Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#781   Bonewarrior

Bonewarrior

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/04/2010 - 21:03

Εχω να κανω μια παρατηρηση ...
καταφερα να κανω edit το αρχειο και εχω ελληνικη φωνη ενω το τηλεφωνο ειναι στα αγγλικα ...
Παρολα αυτα αλλαζει και το menu της εφαρμογης στα ελληνικα ...

μπορουμε να εχουμε τα ΠΑΝΤΑ στα αγγλικα εκτος απο το voice ???

δηλαδη αγγλικο

ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#782   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/04/2010 - 21:51

Εχω να κανω μια παρατηρηση ...
καταφερα να κανω edit το αρχειο και εχω ελληνικη φωνη ενω το τηλεφωνο ειναι στα αγγλικα ...
Παρολα αυτα αλλαζει και το menu της εφαρμογης στα ελληνικα ...

μπορουμε να εχουμε τα ΠΑΝΤΑ στα αγγλικα εκτος απο το voice ???

δηλαδη αγγλικο

ευχαριστω

Αυτο δε γινεται γιατι οι φακελοι el.lproj και en.lproj καθοριζουν τη γλωσσα για το μενου και τη φωνη οποτε πανε πακετο στο navigon

Just like underwear, passwords should be changed often...

#783   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 07/04/2010 - 22:26

Ε ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας... ;)

#784   ttjohn

ttjohn

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 23:35

Ρε παιδια παιρνει poi speed cam to navigon gia iphone????

#785   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/04/2010 - 23:41

Εχει ηδη μεσα περασμενες στο χαρτη τις καμερες, δε μπορεις να βαλεις δικα σου

Just like underwear, passwords should be changed often...

#786   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 02:47

Εχω να κανω μια παρατηρηση ...καταφερα να κανω edit το αρχειο και εχω ελληνικη φωνη ενω το τηλεφωνο ειναι στα αγγλικα ...Παρολα αυτα αλλαζει και το menu της εφαρμογης στα ελληνικα ...μπορουμε να εχουμε τα ΠΑΝΤΑ στα αγγλικα εκτος απο το voice ???δηλαδη αγγλικοευχαριστω

Αυτο δε γινεται γιατι οι φακελοι el.lproj και en.lproj καθοριζουν τη γλωσσα για το μενου και τη φωνη οποτε πανε πακετο στο navigon

Ε ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας... ;)

Μου αρέσει που α) έχουμε απόλυτη γνώμη και δεν ενα ίσως αλλα δεν ξέρω δεν μπορούμε να πούμε μήπως και μας διαφεύγει κάτι..., αλλα και β) ΔΕΝ διαβάζουμε τα προηγούμενά posts.....

@ Bonewarrior : ΝΑΙ μπορούμε!

Οταν καποιος εχει το iphone στα Αγγλικα σημαινει οτι του αρεσουν τα Αγγλικα και προφανος θελει και το menu του Navigon στα Αγγλικα απλα με Ελληνικη Φωνη ! Αυτη η εκδοση του Navigon σου επιτρεπει να διαλεξεις voice η απλη η ΤΤS μεσα απο τα options , ΤΤS voice εχει για λιγες μονο γλωσσες (Αγγλικα Ιταλικα Σουηδικα Γερμανικα και Ισπανικα) ενω απλες voices εχει για ολες τις χωρες..Οποτε η λυση μας ειναι η παρακατω , ανοιγουμε τον φακελο Sounds και αρχικα σβηνουμε το eng-GBR_ogg.nfs μετεπειτα κανουμε ενα copy paste το gre-GRC_ogg.nfs με αποτελεσμα να εχουμε πλεον εναν κλωνο του με το ονομα gre-GRC_ogg_Copy.nfs τον οποιο και κανουμε μετονομασια σε eng-GBR_ogg.nfs Επειτα αφου εγκαταστησουμε την εφαρμογη παμε στα Options και στο voice επιλεγουμε "Default voice" αντι για το "Default TTS voice" που ειναι η προεπιλογη με αμεσο αποτελεσμα το Navigon να παει και να φορτωσει το αρχειο eng-GBR_ogg.nfs πιστευοντας οτι φορτωσε την Αγγλικη φωνη που στην ουσια ειναι η Ελληνικη καμουφλαρισμενη απο την διαδικασια που ακολουθησαμε πριν :D Φυσικα αν καποιος θελει να ακουει τις πληροφοριες ξανα στα Αγγλικα δεν εχει παρα να επιλεξει στο voice "Default TTS voice" ( Το αρχειο που σβησαμε στο πρωτο βημα ηταν η Αγγλικη φωνη η Απλη και οχι η TTS) μαυτο τον τροπο μπορουμε να εναλασουμε την φωνη απο τα Αγγλικα στα Ελληνικα εχοντας το μενου και του iphone και του navigon στα Αγγλικα Καλη επιτυχια

μόλις δύο σελίδες πίσω, ο φίλος ZZECOOL έγραψε πως... (σελ 38! με αναφορές σε 1.5 να αρχίζουν μόλις στην 37)

@ morpheusgr: και όμως γίνεται!

@ Christos75: και όμως γίνεται να τα έχουμε και ολα δικά μας....!

Το δοκίμασα μόλις και δουλεύει τέλεια... !!

υ.γ. μιάς και είστε στο φάκελο με όλα τα αρχεία , μπορείτε να πάτε και στο φάκελο MAPS και να σβήσετε τα πάντα εκτώς απο GREECE ... (εάν δεν είναι η έκδοση σας με μόνο ελληνικους χάρτες already...) έτσι γλυτώνετε και 300 MB... ;)

πάντα φιλικά,
όπως μας γράφουνε και οι φίλοι Moderators
Αλλα διαβάζουμε και λίγο τι έχει γραφτεί...!
+1 στον zzecool!!

#787   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 08/04/2010 - 07:48

Νομίζω ότι μόνο με ελληνικούς χάρτες γλυτωνεις πολύ περισσότερα από 300mb με όλη την ευροπη είναι πάνω από 1g μόνο Ελλάδα μου φενετε είναι λιγότερο από 200mb ή δεν θυμάμαι καλά;

#788   kostas421

kostas421

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/04/2010 - 10:03

Χρονια πολλά χριστός Ανεστη και καλός με βρήκατε. :P

Προχθές κατέβασα τι καινουρια έκδοση 1.5 αλλα οταν παω να αγοράσω το panorama πατάω να άνοιξη η εφαρμογή αλλα τίποτα γιατί?????

Τι έχω κάνει λάθος?

Να πω ότι είναι κανονικά αγορασμένο και όχι σπασμένο.

Γίνετε να ξαναπεραστεί η τελευταία έκδοση 1.5 μήπως δεν έχει περαστή σωστά?

#789   eski

eski

iPH Junior

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 11:31

Προχθές κατέβασα τι καινουρια έκδοση 1.5 αλλα οταν παω να αγοράσω το panorama πατάω να άνοιξη η εφαρμογή αλλα τίποτα γιατί?????

Τι έχω κάνει λάθος?

Tελικα το "σπασμενο" παιζει καλυτερα :)

#790   kapi

kapi

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 16:24

Μου αρέσει που α) έχουμε απόλυτη γνώμη και δεν ενα ίσως αλλα δεν ξέρω δεν μπορούμε να πούμε μήπως και μας διαφεύγει κάτι..., αλλα και β) ΔΕΝ διαβάζουμε τα προηγούμενά posts.....

@ Bonewarrior : ΝΑΙ μπορούμε!

μόλις δύο σελίδες πίσω, ο φίλος ZZECOOL έγραψε πως... (σελ 38! με αναφορές σε 1.5 να αρχίζουν μόλις στην 37)

@ morpheusgr: και όμως γίνεται!

@ Christos75: και όμως γίνεται να τα έχουμε και ολα δικά μας....!

Το δοκίμασα μόλις και δουλεύει τέλεια... !!

υ.γ. μιάς και είστε στο φάκελο με όλα τα αρχεία , μπορείτε να πάτε και στο φάκελο MAPS και να σβήσετε τα πάντα εκτώς απο GREECE ... (εάν δεν είναι η έκδοση σας με μόνο ελληνικους χάρτες already...) έτσι γλυτώνετε και 300 MB... ;)

πάντα φιλικά,
όπως μας γράφουνε και οι φίλοι Moderators
Αλλα διαβάζουμε και λίγο τι έχει γραφτεί...!
+1 στον zzecool!!

λυπαμαι αλλα οσες φορες κι αν το προσπαθησα, ειτε σε windows ειτε σε mac δεν δουλευει, βγαζει οτι η εφαρμογη ειναι not valid και δεν την φορτωνει στο itunes για να την περασω στο iphone

#791   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 16:30

Τι έχω κάνει λάθος?

θα πρπει να εισαι σε δικτυο wifi και να ειναι ανοιχτη η εφαρμογη για να κατεβασεις το panorama.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 08/04/2010 - 16:31

#792   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 16:34

Να σου πω τι λαθος κανεις....

με μπερδεψε και μένα λιγο χθες....

για mac : κανεις extract το περιεχομενο του ipa και δου βγαζει ένα φάκελο* πας μέσα σε αυτό και βρίσκεις δύο πράγματα .... ( ειμαι γραφείο και δεν ξέρω ποια είναι αυτά) μπαινεις τελοςπαντων μεσα σε υπο φακέλους και κάνεις οτι είναι να κανεις....

Το λάθος σου είναι στην επαναδημιουργία του ipa... πέρνεις και κάνεις archive (zip) όλο το φάκελο*... ενω αυτό εναι λάθος... πρέπει να επιλέξεις και τα δύο πραγματα που έχει ο φάκελος* (click με πατημένο το apple key) κάνεις ενα archive (zip) με περιεχομενο αυτά τα δύο... μετά κάνεις μια αλλαγή στο extension απο .zip se .ipa... και εισαι jet!

ελπίζω οι οδηγίες να είναι ξεκάθαρες... αν όχι εδώ ειμαστε...

good luck!

#793   kostas421

kostas421

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 16:55

Ναι κανονικά μέσω wi-fi το διάβασα στις προηγούμενες σελίδες.. μπαίνω Αρ store από το κινητό ανοίγω κανονικά το navigon πατάω να μπω στο Panorama View 3D μπαίνει και όταν πατάω να αγοράσω την εφαρμογή....Τίποτα δεν μου την ανοίγει....
Εντωμεταξύ το έχω δοκιμάσει και συνδεμένο το τηλέφωνο στον υπολογιστή ανοιχτό και το wi-fi και χωρίς...τα ίδια.

Τι μπορώ να κάνω????

#794   kapi

kapi

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 18:03

Να σου πω τι λαθος κανεις....

με μπερδεψε και μένα λιγο χθες....

για mac : κανεις extract το περιεχομενο του ipa και δου βγαζει ένα φάκελο* πας μέσα σε αυτό και βρίσκεις δύο πράγματα .... ( ειμαι γραφείο και δεν ξέρω ποια είναι αυτά) μπαινεις τελοςπαντων μεσα σε υπο φακέλους και κάνεις οτι είναι να κανεις....

Το λάθος σου είναι στην επαναδημιουργία του ipa... πέρνεις και κάνεις archive (zip) όλο το φάκελο*... ενω αυτό εναι λάθος... πρέπει να επιλέξεις και τα δύο πραγματα που έχει ο φάκελος* (click με πατημένο το apple key) κάνεις ενα archive (zip) με περιεχομενο αυτά τα δύο... μετά κάνεις μια αλλαγή στο extension απο .zip se .ipa... και εισαι jet!

ελπίζω οι οδηγίες να είναι ξεκάθαρες... αν όχι εδώ ειμαστε...

good luck!

μολις ανοιξω το φακελο του ipa που εχω μετατρεψει σε zip εχει ενα αρχειο itunes artwork, ενα αρχειο itunesmetadata.plist και ενα φακελο payload. δοκιμασα στην αρχη επιλεγοντας και τα 3 αυτα να κανω ενα zip το οποιο μετα κανω ipa και μολις το ανοιγω με itunes ...παλι τα ιδια! μετα δοκιμασα το φακελο payload και το itunesmetadata.plist να τα κανω zip, ipa και με itunes ανοιγμα αλλα... παλι τιποτα. κατι κανω λαθος; μηπως απλα δεν γινεται;

#795   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 19:45

Δουλεύεις σε mac?
το βράδυ μετα τις 23:00 θα ειμαι μπροστα στο mac μου και θα σου πώ ακριβώς ποια αρχέια έκανα archive και μετά ipa... οτι γίνεται γίνεται....

Εαν είσαι σε pc... δεν ξέρω τι να σου πω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες