NAVIGON - Mobile Navigator
Δημοσίευση 10/09/2009 - 21:05
Να σου πω την αλήθεια, διαβάζοντας πως την είχες ήδη εγκαταστήσει υπέθεσα πως είσαι τίποτα στην Αγγλία ή Αμερική που έχουν πάρει την 1.2 από χθές.
Πάντως αν και λίγες οι διαφορές είναι πολύ σημαντικές, ειδικά τα ευανάγνωστα road labels καθώς και το τελικό σίγμα, που με εκνεύριζε όσο δεν μπορείς να φανταστείς και που αν δεν το ανάφερες δεν θα ήξερα πως διορθώθηκε. Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι μια και ακόμα δεν υπάρχει η Ευρωπαϊκή έκδοση για να την εγκαταστήσω. Το TTS πως τα πάει με τα Ελληνικα; Διαβάζει κανονικά τις ονομασίες των οδών, ή μάλλον τις προφέρει σωστά ώστε να τις καταλαβαίνεις ή ακούγεται υπερβολικά σαν robot;
Ad
Δημοσίευση 10/09/2009 - 21:05
iTunes Link
Δημοσίευση 11/09/2009 - 00:50
Είναι και μεγάλη πανάθεμά την 1.8GB.
Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:28
Τελευταία επεξεργασία από: DJACID, 11/09/2009 - 12:29
Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:12
Φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες. Εχει και ελληνικο μενου και ελληνικες φωνητικες οδηγιες. Για δες απο τα settings αν μπορεις να τα αλλαξεις. Αν παλι το iPhone σου το δουλευεις με ελληνικο μενου τοτε αυτοματα το Navigon τρεχει στα ελληνικα. Αν χρησιμοποιεις αγγλικο μενου τοτε για αυτο και το Navigon, σου τρεχει στα ΑγγλικαTo katebasa to 1.2 αλλα δεν εχει Ελληνικα μενου, φωνητικες οδηγιες .... ειναι οντως ετσι ?
Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:26
Δεν γινεται αλλιως ?
Στο προηγουμενο δουλευε κανονικα, Ελληνικα με Αγγλικα μενου στο iphone ....
Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:42
Φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες. Εχει και ελληνικο μενου και ελληνικες φωνητικες οδηγιες. Για δες απο τα settings αν μπορεις να τα αλλαξεις. Αν παλι το iPhone σου το δουλευεις με ελληνικο μενου τοτε αυτοματα το Navigon τρεχει στα ελληνικα. Αν χρησιμοποιεις αγγλικο μενου τοτε για αυτο και το Navigon, σου τρεχει στα Αγγλικα
Εδώ είσαι λιγάκι φάουλ DJACID. Προσωπικά, δεν θέλω να έχω ελληνικό μενού στο iphone μου. Το ίδιο πράγμα ισχύει και στα mac os που χρησιμοποιώ από το 1992. Παρόλο ότι είμαι λάτρης της ελληνικής γλώσσας, δεν θέλω το μενού μου να είναι στα ελληνικά. Θα μπορούσες κάλλιστα να διαμορφώσεις το αρχείο ώστε να έχει μόνο αυτό ελληνικό μενού και ελληνική φωνή.
Αν βρω χρόνο, ίσως το κάνω. Διαφορετικά θα εναποθέσω τις ελπίδες μου σε κάποιον που μπορεί να το κάνει....
Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:53
Φιλε μου μπορει να γινει αυτο που λες και μπορω να το κανω κ εγω αλλα κ εσεις επιτοπου μεσω SSH. Για να μην ανεβαζω ξανα ολοκληρο ipa αρχειο το μονο που πρεπει να κανετε ειναι το εξης :Εδώ είσαι λιγάκι φάουλ DJACID. Προσωπικά, δεν θέλω να έχω ελληνικό μενού στο iphone μου. Το ίδιο πράγμα ισχύει και στα mac os που χρησιμοποιώ από το 1992. Παρόλο ότι είμαι λάτρης της ελληνικής γλώσσας, δεν θέλω το μενού μου να είναι στα ελληνικά. Θα μπορούσες κάλλιστα να διαμορφώσεις το αρχείο ώστε να έχει μόνο αυτό ελληνικό μενού και ελληνική φωνή.
Αν βρω χρόνο, ίσως το κάνω. Διαφορετικά θα εναποθέσω τις ελπίδες μου σε κάποιον που μπορεί να το κάνει....
Μπειτε μεσω SSH και βρειτε το φακελο του Navigon. Η διαδρομη ειναι private/var/mobile/Applications.
Αφου βρειτε το φακελο του Navigon θα δειτε μεσα ενα φακελο με το ονομα "en.lproj". Αυτον τον φακελο τον κανετε διαγραφη και τον φακελο με ονομα
"el_GR.lproj" τον κανετε μετονομοσια σε "en.lproj". Κανετε respring το κινητο σας και αυτο ειναι ολο.Εχεις ελληνικο μενου στο Navigon και οτι γλωσσα θες στο iPhone.
Οσο για το φαουλ, φιλε μου δεν ειμαι καθολου φαουλ. Δεν πειραξα το τροπο με τον οποιο η εφαρμογη επιλεγει τη γλωσσα που θα εχει ως μενου. Ετσι ειναι στο προγραμμα και ετσι την αφησα. Αν καποιος ηθελε να εχει αγγλικο μενου στο Navigon για τον αβ λογο, αν σκαλιζα αυτα τα αρχεια δεν θα μπορουσε να εχει.Ειναι απλο λοιπον.
Τελευταία επεξεργασία από: DJACID, 11/09/2009 - 17:55
Δημοσίευση 11/09/2009 - 18:03
Εδώ είσαι λιγάκι φάουλ DJACID. Προσωπικά, δεν θέλω να έχω ελληνικό μενού στο iphone μου. Το ίδιο πράγμα ισχύει και στα mac os που χρησιμοποιώ από το 1992. Παρόλο ότι είμαι λάτρης της ελληνικής γλώσσας, δεν θέλω το μενού μου να είναι στα ελληνικά. Θα μπορούσες κάλλιστα να διαμορφώσεις το αρχείο ώστε να έχει μόνο αυτό ελληνικό μενού και ελληνική φωνή.
Αμαν ρε Mario κατευθειαν να τον βγαλεις φαουλ τον ανθρωπο! Ετσι δουλευει τον navigon και ειναι γνωστο νομιζω! Δεν αλλαξε τιποτα ο DJACID.
Δημοσίευση 11/09/2009 - 18:05
Δημοσίευση 11/09/2009 - 18:12
Δημοσίευση 11/09/2009 - 18:44
Δημοσίευση 11/09/2009 - 19:45
Δημοσίευση 11/09/2009 - 20:59
Δημοσίευση 11/09/2009 - 22:00
Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 11/09/2009 - 22:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες