Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/11/2009 - 11:52

Τίποτα;... Ψυχή;...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   sellia

sellia

iPH Addict

• 899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 09/11/2009 - 12:01

Εγώ πάντως αφού τέσταρα τις εκδόσεις 1.1 και 1.2, κατεβάζοντάς από τα γνωστά μαγαζάκια, αποφάσισα σήμερα και αγόρασα την Ευρωπαϊκή 1.3 επιβραβεύοντας τη δουλειά της navigon.
Εντυπώσεις μόλις τη δω στο δρόμο!

#528   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 09/11/2009 - 13:48

Εγώ πάντως αφού τέσταρα τις εκδόσεις 1.1 και 1.2, κατεβάζοντάς από τα γνωστά μαγαζάκια, αποφάσισα σήμερα και αγόρασα την Ευρωπαϊκή 1.3 επιβραβεύοντας τη δουλειά της navigon.
Εντυπώσεις μόλις τη δω στο δρόμο!

Αναμένουμε...

#529   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2009 - 02:09

Βρε παιδιά!... Ήμαρτον!... Καλά, ήθελα να ήξερα, τόσο κουτή είναι η απορία μου και τόσο αυτονόητη, που κανείς δε μου δίνει μια χείρα βοηθείας και με έχετε στο "φτύσιμο";...
Αυτό που είδα στην 1.3, πρώτη φορά το συναντώ -γι' αυτό και σας ενόχλησα, άλλωστε... Τόσο με την 1.1, όσο και με την 1.2, δε συνάντησα κανένα απολύτως πρόβλημα! Η 1.3 όμως, ζητάει να κατεβάσουμε πρώτα τη βάση, το κορμό και μετά να προσθέσουμε τον χάρτη ή τους χάρτες που θέλουμε. Δεν το έχω ξανακάνει αυτό, πελάγωσα, κι επειδή δε θέλω να κατεβάσω όοολη την Ευρώπη με τα 2+ Giga, ζήτησα τη βοήθειά σας! Τόσο τρομερό ήταν πιά;
Έλεος!

#530   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2009 - 07:56

Είμαι κάτοχος της 1.3 Europe edition αγορασμένη επίσημα από το AppStore για 79,99€.

Το έχω 2 εβδομάδες τώρα και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. Ας δώσω κάποια στοιχεία για τους μελλοντικούς χρήστες.

(+)
- Ταχύτατος υπολογισμός διαδρομής και επαναυπολογισμός αν κάνεις του κεφαλιού σου. Επειδή έχω χρησιμοποιήσει και dedicated μονάδα που ήταν σαφώς πιο αργή, είναι εντυπωσιακό πως η δύναμη του 3GS κάνει το πρόγραμμα να πετάει.
- Ύπαρξη αρκετών POI που σου κάνουν την ζωή εύκολη
- Ακόμα και αν δεν έχει το ακριβές νούμερο που ψάχνεις μπορείς να σύρεις την πινέζα προορισμού πάνω στον χάρτη για να τοποθετήσεις σωστά τον προορισμό σου.
- Ωραία ελληνική φωνή με σωστή προφορά
- Τρομερή απεικόνιση όταν πρέπει να αφήσεις τον αυτοκινητόδρομο ή την Αττική οδό
- Άνετη εναλλαγή από landscape σε portrait Mode

(-)
- Δεν μπορεί να κάνεις αναζήτηση ανα διεύθυνση κατευθείαν. Πρέπει πρώτα να βάλεις την πόλη και μετά την διεύθυνση. Αυτό αποτελεί πρόβλημα όταν δεν είσαι σίγουρος σε πια περιοχή είναι η διεύθυνση σου και αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της εφαρμογής.
- Μην περιμένετε το GPS να κάνει θαύματα. Σε στενά δρομάκια μπορεί να χάσει το σήμα του. Πάντως είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα.
- Κάποια μικρά λαθάκια στον χάρτη (πχ ο φάρος Ψυχικού έχει μείνει στα έργα ακόμα)
- Δεν έχει όλες τις αριθμήσεις των οδών ή καλύτερα έχει την μειοψηφία των αριθμών των οδών. Πχ ψάχνεις Λ.Καραμανλή 173 και έχει μέχρι 133

Η κατανάλωση είναι περίπου 1 ποσοστιαία μονάδα ανά λεπτό πλοήγησης. Δηλαδή 20 λεπτά πλοήγηση θα σας φάνε το 20% της μπαταρίας περίπου. Δεν είναι πολύ αναλογικά αλλά η ύπαρξη φορτιστή είναι απαραίτητη στο αυτοκίνητο.

Κάποιοι γνωστοί μου έχουν πρόβλημα με το 3G που δεν έχει την υπολογιστική δύναμη για να "αναπνέει" το πρόγραμμα με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις, ειδικά στον επαναυπολογισμό της διαδρομής.

Συμπερασματικά για εμένα money well spent.

Και μια παρατήρηση. Παιδιά αν το χρησιμοποιείτε αγοράστε το. Αν βλέπει η navigon ένα σημαντικό volume πωλήσεων από την Ελλάδα θα μας προσέχει περισσότερο. Θα κάνει πιο γρήγορη ανανέωση των χαρτών, των POI's κλπ κλπ

Αν όλοι το πάρετε cracked θα βλέπει η navigon μηδενικές πωλήσεις στην Ελλάδα οπότε γιατί να ασχοληθεί με το προϊόν της εδώ. Είναι εργαλείο το GPS και δεν πρέπει να το βλέπετε κοντόφθαλμα το πράγμα.

Πιστεύω ότι αυτό που λέω είναι αυτονόητο αλλά με το τσάμπα κάποιοι έχουν παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα...

#531   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/11/2009 - 08:49

Βρε παιδιά!... Να ρωτήσω: Πού βάζω το χάρτη της Ελλάδας; (Τον έχω κατεβάσει, όπως και την 1.3 έκδοση). Δυστυχώς, όμως, το manual δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό -ή, εγώ είμαι μπουμπόυνας...
Ευχαριστώ

Ο χαρτης δε χρειαζεται να πειραχτει, βρισκεται ηδη μεσα στο ipa μαζι με ολο το προγραμμα, απλα το ανοιγεις με το itunes και κανεις sync

Just like underwear, passwords should be changed often...

#532   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2009 - 08:56

Και μια παρατήρηση. Παιδιά αν το χρησιμοποιείτε αγοράστε το. Αν βλέπει η navigon ένα σημαντικό volume πωλήσεων από την Ελλάδα θα μας προσέχει περισσότερο. Θα κάνει πιο γρήγορη ανανέωση των χαρτών, των POI's κλπ κλπ

Αν όλοι το πάρετε cracked θα βλέπει η navigon μηδενικές πωλήσεις στην Ελλάδα οπότε γιατί να ασχοληθεί με το προϊόν της εδώ. Είναι εργαλείο το GPS και δεν πρέπει να το βλέπετε κοντόφθαλμα το πράγμα.

Πιστεύω ότι αυτό που λέω είναι αυτονόητο αλλά με το τσάμπα κάποιοι έχουν παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα...

καλα οσα λες αλλα η τιμες των προγραμματων πλοηγησης δεν ειναι λογικες, δεν ειναι λογικο να αγοραζω ενα κινητο 500-600€ και να θελω αλλα 100€ για να εχω πλοηγηση, ας το βαλουν 10€ οπως οι περισσοτερες εφαρμογες που κυκλοφορουν στο appstore τοτε θα ηταν πιο λογικο να το αγορασω

#533   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2009 - 09:19

καλα οσα λες αλλα η τιμες των προγραμματων πλοηγησης δεν ειναι λογικες, δεν ειναι λογικο να αγοραζω ενα κινητο 500-600€ και να θελω αλλα 100€ για να εχω πλοηγηση, ας το βαλουν 10€ οπως οι περισσοτερες εφαρμογες που κυκλοφορουν στο appstore τοτε θα ηταν πιο λογικο να το αγορασω

Καταρχήν δεν είναι 100 είναι 80. Επίσης πληρώνεις και τους χάρτες.

Αυτό που λες δεν νομιμοποιεί το να εγκαταστήσω πειρατικά. Ίσα ίσα αν έχει ήδη κάνεις την επένδυση για το iPhone, μην πω και για το αμάξι, τα 60-70-80€ που σου ζητάει μια τέτοια εφαρμογή δεν είναι απαγορευτικά.

