Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Please log in to reply
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/10/2009 - 07:21

εχω μια απορια..τι ειναι αυτα τα 2? 1.. sbsettings bossprefs 2..στο maps το αφινω κ μ λεει:δεν ειναι δυνατος ο καθορισμος τησ τοποθεσιας σας..τι κανω?

Το iPhone το έχεις jailbreak ; Τα παραπάνω είναι εφαρμογές από cydia .. Εάν ομως δεν σου βρίσκει το maps την τοποθεσια σου τότε έχει ίσως πρόβλημα το τηλ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 04/10/2009 - 00:38

παιδια πηρα κ εγω το navigon αλλα οταν παω για εναρξη πλοηγησης μ βγαζει προβλημα..προς το παρων δεν υπαρχει σημα gps . η πλοηγηση θα αρχισει αυτοματα μολισ η ληψη gps ειναι ξανα επαρκης...αλλα οπου κ να παω το ιδιο μ βγαζει..πωσ μπορω να βρω επαρκη ληψη gps(να πιανει δλδ το σημα του gps)? χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση? ευχαριστω

και εμενα το ιδιο μου κανει,ενω στο ιδιο σημειο το igo πιανει μια χαρα.

#408   Anastas

Anastas

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2009 - 13:46

Πώς να γυρίσω την γλώσσα περιβάλλοντος στα αγγλικά; Και πώς ωα προσθέσω άλλες χώρες;

Τελευταία επεξεργασία από: Anastas, 04/10/2009 - 13:48.

#409   fortuloco

fortuloco

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2009 - 15:14

ok το προβλημα ηταν οτι το προσπαθουσα μεσα στο σπιτι γιάυτο δεν επιανε..τωρα εστρωσε.

Edit:Γραφουμε μονο Ελληνικα.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 04/10/2009 - 15:18.
greeklish to greek.

#410   fortuloco

fortuloco

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2009 - 15:17

Πώς να γυρίσω την γλώσσα περιβάλλοντος στα αγγλικά; Και πώς ωα προσθέσω άλλες χώρες;

www.appulo.us...γραψε navigon στο search και θα βρεις διαφορες χωρες..Πατας πανω στο navigon europe..Και επιλγεις της χωρες που θελεις.

edit by thanasis : ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 04/10/2009 - 15:23.
greeklish to greek

#411   arisk

arisk

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2009 - 01:06

Αγόρασα σημερα το navigon και δουλεψε αψογα σε λιγα δευτερόλεπτα. user guide γνωριζει κανεις που θα βρω?

#412   Manou Allou

Manou Allou

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2009 - 19:16

παιδια πηρα κ εγω το navigon αλλα οταν παω για εναρξη πλοηγησης μ βγαζει προβλημα..προς το παρων δεν υπαρχει σημα gps . η πλοηγηση θα αρχισει αυτοματα μολισ η ληψη gps ειναι ξανα επαρκης...αλλα οπου κ να παω το ιδιο μ βγαζει..πωσ μπορω να βρω επαρκη ληψη gps(να πιανει δλδ το σημα του gps)? χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση? ευχαριστω

Το εχεις δοκιμασει στον δρομο (εν κινησει)?
Και εμενα μου το λεει συχνα αυτο και μαλλον ευθυνεται το gps του iPhone (ισως δεν ειναι και ο πιο δυνατος δεκτης..) και απ'οτι ξερω δεν υπαρχει καποια ειδικη ρυθμιση.

Για δοκιμασε το στο αμαξι αν εχεις 'η περπατωντας και πες...

#413   Manou Allou

Manou Allou

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2009 - 19:18

Εγω παντως το δοκιμασα στο δρομο σημερα απο Τριπολη - Αθηνα και ολα τζαμι! Ακομα και τα βενζιναδικα μου εβγαζε! Απλα δεν βρισκει πολυ ευκολα σημα αλλα διορθωνεται αν το εχεις κατω απο το τζαμι του αυτοκινητου και δεν εισαι μεσα σε χαραδρες...

+1 απο εμενα!

#414   darkie

darkie

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2009 - 19:06

Ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή GPS για χρήση χωρίς αυτοκίνητο (πεζός);

Δεν με ενδιαφέρει τόσο η δυνατότητα σωστής δρομολόγησης (δε νομίζω ότι κανένα από όλα τα προγράμματα που έχουν βγεί μέχρι στιγμής το καταφέρνει), όσο η σωστή απεικόνιση δρόμων και οδών αλλά και η απεικόνιση του σημείου που βρίσκομαι κάθε στιγμή.

Το maps που έρχεται ενσωματωμένο με το κινητό δείχνει με πολύ κατανοητό τρόπο τις οδούς κλπ αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα offline αναζήτησης μια οδού.

#415   Neosifos

Neosifos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 19:54

Το εχεις δοκιμασει στον δρομο (εν κινησει)?
Και εμενα μου το λεει συχνα αυτο και μαλλον ευθυνεται το gps του iPhone (ισως δεν ειναι και ο πιο δυνατος δεκτης..) και απ'οτι ξερω δεν υπαρχει καποια ειδικη ρυθμιση.

Για δοκιμασε το στο αμαξι αν εχεις 'η περπατωντας και πες...

Απλα χρειαζεται να βλεπει ουρανο...δεν ειναι τιποτα

#416   Stzagos

Stzagos

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2009 - 15:47

Καλησπερα! Κατεβασα και εγω το προγραμμα πριν λιγες μερες (δυστηχως μολις ειχε παει στα 70 ευρω) και γενικα το βρισκω αποδεκτο χωρις να με εχει ενθουσιασει. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω για να εχω συγκριση ειναι αν αργει και εσας να βρει δορυφορο την πρωτη φορα που το ανοιγετε. Εμενα καθε φορα που θα το ξεκινησω θα κανει 4-5 λεπτα να βρει δορυφορο(μου βγαζει το μνμα οτι θα ξεκινησει αυτοματα μολις βρει). Μετα μολις βρει σε γενικες γραμμες δεν τον χανει και αν ξαναβαλω διαδρομη βρισκει αμεσως. Ειναι σαν να πρεπει να ζεσταθει λιγο ο δεκτης για να λειτουργησει...Πειτε μου την δικη σας εμπειρια στο θεμα παρακαλω

Τελευταία επεξεργασία από: Stzagos, 13/10/2009 - 15:47.

#417   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 14:51

Καλησπέρα φίλε,

Η δική μου εμπειρία λέει ότι την πρώτη φορά που το άνοιξα άργησε λίγο να βρει αλλά από εκεί και πέρα βρίσκει πολύ γρήγορα.
Επίσης, αρχικά μερικές φορές δεν μπορούσε να βρει σήμα με τίποτα για πολύ ώρα, κάτι που διορθωνόταν μόνο μετά από reset του iphone.
Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό, το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει εκκλήψει.

Πιστεύω ότι με τον καιρό χρήσης, όποια μικρό-προβλήματα διορθώνονται.

#418   gas4metal

gas4metal

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 03:03

Ας αναφέρουμε και την τοποθεσία που παρατηρείται το φαινόμενο αυτό.

Μένω στην Θεσσαλονίκη και γενικά αργεί να βρει σήμα το Navigon. Όταν βρει βέβαια σπάνια το χάνει και δουλεύει πολύ καλά.
Επίσης παρατήρησα ότι όταν είναι καλός ο καιρός δουλεύει καλύτερα Οο

Πιστεύω πως είναι θέμα του iPhone γιατί αμέσως γυρνάω στο Maps και δουλεύει κανονικότατα.

Η απλά όπως είπε ο προλαλήσαντας:

Απλα χρειαζεται να βλεπει ουρανο...δεν ειναι τιποτα

Τελευταία επεξεργασία από: gas4metal, 15/10/2009 - 03:09.

#419   thomac

thomac

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 16:58

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα manual κάπου; Έχει ξαναγίνει το ερώτημα μαζί με άλλα, αλλά αυτό το συγκεκριμένο δεν έχει απαντηθεί

#420   djmike

djmike

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/10/2009 - 17:31

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα manual κάπου; Έχει ξαναγίνει το ερώτημα μαζί με άλλα, αλλά αυτό το συγκεκριμένο δεν έχει απαντηθεί

ε δεν χρειαζεται και manual.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6