Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2009 - 21:05

Δίκιο έχεις! Και εγώ μόλις τώρα πρόσεξα πως η έκδοση 1.2 της Αν.Ευρώπης έχει κυκλοφορήσει ενώ ακόμα αναμένεται η πλήρης της Ευρώπης. :)
Να σου πω την αλήθεια, διαβάζοντας πως την είχες ήδη εγκαταστήσει υπέθεσα πως είσαι τίποτα στην Αγγλία ή Αμερική που έχουν πάρει την 1.2 από χθές.

Πάντως αν και λίγες οι διαφορές είναι πολύ σημαντικές, ειδικά τα ευανάγνωστα road labels καθώς και το τελικό σίγμα, που με εκνεύριζε όσο δεν μπορείς να φανταστείς και που αν δεν το ανάφερες δεν θα ήξερα πως διορθώθηκε. Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι μια και ακόμα δεν υπάρχει η Ευρωπαϊκή έκδοση για να την εγκαταστήσω. Το TTS πως τα πάει με τα Ελληνικα; Διαβάζει κανονικά τις ονομασίες των οδών, ή μάλλον τις προφέρει σωστά ώστε να τις καταλαβαίνεις ή ακούγεται υπερβολικά σαν robot;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2009 - 21:05

Στο iTunes Store υπάρχει με τν ονομασία "MobileNavigator Eastern Europe" στην τιμή των 50 ευρώ.(έκδοση 1.2.0)

iTunes Link

#273   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 00:50

Επιτέλους με 48 περίπου ώρες καθυστέρηση κυκλοφόρησε στο appstore η updated Europe edition v1.2.
Είναι και μεγάλη πανάθεμά την 1.8GB. :P

#274   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:28

Και μερικες εικονιτσες!!!

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: DJACID, 11/09/2009 - 12:29

#275   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:12

To katebasa to 1.2 αλλα δεν εχει Ελληνικα μενου, φωνητικες οδηγιες .... ειναι οντως ετσι ?

Φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες. Εχει και ελληνικο μενου και ελληνικες φωνητικες οδηγιες. Για δες απο τα settings αν μπορεις να τα αλλαξεις. Αν παλι το iPhone σου το δουλευεις με ελληνικο μενου τοτε αυτοματα το Navigon τρεχει στα ελληνικα. Αν χρησιμοποιεις αγγλικο μενου τοτε για αυτο και το Navigon, σου τρεχει στα Αγγλικα ;)

#276   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:26

Θελει οντως αλλαγη του Iphone se Ελληνικα !!!
Δεν γινεται αλλιως ?
Στο προηγουμενο δουλευε κανονικα, Ελληνικα με Αγγλικα μενου στο iphone ....

#277   mario

mario

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:42

Φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες. Εχει και ελληνικο μενου και ελληνικες φωνητικες οδηγιες. Για δες απο τα settings αν μπορεις να τα αλλαξεις. Αν παλι το iPhone σου το δουλευεις με ελληνικο μενου τοτε αυτοματα το Navigon τρεχει στα ελληνικα. Αν χρησιμοποιεις αγγλικο μενου τοτε για αυτο και το Navigon, σου τρεχει στα Αγγλικα ;)

Εδώ είσαι λιγάκι φάουλ DJACID. Προσωπικά, δεν θέλω να έχω ελληνικό μενού στο iphone μου. Το ίδιο πράγμα ισχύει και στα mac os που χρησιμοποιώ από το 1992. Παρόλο ότι είμαι λάτρης της ελληνικής γλώσσας, δεν θέλω το μενού μου να είναι στα ελληνικά. Θα μπορούσες κάλλιστα να διαμορφώσεις το αρχείο ώστε να έχει μόνο αυτό ελληνικό μενού και ελληνική φωνή.

Αν βρω χρόνο, ίσως το κάνω. Διαφορετικά θα εναποθέσω τις ελπίδες μου σε κάποιον που μπορεί να το κάνει....

#278   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 17:53

Εδώ είσαι λιγάκι φάουλ DJACID. Προσωπικά, δεν θέλω να έχω ελληνικό μενού στο iphone μου. Το ίδιο πράγμα ισχύει και στα mac os που χρησιμοποιώ από το 1992. Παρόλο ότι είμαι λάτρης της ελληνικής γλώσσας, δεν θέλω το μενού μου να είναι στα ελληνικά. Θα μπορούσες κάλλιστα να διαμορφώσεις το αρχείο ώστε να έχει μόνο αυτό ελληνικό μενού και ελληνική φωνή.

Αν βρω χρόνο, ίσως το κάνω. Διαφορετικά θα εναποθέσω τις ελπίδες μου σε κάποιον που μπορεί να το κάνει....

Φιλε μου μπορει να γινει αυτο που λες και μπορω να το κανω κ εγω αλλα κ εσεις επιτοπου μεσω SSH. Για να μην ανεβαζω ξανα ολοκληρο ipa αρχειο το μονο που πρεπει να κανετε ειναι το εξης :
Μπειτε μεσω SSH και βρειτε το φακελο του Navigon. Η διαδρομη ειναι private/var/mobile/Applications.
Αφου βρειτε το φακελο του Navigon θα δειτε μεσα ενα φακελο με το ονομα "en.lproj". Αυτον τον φακελο τον κανετε διαγραφη και τον φακελο με ονομα
"el_GR.lproj" τον κανετε μετονομοσια σε "en.lproj". Κανετε respring το κινητο σας και αυτο ειναι ολο.Εχεις ελληνικο μενου στο Navigon και οτι γλωσσα θες στο iPhone.
Οσο για το φαουλ, φιλε μου δεν ειμαι καθολου φαουλ. Δεν πειραξα το τροπο με τον οποιο η εφαρμογη επιλεγει τη γλωσσα που θα εχει ως μενου. Ετσι ειναι στο προγραμμα και ετσι την αφησα. Αν καποιος ηθελε να εχει αγγλικο μενου στο Navigon για τον αβ λογο, αν σκαλιζα αυτα τα αρχεια δεν θα μπορουσε να εχει.Ειναι απλο λοιπον.

Τελευταία επεξεργασία από: DJACID, 11/09/2009 - 17:55

#279   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 11/09/2009 - 18:03

Αμαν ρε Mario κατευθειαν να τον βγαλεις φαουλ τον ανθρωπο! Ετσι δουλευει τον navigon και ειναι γνωστο νομιζω! Δεν αλλαξε τιποτα ο DJACID.

#280   mario

mario

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 18:05

Εντάξει, το παίρνω πίσω. ;)

#281   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 18:12

Mario δεν υπαρχει προβλημα. Κανε αυτο που σου ειπα και θα εισαι οκ. 'Η αν θες περιμενε και σε λιγο θα ανεβασω παλι το ipa, γιατι απο οτι ειδα ανεβηκε στο γνωστο site και η europe η εκδοση. Να πω σε ολους που εχουν κατεβασει ηδη αυτο, οτι δεν υπαρχει λογος να ξανακατεβαζουν το αλλο, γιατι πολυ απλα δεν θα εχει καμια διαφορα. Η μονη διαφορα που θα εχουν ειναι οτι το ενα το εφτιαξα χρησιμοποιωντας την εκδοση για την Αμερικη και το αλλο με την εκδοση για Ευρωπη. Και τα δυο ειναι ακριβως το ιδιο. Τωρα σχετικα με αυτο που ειπες mario, θα το κανω ετσι στο καινουριο ipa. Υπομονη λοιπον μιση ωριτσα.

#282   mario

mario

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 18:44

Εντάξει! Να 'σαι καλά και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέτεις!

#283   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1.098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 11/09/2009 - 19:45

New release : MobileNavigator Europe version 1.2.0

#284   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 11/09/2009 - 20:59

παντως αφτο το 1.2 με το χαρτη της Ελλαδασ ολο προβληματα εχει.οταν πας να κανεις αναζητηση στον χαρτη γυρναει για κανα λεπτο η ροδελα κ δεν βρησκει σημα gps παρα μονο οταν βαζεις μια διαδρομη.αφτο ειδα μεχρι τωρα

#285   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 22:00

Το TTS (text-to-speech) το είδε κανείς να λειτουργεί; Γιατί αν και ελάχιστα τη δοκίμασα την 1.2, δεν το άκουσα καθόλου και το μόνο που ανέγγειλε ήταν τα γνωστά "στρίψτε αριστερά" - "στρίψτε δεξιά" κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 11/09/2009 - 22:02

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10