NAVIGON - Mobile Navigator
Δημοσίευση 30/12/2009 - 16:13
Just like underwear, passwords should be changed often...
Ad
Δημοσίευση 30/12/2009 - 16:54
Εγω εβαλα την 1.4 και ειδα μεσα οτι δεν ειχε τιποτα απο τα αγαπημενα, ενω η 1.3 ειχε. ετσι απλα ανοιξα την 1.3 και εβαλα το νεο χαρτη της 1.4. ξερω δεν ειναι το σωστο αλλα δε θελω να χασω οτι εχω βαλει.Αυτο που λες να τα αποθηκευει , πως επιλεγεις το folder?Κάνεις λάθος!! Εγώ έσβησα εντελώς την 1.3.0 πριν βάλω την 1.4.0, μετά έβαλα την 1.4.0 και έχει κρατήσει τα πάντα! Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος τα έχει χάσει, αλλά σε μένα δεν έχασε απολύτως τίποτα. Δεν πρέπει να τα αποθηκεύει στο ίδιο folder αλλά κάπου αλλού, οπότε μάλλον για αυτό και δεν τα χάνει. Αυτή την εφαρμογή αξίζει να την αγοράσουμε και αυτό θα κάνω σύντομα! Οι άνθρωποι έχουν κάνει ΔΟΥΛΕΙΑ!!
Δημοσίευση 30/12/2009 - 18:57
Κατ' αρχάς ο αρχικός υπολογισμός του χρόνου του ταξιδιού έπεσε έξω γύρω στις δυόμιση ώρες. Μικρό το κακό. Ο περιφερειακός της Καρδίτσας με κατεύθυνση προς λίμνη Πλαστήρα δεν υπήρχε πουθενά στο χάρτη, ενώ η χαρτογράφηση της πόλης είχε πολλά λάθη αναφορικά με τις μονοδρομήσεις. Το στίγμα gps μέσα στην πόλη ήταν αλλού γι αλλού ώρες-ώρες. Σε ολόκληρη τη διαδρομή είχε προειδοποιήσεις για τις σταθερές κάμερες ελέγχου ταχύτητας, χωρίς όμως να υπάρχουν αναφορές για τα κινητά μπλόκα της Τροχαίας.
Χωρίς να αναθεωρώ την άποψή μου πως το πρόγραμμα είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει για το iphone, οι Ελληνικοί χάρτες χρειάζονται άμεσα αναβάθμιση...
Δημοσίευση 30/12/2009 - 20:14
Πολύ καλό και ακριβές θα έλεγα στην συκεκριμένη περίσταση...
με τισ μονοδρομήσεις όντως πρέπει κάτι να γίνει
Τελευταία επεξεργασία από: rogerw3, 30/12/2009 - 20:15
Δημοσίευση 02/01/2010 - 20:52
Θα το εκτιμούσα πολύ!
Δημοσίευση 02/01/2010 - 20:55
μονο με personal message απογορευονται να ανεβουν τετοιου ειδους παρανομο υλικοΜπορεί μήπως κάποιος να ανεβάσει το .ipa τροποιημένο μόνο με τους χάρτες της Ελλάδας καθώς και τις ελληνικές φωνές;;
Θα το εκτιμούσα πολύ!
Δημοσίευση 03/01/2010 - 00:37
Μπορεί μήπως κάποιος να ανεβάσει το .ipa τροποιημένο μόνο με τους χάρτες της Ελλάδας καθώς και τις ελληνικές φωνές;;
Θα το εκτιμούσα πολύ!
Αυτο που ζητας υπαρχει ηδη, ψαξε στα προηγουμενα μου μηνυματα
Just like underwear, passwords should be changed often...
Δημοσίευση 04/01/2010 - 10:18
Πρώτο μου post, αν και παρακολουθώ το forum από τότε που έγινα κάτοχος iPhone πριν 15 μήνες...
Έχω χρησιμοποιήσει το NAVIGON EUROPE κυρίως σε κεντρική Ευρώπη με ανάμικτες εντυπώσεις (κύριο πρόβλημα: αργεί να κάνει recalculate στην περίπτωση που χάνεις την πορεία...)
Η ερώτησή μου εδώ είναι αν υπάρχει τρόπος να "σβήσω" μερικές χώρες που δε μ' ενδιαφέρουν, διότι έχω πρόβλημα χώρου στην 8gb "απείραχτη" συσκευή μου.
Δημοσίευση 04/01/2010 - 12:36
Καλημέρα, Καλή Χρονιά!
Πρώτο μου post, αν και παρακολουθώ το forum από τότε που έγινα κάτοχος iPhone πριν 15 μήνες...
Έχω χρησιμοποιήσει το NAVIGON EUROPE κυρίως σε κεντρική Ευρώπη με ανάμικτες εντυπώσεις (κύριο πρόβλημα: αργεί να κάνει recalculate στην περίπτωση που χάνεις την πορεία...)
Η ερώτησή μου εδώ είναι αν υπάρχει τρόπος να "σβήσω" μερικές χώρες που δε μ' ενδιαφέρουν, διότι έχω πρόβλημα χώρου στην 8gb "απείραχτη" συσκευή μου.
Σε ότι αφορά το πρόβλημα που ανέφερες για το Navigon όντως ισχύει,το έχω διαπιστώσει και εγώ. Αν χαθεί το σήμα,αργεί να επαναπροσδιοριστεί με αποτέλεσμα να κάνεις γύρους από το σημείο που θες να φτάσεις...
Στο άλλο σου ερώτημα...δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο γίνεται.Δεν νομίζω να είναι εφικτό να απομονώσεις κάποιες χώρες ωστόσο αλλά σου το γράφω αυτό με κάθε επιφύλαξη!
Καλή χρονιά να έχεις!!!
Δημοσίευση 04/01/2010 - 14:43
Στο άλλο σου ερώτημα...δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο γίνεται.Δεν νομίζω να είναι εφικτό να απομονώσεις κάποιες χώρες ωστόσο αλλά σου το γράφω αυτό με κάθε επιφύλαξη!
Φυσικά και γίνεται. Μετονομάζεις το ipa σε zip και το κάνεις αποσυμπίεση. Μετά βλέπεις όλα τα αρχεία της εφαρμογής. Στα Mac το αρχείο της εφαρμογής (Navigon.app) ανοίγει με δεξί κλικ και "Show Package Contents". Σβήνεις ό,τι δεν σου χρειάζεται και συμπιέζεις πάλι τον φάκελο και το αρχείο Artwork που αποσυμπίεσες προηγουμένως. Επιλέγουμε δηλαδή τα δύο αρχεία και τα συμπιέζουμε μαζί. Προσοχή όχι όλο τον φάκελο Navigon αλλά τα δύο περιεχόμενά του, αλιώς δεν θα εγκατασταθεί. Τέλος μετονομάζουμε πάλι το zip σε ipa.
Δημοσίευση 04/01/2010 - 14:55
Φυσικά και γίνεται. Μετονομάζεις το ipa σε zip και το κάνεις αποσυμπίεση. Μετά βλέπεις όλα τα αρχεία της εφαρμογής. Στα Mac το αρχείο της εφαρμογής (Navigon.app) ανοίγει με δεξί κλικ και "Show Package Contents". Σβήνεις ό,τι δεν σου χρειάζεται και συμπιέζεις πάλι τον φάκελο και το αρχείο Artwork που αποσυμπίεσες προηγουμένως. Επιλέγουμε δηλαδή τα δύο αρχεία και τα συμπιέζουμε μαζί. Προσοχή όχι όλο τον φάκελο Navigon αλλά τα δύο περιεχόμενά του, αλιώς δεν θα εγκατασταθεί. Τέλος μετονομάζουμε πάλι το zip σε ipa.
Τέλεια! Αυτό δνε το ήξερα ότι γίνεται! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Δημοσίευση 04/01/2010 - 17:21
Christos75, ioanniskar, ευχαριστώ για την απάντηση! (μόνο που στην περίπτωσή μου είναι... "δώρον άδωρον" δεδομένου ότι για τις ανύπαρκτες γνώσεις μου τα ipa zip και Artwork είναι... κινέζικα!) Σημ. ότι δουλεύω σε pc και η συσκευή μου δεν είναι jailbroken. Δεν πειράζει, δεν είναι και τόσο σοβαρό το πρόβλημα, και πάλι ευχαριστώ!Τέλεια! Αυτό δνε το ήξερα ότι γίνεται! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Δημοσίευση 04/01/2010 - 20:12
Επίσης αν έχεις το winrar απλά βάζεις την επέκταση .ipa να την "βλέπει" το πρόγραμμα και έτσι σβήνεις-γράφεις και αυτόματα δημιουργεί το τελικό αρχείο....Τέλεια! Αυτό δνε το ήξερα ότι γίνεται! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Με την 1.4 έκδοση κατά την πλοήγηση σας έχει συμβεί να φτάσετε στο προορισμό σας και με τοποθέτηση προς βορρά να κάνει συνεχή δεξιόστροφα loops της οθόνης? ή και εκτός πλοήγησης μόνο με χάρτη ?
Τελευταία επεξεργασία από: ppetros, 04/01/2010 - 20:18
Δημοσίευση 04/01/2010 - 20:29
Επίσης αν έχεις το winrar απλά βάζεις την επέκταση .ipa να την "βλέπει" το πρόγραμμα και έτσι σβήνεις-γράφεις και αυτόματα δημιουργεί το τελικό αρχείο....
Με την 1.4 έκδοση κατά την πλοήγηση σας έχει συμβεί να φτάσετε στο προορισμό σας και με τοποθέτηση προς βορρά να κάνει συνεχή δεξιόστροφα loops της οθόνης? ή και εκτός πλοήγησης μόνο με χάρτη ?
Όχι εμένα προσωπικά το τελευταίο δεν μου έχει τύχει! Παρότι φτάσαμε στην 1.4 και περίμενα να έχουν διορθωθεί πολλά, διακρίνω και πάλι αδυναμίες...!
Δημοσίευση 07/02/2010 - 23:18
Οι αλλαγές της νέας έκδοσης παραμένουν ακόμη κρυφές, ενώ η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στο App Store προς τα τέλη του μήνα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες