάποιον δορυφόρο.. Δοκίμασα τα Π Α Ν Τ Α.. Ξαναέβαλα το xgps για να δω μηπως έχω προβλημα με τον δέκτη μου.. Δούλεψε κανονικά μέχρι και με το maps.ipa είχα στίγμα.. Αφου είδα ΄τι δεν γινόταν κάτι έβγαλα την εφαρμογή και έβαλα την 1,1,0 απο τον φίλο με την ηρωική και γνωστή αττάκα "για την Ελλάδα ρε γα...το..".. Οντως πρόσθεσαν κάποια πράγματα.. Το θέμα είναι άλλο.. Είναι ποτέ δυνατόν να μην έχει μέσα χάρτη για την ΣΑντορίνη ??? ?? Έλεος.. Χωρίς να θέλω να θίξω μέρη και κατστάσεις μέχρι και για κάτι κατσάβραχα έχει και δεν έχει χάρτη της Σαντορίνης ? Help !! Πάω για διακοπες σε κανά 10ήμερο και δεν έχω gps!! :( Ντροπή..!! Είπα να βάλω το sygic μήπως και εκεί έχει τον χάρτη της Σαντορίνης... Εβαλα την full έκδοση sygic europe είναι περίπου 1,80γβ. Ρε παιδιά είναι δυνατόν να έχει ελληνικό μενού και να μην έχει ελληνικούς χάρτες.. ??? Κάνω πιο γρήγορα Lock σε δορυφόρο.. Αλλά δεν δείχνει χάρτη εκέι που βρίσκομαι.. Και γενικά στην Ελλάδα.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.. Πάω να είσαγω μια διεύθυνση σε περιοχή της Αθήνας και εκέι που λέει επιλέξτε χώρα δεν εχει την Ελλάδα! Έχω αγανακτήσει! ΠΑιδια αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν πόλυ ευγνόμων! Ευχαριστώ!
Y.Γ:Συγνώμη για το πολύ μεγάλο post.

#240   mario

mario

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2009 - 10:43

Συμφωνώ μαζί σου στο ότι είναι !@#%^@%^$ που δεν έχουν την Σαντορίνη (και όποιο άλλο νησί μας που πιθανότατα λείπει). Όμως επειδή είχα πάει πριν από μερικά χρόνια εκεί, πίστεψέ με, δεν θα σου χρειαστεί το GPS, παρά μόνο για τα βενζινάδικα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρίσκεις μπροστά στα πόδια σου!
Για το Sygic θα σε συμβούλευα να εγκαταστήσεις τις ελληνικές εκδόσεις που βγάλανε κάποια παλικάρια (σαν και μένα :lol: )

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες