Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 31/03/2010 - 11:23

Η Navigon ρίχνει τις τιμές!

Από σήμερα και μέχρι τις 12 Απριλίου η πλήρης ευρωπαϊκή έκδοση του Navigon θα προσφέρεται στα 59,99€ (αντί για 99,99€) και η έκδοση της ανατολικής ευρώπης στα 49,99€ (αντί για 74,99€).

iTunes Link

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   katatonic

katatonic

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 17:12

Για όσους έχουν το iPhone στα αγγλικά και θέλουν το navigon 1.5 να έχει ελληνικό μενου και φωνή κάντε τα παρακάτω:

1) Μετονομάστε το ipa σε zip και ανοίξτε το

2) Βρίσκουμε 2 φακέλους: el_GR.lproj, en.lproj

3) Μετονομάστε τον φάκελο el_GR.lproj σε en.lproj

4) Μετονομάστε τον φάκελο en.lproj σε el_GR.lproj

5) Μετονομάστε το zip πάλι σε ipa και περάστε το στο iPhone

Το δοκίμασα μόλις τώρα και μου δούλεψε μια χαρά.

#753   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 01/04/2010 - 18:16

Για όσους έχουν το iPhone στα αγγλικά και θέλουν το navigon 1.5 να έχει ελληνικό μενου και φωνή κάντε τα παρακάτω:

Σημαντικό...θα το δοκιμάσω και θα δώσω απόκριση... ;)
Δεν πιστεύω να είναι και αυτό πρωταπριλιάτικο????

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 01/04/2010 - 18:17

#754   zzecool

zzecool

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2010 - 01:30

Σημαντικό...θα το δοκιμάσω και θα δώσω απόκριση... ;)
Δεν πιστεύω να είναι και αυτό πρωταπριλιάτικο????

Οταν καποιος εχει το iphone στα Αγγλικα σημαινει οτι του αρεσουν τα Αγγλικα και προφανος θελει και το menu του Navigon στα Αγγλικα απλα με Ελληνικη Φωνη !

Αυτη η εκδοση του Navigon σου επιτρεπει να διαλεξεις voice η απλη η ΤΤS μεσα απο τα options , ΤΤS voice εχει για λιγες μονο γλωσσες (Αγγλικα Ιταλικα Σουηδικα Γερμανικα και Ισπανικα) ενω απλες voices εχει για ολες τις χωρες..

Οποτε η λυση μας ειναι η παρακατω , ανοιγουμε τον φακελο Sounds και αρχικα σβηνουμε το eng-GBR_ogg.nfs μετεπειτα κανουμε ενα copy paste το gre-GRC_ogg.nfs με αποτελεσμα να εχουμε πλεον εναν κλωνο του με το ονομα gre-GRC_ogg_Copy.nfs τον οποιο και κανουμε μετονομασια σε eng-GBR_ogg.nfs

Επειτα αφου εγκαταστησουμε την εφαρμογη παμε στα Options και στο voice επιλεγουμε "Default voice" αντι για το "Default TTS voice" που ειναι η προεπιλογη με αμεσο αποτελεσμα το Navigon να παει και να φορτωσει το αρχειο eng-GBR_ogg.nfs πιστευοντας οτι φορτωσε την Αγγλικη φωνη που στην ουσια ειναι η Ελληνικη καμουφλαρισμενη απο την διαδικασια που ακολουθησαμε πριν :D

Φυσικα αν καποιος θελει να ακουει τις πληροφοριες ξανα στα Αγγλικα δεν εχει παρα να επιλεξει στο voice "Default TTS voice" ( Το αρχειο που σβησαμε στο πρωτο βημα ηταν η Αγγλικη φωνη η Απλη και οχι η TTS) μαυτο τον τροπο μπορουμε να εναλασουμε την φωνη απο τα Αγγλικα στα Ελληνικα εχοντας το μενου και του iphone και του navigon στα Αγγλικα

Καλη επιτυχια

Τελευταία επεξεργασία από: zzecool, 02/04/2010 - 01:40

#755   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 08:28

Εμένα πάντως δεν μου δούλεψε...δεν ξέρω γιατί αλλά τα έκανα έτσι όπως γράφεις αλλά
όταν πήγα να το περάσω μου έγραψε ότι δεν είναι valid application και κατ'επέκταση σφάλμα!

#756   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 10:13

Λοιπόν ζητώ συγγνώμη,εγώ έκανα λάθος προηγουμένως. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα μία χαρά!!!
Δούλεψε κανονικά. Ενώ έχω το iphone μου στα αγγλικά(γλώσσα) το Navigon(χωρίς αλλαγή γλώσσας) μου άνοιξε
στα Ελληνικά για να κάνω την πλοήγησή μου!Αυτό σημαίνει απλά ότι δεν χρειάζεται να αλλάζεις γλώσσες
για να πλοηγηθείς! Πολύ καλό... ;)
Ευχαριστούμε!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 02/04/2010 - 10:16

#757   kapi

kapi

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 12:22

Οταν καποιος εχει το iphone στα Αγγλικα σημαινει οτι του αρεσουν τα Αγγλικα και προφανος θελει και το menu του Navigon στα Αγγλικα απλα με Ελληνικη Φωνη !

Αυτη η εκδοση του Navigon σου επιτρεπει να διαλεξεις voice η απλη η ΤΤS μεσα απο τα options , ΤΤS voice εχει για λιγες μονο γλωσσες (Αγγλικα Ιταλικα Σουηδικα Γερμανικα και Ισπανικα) ενω απλες voices εχει για ολες τις χωρες..

Οποτε η λυση μας ειναι η παρακατω , ανοιγουμε τον φακελο Sounds και αρχικα σβηνουμε το eng-GBR_ogg.nfs μετεπειτα κανουμε ενα copy paste το gre-GRC_ogg.nfs με αποτελεσμα να εχουμε πλεον εναν κλωνο του με το ονομα gre-GRC_ogg_Copy.nfs τον οποιο και κανουμε μετονομασια σε eng-GBR_ogg.nfs

Επειτα αφου εγκαταστησουμε την εφαρμογη παμε στα Options και στο voice επιλεγουμε "Default voice" αντι για το "Default TTS voice" που ειναι η προεπιλογη με αμεσο αποτελεσμα το Navigon να παει και να φορτωσει το αρχειο eng-GBR_ogg.nfs πιστευοντας οτι φορτωσε την Αγγλικη φωνη που στην ουσια ειναι η Ελληνικη καμουφλαρισμενη απο την διαδικασια που ακολουθησαμε πριν :D

Φυσικα αν καποιος θελει να ακουει τις πληροφοριες ξανα στα Αγγλικα δεν εχει παρα να επιλεξει στο voice "Default TTS voice" ( Το αρχειο που σβησαμε στο πρωτο βημα ηταν η Αγγλικη φωνη η Απλη και οχι η TTS) μαυτο τον τροπο μπορουμε να εναλασουμε την φωνη απο τα Αγγλικα στα Ελληνικα εχοντας το μενου και του iphone και του navigon στα Αγγλικα

Καλη επιτυχια

WOW! καλο ακουγεται αυτο, ειναι αυτο που αναρωτιομουν αν γινεται τοσο καιρο! δεν εχω καταλαβει τι ειναι η tts voice και ποια η διαφορα της απο την απλη?

#758   bigboysworld

bigboysworld

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 13:02

παιδια πως μπορουμε να ενεργοποιήσουμε το panorama 3d view μιας και δεν μου το εμφανίζει για αγορα.

#759   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 02/04/2010 - 15:28

παιδια πως μπορουμε να ενεργοποιήσουμε το panorama 3d view μιας και δεν μου το εμφανίζει για αγορα.

Πήγαινε στην εφαρμογή Navigon από το iPhone σου.. Μοre --> Extras --> Panorama View 3D και πατάς πάνω στην τιμή που κάνει 10 ευρώ.. (χρεώνεται ξεχωριστά δηλαδή) Προσοχή όμως.. για να το ενεργοποιήσεις πρέπει να κατεβάσει όγκο περίπου 240mb και πρέπει να είσαι μόνο σε Wi-Fi (αλλιώς δεν γίνεται) και μετά μόλις κατέβει ενεργοποιείται αυτόματα :)

Εγώ πάντως δεν παρατήρησα και μεγάλη διαφορά.. Και να φανταστείς μένω στον Άγιο Στέφανο που έχει γενικά αρκετά βουνά γύρω γύρω κλπ... Ίσως πρέπει να είσαι πιο κοντά σε τέτοια τοπία για να δεις μεγάλη διαφορά.. ???

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 02/04/2010 - 15:29

#760   bigboysworld

bigboysworld

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 15:47

Πήγαινε στην εφαρμογή Navigon από το iPhone σου.. Μοre --> Extras --> Panorama View 3D και πατάς πάνω στην τιμή που κάνει 10 ευρώ.. (χρεώνεται ξεχωριστά δηλαδή) Προσοχή όμως.. για να το ενεργοποιήσεις πρέπει να κατεβάσει όγκο περίπου 240mb και πρέπει να είσαι μόνο σε Wi-Fi (αλλιώς δεν γίνεται) και μετά μόλις κατέβει ενεργοποιείται αυτόματα :)

Εγώ πάντως δεν παρατήρησα και μεγάλη διαφορά.. Και να φανταστείς μένω στον Άγιο Στέφανο που έχει γενικά αρκετά βουνά γύρω γύρω κλπ... Ίσως πρέπει να είσαι πιο κοντά σε τέτοια τοπία για να δεις μεγάλη διαφορά.. ???

Το προβλημα μου ειναι οτι παω στα extras και δεν εχει τιποτα ειναι κενο

#761   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 15:57

Το προβλημα μου ειναι οτι παω στα extras και δεν εχει τιποτα ειναι κενο

Ποια έκδοση έχεις?? Πρέπει να έχεις την έκδοση 1.5.

#762   bigboysworld

bigboysworld

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 16:29

Ποια έκδοση έχεις?? Πρέπει να έχεις την έκδοση 1.5.

Την 1.5 εχω.... μηπως παιζει ρολο το οτι δεν ειναι αγορασμενο?

#763   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 16:40

Την 1.5 εχω.... μηπως παιζει ρολο το οτι δεν ειναι αγορασμενο?

Ε μάλλον ναι.. Κοίταξε μήπως το βρεις σπασμένο με ενσωματωμένο το panorama 3D.. Εμένα πάντως που είναι κανονικά αγορασμένο το έχει στα extras κανονικά μαζί με ένα άλλο για την κίνηση (που δεν είναι συμβατό τουλάχιστον ακόμα με την Ελλάδα αυτό)

#764   ttjohn

ttjohn

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 21:35

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Εχω αγορασει το navigon gia το iphone3gs μου εχω την τελευταια εκδοση και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να μπουν οι καμερες ταχυτητας στον χαρτη οπως στο destinator

#765   thomac

thomac

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2010 - 10:58

οι κάμερες είναι ήδη στο πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα