Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Please log in to reply
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1,427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/09/2009 - 20:20

"Dear mr.

Thank you for your email.

I don't think that is possible, as they are regarded as seperate products. However all sales are done by the AppStore, Navigon only does the support for the software. We reccomend you ask the AppStore.

If you have further questions do not hesitate to ask.

Yours sincerely"

Κατι τετοιο εριμενα να πουν γιατι η Apple κανονιζει σχεδον τα παντα για τις εφαρμογες και δεν αφηνει πολλα περιθορια στις εταιρειςς και τους developers

Just like underwear, passwords should be changed often...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   iliaszoy

iliaszoy

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2009 - 00:54

Καλησπέρα σας παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το NAVIGON 1.2 αλλα και προηγούμενος με την 1.1. Το GPS όταν εμφάνιζα τον χάρτη δεν έβρισκε τίποτα και εκεί πάνω από τον χάρτη είχε μια κόκκινη μπάρα και έγραφε GPS και δεν βρίσκει σήμα. Αντιμετωπίζει κανεις άλλος αυτός το πρόβλημα? Υπάρχει λύση?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Βρέθηκε καμια λύση παιδιά???

#348   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2009 - 09:39

Φιλε μου μπορει να γινει αυτο που λες και μπορω να το κανω κ εγω αλλα κ εσεις επιτοπου μεσω SSH. Για να μην ανεβαζω ξανα ολοκληρο ipa αρχειο το μονο που πρεπει να κανετε ειναι το εξης :
Μπειτε μεσω SSH και βρειτε το φακελο του Navigon. Η διαδρομη ειναι private/var/mobile/Applications.
Αφου βρειτε το φακελο του Navigon θα δειτε μεσα ενα φακελο με το ονομα "en.lproj". Αυτον τον φακελο τον κανετε διαγραφη και τον φακελο με ονομα
"el_GR.lproj" τον κανετε μετονομοσια σε "en.lproj". Κανετε respring το κινητο σας και αυτο ειναι ολο.Εχεις ελληνικο μενου στο Navigon και οτι γλωσσα θες στο iPhone.
Οσο για το φαουλ, φιλε μου δεν ειμαι καθολου φαουλ. Δεν πειραξα το τροπο με τον οποιο η εφαρμογη επιλεγει τη γλωσσα που θα εχει ως μενου. Ετσι ειναι στο προγραμμα και ετσι την αφησα. Αν καποιος ηθελε να εχει αγγλικο μενου στο Navigon για τον αβ λογο, αν σκαλιζα αυτα τα αρχεια δεν θα μπορουσε να εχει.Ειναι απλο λοιπον.

Παιδιά καλημέρα, μόλις αγόρασα κανονικά από το appstore το Navigon Eastern Europe αφού δεν έχω jailbreak.
Θα ήθελα να το γυρίσω σε Ελληνική γλώσσα με Ελληνικές φωνητικές οδηγίες, ενώ στο iphone χρησιμοποιώ Αγγλική γλώσσα.
Είδα ότι γίνεται με κάποιο SSH όπως αναφέρεται παραπάνω, αλλά υποθέτω ότι ισχύει μόνο σε jailbroken συσκευές.
Υπάρχει τρόπος να το κάνω στο δικό μου?

Ευχαριστώ και πάλι guys

#349   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2009 - 09:44

Βρέθηκε καμια λύση παιδιά???

Φίλε iliaszoy παρατήρησα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο δικό μου κανονικά αγορασμένο Navigon 1.2.
Την πρώτη φορά που το άνοιξα χθες βράδυ, έπιασε αμέσως σήμα.
Σήμερα που πήγα να το δοκιμάσω πηγαίνοντας στη δουλειά, έβγαζε συνέχεια την κόκκινη μπάρα.
Δοκίμασα να επανεκκινήσω το πρόγραμμα αρκετές φορές χωρίς επιτυχία.

Τελικά έκανα επανεκκίνηση το iphone και δούλεψε κανονικά.

Θα παρατηρήσω τη συμπεριφορά του και θα σας ενημερώσω.

#350   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2009 - 14:38

Παιδιά καλημέρα, μόλις αγόρασα κανονικά από το appstore το Navigon Eastern Europe αφού δεν έχω jailbreak.
Θα ήθελα να το γυρίσω σε Ελληνική γλώσσα με Ελληνικές φωνητικές οδηγίες, ενώ στο iphone χρησιμοποιώ Αγγλική γλώσσα.
Είδα ότι γίνεται με κάποιο SSH όπως αναφέρεται παραπάνω, αλλά υποθέτω ότι ισχύει μόνο σε jailbroken συσκευές.
Υπάρχει τρόπος να το κάνω στο δικό μου?

Δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται. Όπως έκανα και ο ίδιος δεν στέλνεις και εσύ καλύτερα κανένα suggestion στην ίδια την Navigon, ζητώντας να ενσωματώσουν στην εφαρμογή το language setting;
Στο δικό μου email μου απάντησαν λέγοντας πως θα το σκεφτούν για κάποιο μελλοντικό update. Ίσως αν επικοινωνήσουμε περισσότεροι για το ίδιο θέμα να το πάρουν απόφαση συντομότερα.

#351   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2009 - 15:32

Δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται. Όπως έκανα και ο ίδιος δεν στέλνεις και εσύ καλύτερα κανένα suggestion στην ίδια την Navigon, ζητώντας να ενσωματώσουν στην εφαρμογή το language setting;
Στο δικό μου email μου απάντησαν λέγοντας πως θα το σκεφτούν για κάποιο μελλοντικό update. Ίσως αν επικοινωνήσουμε περισσότεροι για το ίδιο θέμα να το πάρουν απόφαση συντομότερα.

Φίλε Athan έγραψα στη Navigon για το συγκεκριμένο θέμα και μου απαντήσανε τα παρακάτω.

"Dear Sir,
thank you for your mail.
Delete the app and then put your iphone on in greek.
Download the app again and it will be in greek.
You can then put your iphone back to english if you wish.
Should you have any further questions, don't hesitate to contact us
Yours sincerely"

Δεν νομίζω να δουλέψει γιατί τώρα κάθε φορά που αλλάζω το language setting στο iphone μου, αλλάζει και η γλώσσα του Navigon.
Παρ' όλα αυτά θα το προσπαθήσω μόλις πάω σπίτι και αν δεν τα καταφέρω θα τους ξαναστείλω mail.

#352   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2009 - 18:02

Αυτό ακριβώς είπαν αρχικά και σε εμένα, αλλά δεν δούλεψε. Μετά από reset και αλλαγή γλώσσας το Navigon ξανάρχισε να ακολουθεί το setting του συστήματος.
Ήθελα να ήξερα γιατί τόσοι app authors επιμένουν στο auto-language switching αντί της ενσωμάτωσης ενός setting. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με άλλες εφαρμογές (π.χ. Wunder Radio) που λόγω Ελληνικών στο σύστημα εμφανίζεται και εκείνο στα Ελληνικά με τις γνωστές τρισάθλιες Ελληνικές μεταφράσεις και strings ολόκληρα "μακαρόνια" που πέφτουν το ένα επάνω στο άλλο.
Τόσο δύσκολο είναι πια να φανταστούν πως μπορεί κάποιος να θέλει άλλη γλώσσα στο σύστημα και άλλη σε κάποιες εφαρμογές; >:(

#353   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2009 - 09:35

Αυτό ακριβώς είπαν αρχικά και σε εμένα, αλλά δεν δούλεψε. Μετά από reset και αλλαγή γλώσσας το Navigon ξανάρχισε να ακολουθεί το setting του συστήματος.
Ήθελα να ήξερα γιατί τόσοι app authors επιμένουν στο auto-language switching αντί της ενσωμάτωσης ενός setting. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με άλλες εφαρμογές (π.χ. Wunder Radio) που λόγω Ελληνικών στο σύστημα εμφανίζεται και εκείνο στα Ελληνικά με τις γνωστές τρισάθλιες Ελληνικές μεταφράσεις και strings ολόκληρα "μακαρόνια" που πέφτουν το ένα επάνω στο άλλο.
Τόσο δύσκολο είναι πια να φανταστούν πως μπορεί κάποιος να θέλει άλλη γλώσσα στο σύστημα και άλλη σε κάποιες εφαρμογές; >:(

Φίλε Athan μόλις τους έστειλα το παρακάτω mail και ελπίζω να δούμε μία ανάλογη αλλαγή σε επόμενο update.

"Dear sir,

After following your instructions the problem still remains.
Every time I change the language setting on my iphone, the settings in the Navigon software change as well.
After visiting some forums I discovered that many people are complaining about this problem.

I strongly recommend that you consider implementing an in-app setting for the language and voice in a future update.

Thank you for your help."

Όσο για το Navigon είναι όντως πολύ καλό σε πολλά σημεία αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι η GPS κεραία του iphone.
Μετά από μερικές δοκιμές, χάνει το σήμα ακόμη και σε δρόμους με κάποια δέντρα από επάνω, και όχι πυκνά.
Δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη GPS κεραία οποιασδήποτε dedicated συσκευής πλοήγησης, ακόμη και PDA πχ MIO A701 ή HTC Diamond.

Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να βγάλω την silicone case που έχω στο iphone η οποία μπορεί να επηρεάζει τη λήψη.

Ελπίζω όταν βγει με το καλό η βάση της tomtom να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε application, ή να βγει ένα universal dock με GPS.

Ερώτηση.
Μήπως ξέρει κανείς εάν συνεργάζεται το iphone και το Navigon με κάποια εξωτερική κεραία gps μέσω bluetooth?

#354   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2009 - 10:01

Σίγουρα υπάρχει περιορισμός λήψης λόγω της υποτυπωδους κεραίας του iPhone. Ωστόσο για να πω την αλήθεια, δεν διαπίστωσα κάποιο τόσο σοβαρό πρόβλημα λήψης όπως αυτό που περιγράφεις ακόμα και κινούμενος μέσα στην πόλη.

Δοκιμασες και με βάση στο παμπριζ και έχεις τα ίδια προβλήματα λήψης; Τη θήκη δεν χρειάζεται να την αφαιρέσεις, εκτός και αν είναι μεταλλική ή περιέχει ρινισματα αλουμινίου (όπως κάποιες με σχεδιάκια), ή έχει πλευρικές μεταλλικές ενισχύσεις όπως κάποιες δερματινες. Οι απλές θήκες σιλικονης ή ABS δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα.

Πολλές όμως κακοφτιαγμένες βάσεις, έχουν συρμάτινες ενισχύσεις στα σημεία στήριξης του iPhone, ή διηλεκτρικά μη ουδέτερα πλαστικά, με αποτέλεσμα την παρασιτική αλλοίωση της λήψης του gps. Αυτός ήταν και ο κύριος λογος που μέχρι σήμερα πέταξα δυο τετοιες βάσεις και ακόμα ψάχνω για κάτι σωστό.

Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 25/09/2009 - 10:02.

#355   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 25/09/2009 - 10:08

Συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα! Ούτε εγώ είχα προβλήματα με την κεραία του! Το έχω χρησιμοποιήσει στην Αθήνα και σε δύσκολες καταστάσεις και τολμώ να γράψω ότι είμαι ευχαριστημένος! Μάλιστα μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει δύο Navigators. Εχω κάνει χρήση με IGO my way 2009, και Tomtom !!!Και με τα δύο δεν είχα κανένα πρόβλημα! Μάλιστα τα έχω χρησιμοποιήσει και για δύσκολες διαδρομές μέσα στο λεκανοπέδιο Αττικής με χίλια δύο εμπόδια...!

#356   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2009 - 10:32

Η βάση που χρησιμοποιώ είναι αγορασμένη από κατάστημα της Vodafone και νομίζω είναι polycarbonate ή κάτι τέτοιο.
Έχει λαστιχένια υφή που είναι πολύ βολική στο grip της συσκευής, στο χέρι και σε διάφορες επιφάνειες.
Δεν έχει κάποιο μεταλλικό στοιχείο επάνω της.
Επίσης η βάση βρίσκεται στο παρπρίζ και είναι όλη πλαστική.

Τα προβλήματα τα παρατήρησα στην Κηφισιά, στους δρόμους κάτω από την Τατοίου που έχει αρκετά δέντρα.
Έχανε συνεχώς το σήμα μόλις περνούσα από πυκνή φυλλωσιά δένδρων και δεν το έβρισκε αμέσως μόλις έβγαινα σε ξέφωτο.
Αποτέλεσμα θα ήταν αν δεν ήξερα την περιοχή να χαθώ.

Θα το δοκιμάσω και άλλη μία φορά χωρίς τη θήκη, αλλά απ' ότι λέτε δεν παίζει και μεγάλο ρόλο.

Μήπως υπάρχει τρόπος να μετρήσω τη λήψη της κεραίας με κάποιο πρόγραμμα για να ξέρουμε ακριβώς τη λήψη σε διάφορες περιπτώσεις?

Το πρόβλημα που είχα τη δεύτερη φορά που το χρησιμοποίησα ήταν ότι δεν έπιανε σήμα με τίποτα μέχρι που έκανα restart στο iphone.
Από τότε όμως δεν παρατήρησα το συγκεκριμένο πρόβλημα ξανά. Βρίσκει σήμα σχετικά γρήγορα κάθε φορά.

Τελευταία επεξεργασία από: ca6pma, 25/09/2009 - 10:34.

#357   dimdimdim

dimdimdim

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2009 - 10:37

Kαλημερα παιδια. Καινουριος στην παρεα και θα ηθελα την βοηθεια σας και σας ευχαριστω προκαταβολικα γι'αυτο...
Λοιπον χρηστης αρκετο καιρο iphone και ειπα να βαλω κι εγω Νavigon.Sorry που σας παω πισω αλλα ταλαιπωρουμαι 2 μερονυχτα πανω απο το PC και ακομα τιποτα.Σας εχω διαβασει σχεδον ολους απο την 18η σελιδα και μετα μηπως και αντιμετωπισω το προβλημα αλλα δεν... Κατεβασα οτι εκδοση εχω βρει απο appulo 1.1 - 1.2 ,europe - USA - mono ellinka -,κατεβασα με torrents,με Rapidshare με οτι μπορειτε να φανταστειτε. Σε μορφη Rar και μετα να κανω αποσυμπιεση,se ipa κατευθειαν,update sto iphone....T I P O T A ...! Εχω απογοητευτει!!! Οταν παω Sync και περιμενω να κανει Installing Navigon λιγο πριν το τελος μου σκαει οτι δεν μπορει και μου γραφει αυτο εδω ακριβως: ''The application NAVIGON was not installed on the iphone because an unknowh error occurred''.
Exω κανει τα παντα,το εχω κλεισει,το εχω ανοιξει,εχω κανει update και μου κολαει στο ιδιο ακριβως σημειο...
Και εχω ελευθερο χωρο τουλαχιστον 13GB free...

S.O.S παιδια...!
Aν μπορει καποιος ας με βοηθησει βημα βημα.
Σας ειμαι υποχρεος!

#358   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 25/09/2009 - 11:10

Kαλημερα παιδια. Καινουριος στην παρεα και θα ηθελα την βοηθεια σας και σας ευχαριστω προκαταβολικα γι'αυτο...
Λοιπον χρηστης αρκετο καιρο iphone και ειπα να βαλω κι εγω Νavigon.Sorry που σας παω πισω αλλα ταλαιπωρουμαι 2 μερονυχτα πανω απο το PC και ακομα τιποτα.Σας εχω διαβασει σχεδον ολους απο την 18η σελιδα και μετα μηπως και αντιμετωπισω το προβλημα αλλα δεν... Κατεβασα οτι εκδοση εχω βρει απο appulo 1.1 - 1.2 ,europe - USA - mono ellinka -,κατεβασα με torrents,με Rapidshare με οτι μπορειτε να φανταστειτε. Σε μορφη Rar και μετα να κανω αποσυμπιεση,se ipa κατευθειαν,update sto iphone....T I P O T A ...! Εχω απογοητευτει!!! Οταν παω Sync και περιμενω να κανει Installing Navigon λιγο πριν το τελος μου σκαει οτι δεν μπορει και μου γραφει αυτο εδω ακριβως: ''The application NAVIGON was not installed on the iphone because an unknowh error occurred''.
Exω κανει τα παντα,το εχω κλεισει,το εχω ανοιξει,εχω κανει update και μου κολαει στο ιδιο ακριβως σημειο...
Και εχω ελευθερο χωρο τουλαχιστον 13GB free...

S.O.S παιδια...!
Aν μπορει καποιος ας με βοηθησει βημα βημα.
Σας ειμαι υποχρεος!

Πρώτα απ'όλα....είναι το iphone σου j/b ?? Αν όχι υπάρχει θέμα! Αν ναι,τι ακριβώς error βγάζει?

#359   dimdimdim

dimdimdim

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2009 - 11:16

Πρώτα απ'όλα....είναι το iphone σου j/b ?? Αν όχι υπάρχει θέμα! Αν ναι,τι ακριβώς error βγάζει?

Help me ... ti einai to j/b?
error 0x00000

#360   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1,427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/09/2009 - 11:16

Για να περαστουν οι εφαρμογες πρεπει να εχεις κανει jailbreak τη συσκευη σου και να εχεις περασει και το appsync απο το cydia μετα μπορεις να κανεις sync οποιαδηποτε σπασμενη πειραγμενη εφαρμογη θελεις

Just like underwear, passwords should be changed often...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες