Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Please log in to reply
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1,427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/12/2009 - 16:13

Τα poi του tomtom εχουν μπει προσθετα, στο navigon υποψιαζομαι οτι μπορουν να μπουν προσθετα poi αλλα με τον ιδιο τροπο που μπαινουν και στις αλλες εκδοσεις του Navigon για τις υπολοιπες συσκευες, με τη χρηση του προγραμματος poi warner for Navigon MobileNavigator, ακομα δεν εχω καταφερει να βρω το προγραμμα πουθενα εκτος απο το καταστημα που το πουλαει για να δοκιμασω αν οντως ειναι συμβατο με τα αρχεια του Navigon για το iPhone

Just like underwear, passwords should be changed often...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   homer66

homer66

iPH Enthousiast

• 538 μηνύματα
  • Twitter:@homer669
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:homer669

Δημοσίευση 30/12/2009 - 16:54

Κάνεις λάθος!! Εγώ έσβησα εντελώς την 1.3.0 πριν βάλω την 1.4.0, μετά έβαλα την 1.4.0 και έχει κρατήσει τα πάντα! Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος τα έχει χάσει, αλλά σε μένα δεν έχασε απολύτως τίποτα. Δεν πρέπει να τα αποθηκεύει στο ίδιο folder αλλά κάπου αλλού, οπότε μάλλον για αυτό και δεν τα χάνει. Αυτή την εφαρμογή αξίζει να την αγοράσουμε και αυτό θα κάνω σύντομα! Οι άνθρωποι έχουν κάνει ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Εγω εβαλα την 1.4 και ειδα μεσα οτι δεν ειχε τιποτα απο τα αγαπημενα, ενω η 1.3 ειχε. ετσι απλα ανοιξα την 1.3 και εβαλα το νεο χαρτη της 1.4. ξερω δεν ειναι το σωστο αλλα δε θελω να χασω οτι εχω βαλει.Αυτο που λες να τα αποθηκευει , πως επιλεγεις το folder?

#648   sellia

sellia

iPH Addict

• 899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 30/12/2009 - 18:57

Το διήμερο που μας πέρασε πήγα μια βόλτα για δουλειά από Πάτρα μέχρι την πόλη της Καρδίτσας (δεν πρόλαβα να ανέβω μέχρι τη λίμνη Πλαστήρα...) και είχα την ευκαιρία να δω πως τα πήγε το navigon του iphone στο ταξείδι.
Κατ' αρχάς ο αρχικός υπολογισμός του χρόνου του ταξιδιού έπεσε έξω γύρω στις δυόμιση ώρες. Μικρό το κακό. Ο περιφερειακός της Καρδίτσας με κατεύθυνση προς λίμνη Πλαστήρα δεν υπήρχε πουθενά στο χάρτη, ενώ η χαρτογράφηση της πόλης είχε πολλά λάθη αναφορικά με τις μονοδρομήσεις. Το στίγμα gps μέσα στην πόλη ήταν αλλού γι αλλού ώρες-ώρες. Σε ολόκληρη τη διαδρομή είχε προειδοποιήσεις για τις σταθερές κάμερες ελέγχου ταχύτητας, χωρίς όμως να υπάρχουν αναφορές για τα κινητά μπλόκα της Τροχαίας.
Χωρίς να αναθεωρώ την άποψή μου πως το πρόγραμμα είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει για το iphone, οι Ελληνικοί χάρτες χρειάζονται άμεσα αναβάθμιση...

#649   rogerw3

rogerw3

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/12/2009 - 20:14

χθες το δοκίμασα στη θεσσαλονίκη (ναι, επιτέλους επιασα σημα) για μια διαδρομή απο την περιοχή αεροδρομίου προς το σπίτι μου (δοκιμαστικά)

Πολύ καλό και ακριβές θα έλεγα στην συκεκριμένη περίσταση...

με τισ μονοδρομήσεις όντως πρέπει κάτι να γίνει

Τελευταία επεξεργασία από: rogerw3, 30/12/2009 - 20:15.

#650   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1,402 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 02/01/2010 - 20:52

Μπορεί μήπως κάποιος να ανεβάσει το .ipa τροποιημένο μόνο με τους χάρτες της Ελλάδας καθώς και τις ελληνικές φωνές;;
Θα το εκτιμούσα πολύ!

#651   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2010 - 20:55

Μπορεί μήπως κάποιος να ανεβάσει το .ipa τροποιημένο μόνο με τους χάρτες της Ελλάδας καθώς και τις ελληνικές φωνές;;
Θα το εκτιμούσα πολύ!

μονο με personal message απογορευονται να ανεβουν τετοιου ειδους παρανομο υλικο

#652   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1,427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2010 - 00:37

Θα το εκτιμούσα πολύ!

Αυτο που ζητας υπαρχει ηδη, ψαξε στα προηγουμενα μου μηνυματα

Just like underwear, passwords should be changed often...

#653   MarkX

MarkX

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 10:18

Καλημέρα, Καλή Χρονιά!
Πρώτο μου post, αν και παρακολουθώ το forum από τότε που έγινα κάτοχος iPhone πριν 15 μήνες...
Έχω χρησιμοποιήσει το NAVIGON EUROPE κυρίως σε κεντρική Ευρώπη με ανάμικτες εντυπώσεις (κύριο πρόβλημα: αργεί να κάνει recalculate στην περίπτωση που χάνεις την πορεία...)
Η ερώτησή μου εδώ είναι αν υπάρχει τρόπος να "σβήσω" μερικές χώρες που δε μ' ενδιαφέρουν, διότι έχω πρόβλημα χώρου στην 8gb "απείραχτη" συσκευή μου.

#654   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 04/01/2010 - 12:36

Καλημέρα, Καλή Χρονιά!
Πρώτο μου post, αν και παρακολουθώ το forum από τότε που έγινα κάτοχος iPhone πριν 15 μήνες...
Έχω χρησιμοποιήσει το NAVIGON EUROPE κυρίως σε κεντρική Ευρώπη με ανάμικτες εντυπώσεις (κύριο πρόβλημα: αργεί να κάνει recalculate στην περίπτωση που χάνεις την πορεία...)
Η ερώτησή μου εδώ είναι αν υπάρχει τρόπος να "σβήσω" μερικές χώρες που δε μ' ενδιαφέρουν, διότι έχω πρόβλημα χώρου στην 8gb "απείραχτη" συσκευή μου.

Σε ότι αφορά το πρόβλημα που ανέφερες για το Navigon όντως ισχύει,το έχω διαπιστώσει και εγώ. Αν χαθεί το σήμα,αργεί να επαναπροσδιοριστεί με αποτέλεσμα να κάνεις γύρους από το σημείο που θες να φτάσεις...
Στο άλλο σου ερώτημα...δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο γίνεται.Δεν νομίζω να είναι εφικτό να απομονώσεις κάποιες χώρες ωστόσο αλλά σου το γράφω αυτό με κάθε επιφύλαξη!
Καλή χρονιά να έχεις!!!

#655   ioanniskar

ioanniskar

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • GameCenter:ioanniskar

Δημοσίευση 04/01/2010 - 14:43

Στο άλλο σου ερώτημα...δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο γίνεται.Δεν νομίζω να είναι εφικτό να απομονώσεις κάποιες χώρες ωστόσο αλλά σου το γράφω αυτό με κάθε επιφύλαξη!

Φυσικά και γίνεται. Μετονομάζεις το ipa σε zip και το κάνεις αποσυμπίεση. Μετά βλέπεις όλα τα αρχεία της εφαρμογής. Στα Mac το αρχείο της εφαρμογής (Navigon.app) ανοίγει με δεξί κλικ και "Show Package Contents". Σβήνεις ό,τι δεν σου χρειάζεται και συμπιέζεις πάλι τον φάκελο και το αρχείο Artwork που αποσυμπίεσες προηγουμένως. Επιλέγουμε δηλαδή τα δύο αρχεία και τα συμπιέζουμε μαζί. Προσοχή όχι όλο τον φάκελο Navigon αλλά τα δύο περιεχόμενά του, αλιώς δεν θα εγκατασταθεί. Τέλος μετονομάζουμε πάλι το zip σε ipa.

#656   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 14:55

Φυσικά και γίνεται. Μετονομάζεις το ipa σε zip και το κάνεις αποσυμπίεση. Μετά βλέπεις όλα τα αρχεία της εφαρμογής. Στα Mac το αρχείο της εφαρμογής (Navigon.app) ανοίγει με δεξί κλικ και "Show Package Contents". Σβήνεις ό,τι δεν σου χρειάζεται και συμπιέζεις πάλι τον φάκελο και το αρχείο Artwork που αποσυμπίεσες προηγουμένως. Επιλέγουμε δηλαδή τα δύο αρχεία και τα συμπιέζουμε μαζί. Προσοχή όχι όλο τον φάκελο Navigon αλλά τα δύο περιεχόμενά του, αλιώς δεν θα εγκατασταθεί. Τέλος μετονομάζουμε πάλι το zip σε ipa.

Τέλεια! Αυτό δνε το ήξερα ότι γίνεται! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

#657   MarkX

MarkX

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 17:21

Christos75, ioanniskar, ευχαριστώ για την απάντηση! (μόνο που στην περίπτωσή μου είναι... "δώρον άδωρον" δεδομένου ότι για τις ανύπαρκτες γνώσεις μου τα ipa zip και Artwork είναι... κινέζικα!) Σημ. ότι δουλεύω σε pc και η συσκευή μου δεν είναι jailbroken. Δεν πειράζει, δεν είναι και τόσο σοβαρό το πρόβλημα, και πάλι ευχαριστώ!

#658   ppetros

ppetros

iPH Member

• 230 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/01/2010 - 20:12

Επίσης αν έχεις το winrar απλά βάζεις την επέκταση .ipa να την "βλέπει" το πρόγραμμα και έτσι σβήνεις-γράφεις και αυτόματα δημιουργεί το τελικό αρχείο....

Με την 1.4 έκδοση κατά την πλοήγηση σας έχει συμβεί να φτάσετε στο προορισμό σας και με τοποθέτηση προς βορρά να κάνει συνεχή δεξιόστροφα loops της οθόνης???? ή και εκτός πλοήγησης μόνο με χάρτη ????

Τελευταία επεξεργασία από: ppetros, 04/01/2010 - 20:18.

#659   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 20:29

Επίσης αν έχεις το winrar απλά βάζεις την επέκταση .ipa να την "βλέπει" το πρόγραμμα και έτσι σβήνεις-γράφεις και αυτόματα δημιουργεί το τελικό αρχείο....

Με την 1.4 έκδοση κατά την πλοήγηση σας έχει συμβεί να φτάσετε στο προορισμό σας και με τοποθέτηση προς βορρά να κάνει συνεχή δεξιόστροφα loops της οθόνης???? ή και εκτός πλοήγησης μόνο με χάρτη ????

Όχι εμένα προσωπικά το τελευταίο δεν μου έχει τύχει! Παρότι φτάσαμε στην 1.4 και περίμενα να έχουν διορθωθεί πολλά, διακρίνω και πάλι αδυναμίες...!

#660   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1,546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 07/02/2010 - 23:18

H Navigon θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες στην Macworld (9-13/2) το MobileNavigator 1.5, την αναβάθμιση του πιό δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης για το iPhone.

Οι αλλαγές της νέας έκδοσης παραμένουν ακόμη κρυφές, ενώ η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στο App Store προς τα τέλη του μήνα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες