Αυτό ακριβώς είπαν αρχικά και σε εμένα, αλλά δεν δούλεψε. Μετά από reset και αλλαγή γλώσσας το Navigon ξανάρχισε να ακολουθεί το setting του συστήματος.
Ήθελα να ήξερα γιατί τόσοι app authors επιμένουν στο auto-language switching αντί της ενσωμάτωσης ενός setting. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με άλλες εφαρμογές (π.χ. Wunder Radio) που λόγω Ελληνικών στο σύστημα εμφανίζεται και εκείνο στα Ελληνικά με τις γνωστές τρισάθλιες Ελληνικές μεταφράσεις και strings ολόκληρα "μακαρόνια" που πέφτουν το ένα επάνω στο άλλο.
Τόσο δύσκολο είναι πια να φανταστούν πως μπορεί κάποιος να θέλει άλλη γλώσσα στο σύστημα και άλλη σε κάποιες εφαρμογές;
Φίλε Athan μόλις τους έστειλα το παρακάτω mail και ελπίζω να δούμε μία ανάλογη αλλαγή σε επόμενο update.
"Dear sir,
After following your instructions the problem still remains.
Every time I change the language setting on my iphone, the settings in the Navigon software change as well.
After visiting some forums I discovered that many people are complaining about this problem.
I strongly recommend that you consider implementing an in-app setting for the language and voice in a future update.
Thank you for your help."
Όσο για το Navigon είναι όντως πολύ καλό σε πολλά σημεία αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι η GPS κεραία του iphone.
Μετά από μερικές δοκιμές, χάνει το σήμα ακόμη και σε δρόμους με κάποια δέντρα από επάνω, και όχι πυκνά.
Δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη GPS κεραία οποιασδήποτε dedicated συσκευής πλοήγησης, ακόμη και PDA πχ MIO A701 ή HTC Diamond.
Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να βγάλω την silicone case που έχω στο iphone η οποία μπορεί να επηρεάζει τη λήψη.
Ελπίζω όταν βγει με το καλό η βάση της tomtom να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε application, ή να βγει ένα universal dock με GPS.
Ερώτηση.
Μήπως ξέρει κανείς εάν συνεργάζεται το iphone και το Navigon με κάποια εξωτερική κεραία gps μέσω bluetooth?