Τώρα πιστεύω με τον υγιή ανταγωνισμό οι τιμές θα πέσουν. Άσε που μόλις έρθει από τα μέρη μας και το google maps navigation θα έχουμε κοσμογονία.

Πάντως με το να κατεβάσουμε πειρατικά τις GPS εφαρμογές δημιουργούμε μόνο στρεβλώσεις στον ανταγωνισμό.

#534   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2009 - 10:53

Πράγματι είναι ακριβό, όταν με 100euro αγοράζεις πρόγραμμα μαζί με συσκευή GPS και βάση για το αυτοκίνητο και με αξιόπιστο σήμα! Στο iphone θέλω GPS με σκοπό να τα έχω all in one, γιατί η ανάγκη για GPS δεν είναι καθημερινή.. αλλά ας μειώσουν λίγο τη τιμή! Οπως και ας βγάλουν 1 demo έκδοση να δοκιμάσουμε πρίν αγοράσουμε. Υπάρχουν 3-4 προγράμματα GPS για iphone. Ο καθένας θεωρεί καλό αυτό που πλήρωσε, και έτσι δεν υπάρχει αντικειμενική κριτική. Αν υπήρχαν demo θα δοκιμάζαμε και θα αγοράζαμε.
....κανένα link βρε παιδια?!.....

#535   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2009 - 14:26

Καταρχήν δεν είναι 100 είναι 80. Επίσης πληρώνεις και τους χάρτες.

Αυτό που λες δεν νομιμοποιεί το να εγκαταστήσω πειρατικά. Ίσα ίσα αν έχει ήδη κάνεις την επένδυση για το iPhone, μην πω και για το αμάξι, τα 60-70-80€ που σου ζητάει μια τέτοια εφαρμογή δεν είναι απαγορευτικά.

Τώρα πιστεύω με τον υγιή ανταγωνισμό οι τιμές θα πέσουν. Άσε που μόλις έρθει από τα μέρη μας και το google maps navigation θα έχουμε κοσμογονία.

Πάντως με το να κατεβάσουμε πειρατικά τις GPS εφαρμογές δημιουργούμε μόνο στρεβλώσεις στον ανταγωνισμό.

Παλι και 80€ δεν ειναι λιγα, εξακολουθουν να ειναι πολλα αν αναλογιστεις οτι ηδη εχεις δωσει 500-600€ για το κινητο, σε καμια περιπτωση δεν ειναι νομιμο να το εχεις σπασμενο αλλα απο την αλλη οπως αναφερθηκε με 100€ βρισκω συσκευη gps με χαρτες και πολυ καλυτερο δεκτη, απο τη στιγμη που δε μου προσφερει κατι καλυτερο απο τη λυση των 100€ γιατι να το αγορασω στην ιδια περιπου τιμη? Λογικη θα ηταν μια τιμη που δε θα ξεπερνα τα 15-20€ μιας και εχω ηδη αγορασει τη συσκευη. Πιστευω πως με το να χρησιμοποιουμε σπασμενες εφαρμογες, αν αυτο γινεται μαζικα καποια στιγμη θα το καταλαβουν αυτες οι εταιριες και θα μειωσουν τις τιμες τους σε λογικα επιπεδα

#536   stavrosvour

stavrosvour

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/11/2009 - 17:29

ρε παιδιά που βρίσκετε το navigon μέσο ssh πια διαδρομή είναι θέλω να αφαιρέσω χάρτες μπορώ να το κάνω ;

#537   stavrosvour

stavrosvour

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2009 - 18:59

ρε παιδιά που βρίσκετε το navigon μέσο ssh πια διαδρομή είναι θέλω να αφαιρέσω χάρτες μπορώ να το κάνω ;

ρε μια απαντιση ρεεεεεε

#538   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2009 - 19:26

ρε μια απαντιση ρεεεεεε

Ορίστε η απάντησή σου. Απλά καλό είναι να χρησιμοποιούμε και την αναζήτηση ;)

#539   stavrosvour

stavrosvour

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2009 - 19:32

εισαι no 1 φιλαρακι ευχαριστω

#540   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2009 - 23:37

Καλυτερα ειναι να επεμβεισστο ipa πριν το περασεισστο κινητο σου, ειναι και πολυ πιο ευκολο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες